bihon.ro Web analytics

S-a semnat contractul pentru construcția noii Piețe Obor din Oradea

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Administraţia Domerniului Public a anunțat vineri, 24 noiembrie, semnarea contractului de execuție pentru lucrările de amenajare a Pieței Obor din Oradea.
Scris de farcas - Administraţia Domerniului Public a anunțat vineri, 24 noiembrie, semnarea contractului de execuție pentru lucrările de amenajare a Pieței Obor din Oradea.

Conducerea Administraţiei Domerniului Public, a semnat, la sfârșitul acestei săptămâni, contractul cu asocierea de firme care va amenaja noua Piață Obor din oraș, situată vizavi de cartierul Europa și a cărei lucrări vor costa peste 6 milioane de lei.

Câștigătoarea licitației a fost desemnată Asocierea SC Trameco SA cu SC Drumuri Bihor SA şi cu SC Drum Asfalt SRL.

Cu toate că la procedura de licitație s-au mai înscris 2 participanți, aceștia nu au îndeplinit etapele caracteristice procedurii: „în etapa de evaluare a ofertelor a intrat doar Asocierea SC Trameco SA cu SC Drumuri Bihor SA si Drum Asflat SRL, ceilalti doi participanti înscrişi, neîncărcându-şi ofertele si documentaţia în SEAP”, se arată în comunicatul transmis de Florin Alexandru, consilier în achizitii publice ADP.

Odată semnat contractul urmează ca achizitorul să dea ordinul de începere a lucrărilor pentru ca zona să intre într-un amplu program de reamenajare.

Piața Ocska/Obor se va muta pentru a face loc unei noi investiții de peste 20 milioane de Euro! Mai precis pentru a face loc Sălii Polivalente care va avea o capacitate de 5.000 de locuri și  care va fi construită în zona dintre Universitatea din Oradea și Auchan, adică pe locația actualei Piețe Okcsa.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Ordonanța militară nr. 4: Cei care nu respectă izolarea vor fi plasați în carantină, pe care o vor plăti
  Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, au susținut o declarație de presă duminică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se dezinfectează scările de bloc și aleile pe Cazaban
  Liniștea mai multor blocuri de pe strada Alexandru Cazaban a fost spartă în jurul amiezii de dumincă, 29 martie, de un bâzâit puternic. 6

  România

  Alexandru Rafila: „Sunt vreo 650 de persoane care mor zilnic în România în mod curent"
  Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune că sunt 650 de persoane care mor zilnic în România în mod curent. „Rămâne să vedem câte sunt cazurile de Covid-19”, a afirmat Rafila. 4

  România

  Povești din carantină: „Se apelează la conștiința civică a fiecăruia”
  Cum trăiesc oamenii din lumea largă trista experienţă a pandemiei de coronavirus, care sunt reacţiile locuitorilor din alte ţări, cum merge viaţa mai departe acolo sau cum stă pe loc. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Guvernul ajută artiştii independenţi!
  Guvernul a dat curs solicitării senatorului USR Vlad Alexandrescu privind protecția artiștilor independenți. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Corespondență din Roma: Al șaselea simț, simțul civic
  Alina-Maria Balaj este asociat în Biroul de Comunicarea al Universității Pontificale Santa Croce și al Centrului de Cercetare Markets Culture and Ethics, Roma. Tânăra din Ştei este absolvent de Jurnalism și Relații Internaționale, Universitatea Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.