bihon.ro Web analytics

Salonul Internațional de artă fotografică dedicat Zilei Europei, inaugurat online

De Camelia Buşu
Reactualizat la:

Salonul Internațional de artă fotografică dedicat Zilei Europei, inaugurat online

Evening in Batumi @ FOTO: Evgeny Turkov
Reactualizat la:
Cea de a X-a ediţie a Festivalului Fotografiei Europene, dedicat Zilei Europei, este organizat de către Asociația Internațională „Euro Foto Art” în perioada 7 - 31 mai 2021, sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică.
Scris de Camelia Buşu - Cea de a X-a ediţie a Festivalului Fotografiei Europene, dedicat Zilei Europei, este organizat de către Asociația Internațională „Euro Foto Art” în perioada 7 - 31 mai 2021, sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică.

Majoritatea evenimentelor ediției din acest an a Festivalului se va derula prin internet, date fiind condiţiile actuale. Lansarea oficială a festivalului va avea loc vineri, 7 mai, la ora 11:00, în Galeria „Euro Foto Art”, Centru Expozițional FIAP Oradea – România din cadrul Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural. Cu această ocazie va avea loc vernisarea ediției a XIII-a a Salonului Internațional „Eurofotoart”, organizat de Asociația Internaținală ”Euro Foto Art” sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică.

 

La această ediţie a salonului internațional au fost acceptate imagini de o reală valoare artistică realizate de reputați artiști fotografi din: Austria, Belgia, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Croația, Italia, Malta, Marea Britanie, Moldova Norvegia, Serbia, Slovacia, SUA, Malta, Portugalia, România, Rusia, Ucraina, Ungaria, China, Japonia, Iran. Au fost invitați să participe cu lucrări membrii Asociației Internaținale ”Euro Foto Art”, 54 de organizații Partenere ale acesteia din Asia, Europa și Orientul Mijlociu, respectiv reputați artiști fotografi invitați din Italia și Republica Moldova.

Vernisajul salonului internațional va avea loc online, pe pagina de Facebook a Asociației Internaţionale „Euro Foto Art”, vineri, 7 mai 20121, de la ora 11:00. Momentele muzicale vor fi oferite de către artistul Thurzó Sándor József, care va interpreta mai multe piese din repertoriul european.

Expoziția numărul 595, organizată în parteneriat cu Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural, va rămâne la dispoziția publicului până în 4 iunie 2021, de marți până duminică, între orele între 10:00 – 18:00. Lucrările expuse se pot admira și la adresa: https://www.eurofotoart.com/efa-exhibition-salons/eurofotoart-international-salon/

Tot vineri, la ora 16:00 (ora Ungariei), va avea loc în Galeria Casei „Partium” din Debrețin, în cadrul Festivalului European de Fotografie, vernisajul Expoziției Fotoreporterilor din Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar, la care va participa și un grup de artiști fotografi și fotorporteri din Oradea. Și acest eveniment va fi transmis online pe pagina de Facebook a asociaţiei.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Legumele, fructele și cerealele ar putea suferi noi scumpiri, datorită crizei îngrașămintelor chimice
  Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură se teme de compromiterea recoltelor la nivel mondial. Stocurile de îngrăşăminte s-au redus şi s-au scumpit datorită creşterii preţurilor gazelor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Temperaturi extrem de scăzute: -11° la Oradea, -16° la Ștei și -20° la Arieșeni. Recomandările drumarilor
  Drumarii cer atenție sporită din partea șoferilor și le recomandă să-și echipeze mașinile cu cauciucuri de iarnă.

  Mapamond

  CEO Pfizer spune că vaccinul anual împotriva COVID este preferabil în locul dozelor booster frecvente
  Directorul executiv Albert Bourla a declarat că un vaccin anual împotriva COVID-19 ar fi de preferat în locul unor injecții de rapel mai frecvente în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. 4

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  Mapamond

  Proteste masive în Bruxelles faţă de restricţiile antiepidemice, la care au participat şi cetăţeni români
  Zeci de mii de persoane, inclusiv cetăţeni români, au protestat, duminică, în centrul oraşului Bruxelles, faţă de restricţiile antiepidemice, iar forţele de ordine au utilizat gaze lacrimogene şi tunuri de apă pentru dispersarea demonstranţilor. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încep lucrările la Casa Maghiară din Palatul Sonnenfeld
  A fost primită autorizația de construcție, iar lucrările la viitorul centru cultural maghiar sunt gata să înceapă.

  Mapamond

  Incendiu la un spital din centrul Budapestei: O tânără a murit, alte trei persoane au fost rănite
  Incendiul a izbucnit duminică dimineață la parterul spitalului Szent Imre din Budapesta. 6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.