bihon.ro Web analytics

Schimb de ștafetă în Cluburile Rotary. Dr. Sorin Tabacu este noul președinte al Clubului Rotary Marghita

De Veronica Bursașiu

Schimb de ștafetă în Cluburile Rotary. Dr. Sorin Tabacu este noul președinte al Clubului Rotary Marghita

Reactualizat la:
Noul președinte al Rotary Club Marghita, dr. Sorin Tabacu, este medic chirurg și director medical la Spitalul Municipal „Dr. Pop Mircea" Marghita.
Scris de Veronica Bursașiu - Noul președinte al Rotary Club Marghita, dr. Sorin Tabacu, este medic chirurg și director medical la Spitalul Municipal „Dr. Pop Mircea" Marghita.

La Marghita, în anul rotarian 2020-2021 care incepe la 1 iulie dr Sorin Tabacu a preluat mandatul de presedinte de la dr. Gyorfi Andras. Acest moment a fost marcat printr-o mica festivitate la care au luat parte membrii Clubului Rotary Marghita, încheiată cu o agapă prietenească la o terasa.

„A fost un an complicat ținând cont de situația pandemică”, a spus fostul președinte Gyorfi Andras.

Cu toate acestea fostul presedinte dr. Gyorfi Andras a reușit sa isi indeplineasca aproape toate proiectele propuse la început de mandat. Rotary Club Marghita a derulat în perioada 2019-2020 proiecte caritabile în valoare de peste 320.000 lei în domeniile sănătății, educatiei și vietii sociale din Marghita și imprejurimi.

Activitățile Rotary Marghita nu au ramas fără ecou la nivelul întregului District Rotary 2241 Romania – Republica Moldova, președintele Gyorfi Andras primind din partea Guvernatorului Marian Neagoe prestigioasa distincție rotariana “Paul Harris Fellowship”, ca semn al recunoașterii, implicării sale în viața rotariană și activității în beneficiul comunitatii locale.

Intențiile președintelui Sorin Tabacu pentru mandatul de președinte în anul rotarian 2020-2021 vizează continuarea liniei clubului de activitati caritabile în domeniile Sănătății, Educației și vieții sociale din Marghita.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  USR reclamă lacune majore în achiziția de materiale din China, de către Municipiul Oradea. Li se cere demisia lui Mihai Jurca și doctorului Gheorghe Carp
  Într-un document consistent pus la dispoziția publicului larg, USR Bihor acuză municipalitatea orădeană de manipulare și fals, în ceea ce privește modul în care a fost prezentată achiziția de materiale de protecție, din luna aprilie. Aceasta a costat circa 4 milioane USD, incluzând transportul, taxele și inspecția. 7

  Mapamond

  MAE: 99 de români, infectați cu COVID-19 în Austria
  Un număr de 99 de români au fost diagnosticați cu COVID-19, în Linz, Austria, anunță, marți, Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizată, precizează sursa citată. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la șase luni – minus 8,7 milioane lei
  La prima scadență fiscală din 2020 Direcția Economică anunță o scădere cu 9% a încasărilor din impozite și taxe locale, față de aceeași perioadă a anului trecut. 3

  BIHON Sport local

  Barajul pentru Liga 3 se joacă în 1, 5 și 9 august
  Comitetul de Urgență FRF a aprobat ieri, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele din mini-turneele de promovare în Liga 3.

  Jurnal Bihorean

  Universitatea din Oradea dă start la admitere
  Universitatea din Oradea dă miercuri, 8 iulie 2020, startul înscrierilor pentru admiterea 2020, etapa iulie – august, la cele 15 facultăţi (programele de studiu licenţă şi masterat). Pentru admiterea la doctorat şi post-doctorat, înscrierile se vor realiza în septembrie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Două mașini au luat foc una după alta, în Oradea
  Apelurile pentru cele două incendii la mașini au fost date la diferență de un singur minut.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.