bihon.ro Web analytics

Show magic cu Lorenzo

Show magic cu Lorenzo

Reactualizat la:
Magicianul Lorenzo a încântat cu momentele sale copiii care au fost prezenţi joi seara la spectacolul „Să apară Moşul” desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.
Scris de Simona Drimbău - Magicianul Lorenzo a încântat cu momentele sale copiii care au fost prezenţi joi seara la spectacolul „Să apară Moşul” desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

La evenimentul organizat de Jurnal Bihorean și Bihon.ro, copilaşii au putut vedea momentul de magie care a făcut să apară Moş Crăciun.

Magie

Moş Crăciun este magic, el poate apărea oriunde. Însă are nevoie de o formulă magică pe care o cunoaște doar magicianul Lorenzo-Cristian. Magicianul poate folosi formula dar, doar de câteva ori pentru că aceasta este limitată. De aceea s-a gândit să-i invite pe iubitorii moșului, cei mici și cei mari să se bucure împreună de magia Crăciunului.

Astfel, cele câteva sute de spectatori s-au bucurat de un frumos şi inedit spectacol de Crăciun. Numere inexplicabile de magie, personaje de basm precum Elfii, Crăciunița, Super Moșul și bineînțeles adevăratul Moș Crăciun şi-au făcut rând pe rând aparţia pe scenă spre deliciul celor prezenţi.

Fiecare spectator a avut rolul lui în spectacol, de la copilul de grădiniță, până la adultul plin de griji, sau bunicul iubitor de nepoți, pentru că dacă se implica toata lumea nu funcționa formula magică.

Şi pentru că toţi cei prezenţi s-au implicat formula magică a funcţionat, iar Moş Crăciun a apărut. După cum bine se ştie Moşul este darnic şi bun astfel că a venit cu tolba plină cu daruri pentru toţi copiii prezenţi la spectacol.

Pentru ca Moşul să poate veni cu sacul plin de daruri şi-au dat concursul Carrefour, Uniqa Asigurări, Shopexpert şi Real ReMarkt.

Parteneri:
Carrefour

Uniqa Asigurari

Shopexpert

Real 

ReMarkt

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Premierā în Bihor: tânăr transportat în moarte cerebrală la Târgu Mureş, pentru prelevare de organe
  Bihorul înregistrează o premieră națională prin transportul unui pacient în moarte cerebrală într-un alt centru de profil pentru salvarea de vieți.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un jucător al lui Hagi s-a botezat la Beiuș
  Internaționalul român care evoluează la echipa lui Gheorghe Hagi a fost protagonistul unui eveniment important din viața sa. 8

  BIHON Sport local

  Trei fotbaliști orădeni la Academia Hagi
  Chiar dacă parteneriatul dintre LPS Bihorul și Academia Hagi 2009 – Viitorul Constanța a fost semnat recent, colaborarea dintre cele două entități fotbalistice datează de mai mult timp.

  România

  A venit din concediu și a găsit casa ocupată de trei „chiriași”
  I s-a întâmplat unei arădence care, după ce a revenit din concediu, a găsit trei oameni ai străzii locuind în casa ei, proprietate personală.

  România

  Cel mai mare hotel din Arad, scos la vânzare cu opt milioane de euro
  Hotel Parc are 200 de camere în cele două clădiri, însă nu mai oferă locuri de cazare de câţiva ani, fiind în funcţiune doar restaurantul.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Caramitru și Mălăele, la Oradea
  Ion Caramitru (în rol principal) și Horațiu Mălăele aduc la Oradea spectacolul „Dineu cu proști”.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.