bihon.ro Web analytics

Soluţii actuale pentru afaceri

Conferinţa îşi propune să aducă în faţa participanţilor cele mai noi soluţii pentru creşterea afacerilor.
Scris de Raul Simea - Conferinţa îşi propune să aducă în faţa participanţilor cele mai noi soluţii pentru creşterea afacerilor.

Dacă e toamnă, plouă la Oradea cu conferinţe destinate antreprenorilor şi oamenilor de afaceri. „Soluții actuale pentru afaceri” este una dintre acestea. Va fi organizată de către Afaceri.ro, în Cetatea Oradea, în data de 9 noiembrie. Conferinţa își propune să aducă participanților cele mai noi tendințe și soluții pentru acelerarea și creșterea afacerilor, tendințe ale pieței și ale consumatorilor. Această a treia ediție întrunește experți în domeniile lor, oameni care au un nivel de cunoaștere astfel încât să poată împărtăși din experiența lor relevantă.

Experţi

Sebastian Văduva – decanul Facultății de Management Griffiths din cadrul Universității Emanuel din Oradea, partener/proprietar la firmele Soluții Avansate, International Business Consulting, Stark Vantage și Școala Informală de IT – va trece în revistă contextul socio-economic în care suntem. Alt speaker va fi Dacian Palladi, City Managerul Municipiului Oradea. Ramona Chirilă – directorul executiv al proiectului Repatriot – va conferenţia despre proiectul de cooperare și schimburi de experiență ale românilor din țară cu diaspora.

Despre finanțări şi franciză vom afla detalii de la Dana Ghineț, managerul Acces Project Investments (API). Ovidiu Popică, consultant Relaţii Publice, va vorbi despre cum poate ajuta internetul afacerile, iar Mihaela Rentea, Managing Director Trust Communications, va conferenţia despre promovarea în Social Media. Marius Alexa, CEO al companiei Arhipelago, va avea ca subiect „Conferințele Afaceri.ro la baza dezvoltării naționale și internaționale ale afacerilor prin tematicile și experții invitați”.

„Cum creăm și gestionăm eficient recomandări, cum ne ajută recomandările în afaceri” este tema prezentată de Bogdan Băbălău Maghiar, Branch Manager al Adecco Romania în Oradea. Călin Iepure, antreprenor și consultant în strategie de business, va conferenţia despre „Relaționarea și networking-ul – punți de comunicare în afaceri”, iar Dan Todea, unul dintre promotorii business networking-ului din Oradea, va avea ca temă „Networking-ul la baza oricărei afaceri”.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum porți corect pantofii la vestimentație
  Stilul vestimentar reflectă personalitatea fiecărui bărbat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Priveşte natura în ochi în „România sălbatică”. Pelicula poate fi văzută la Cinema Palace Oradea
  Filmul realizat de Dan Dinu şi Cosmin Dumitrache poate fi vizionat la Cinema Palace.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Momente de emoţie la Festivalul Național de Folk „Pro Lirica", de la Oradea
  Cea de a patra ediţie s-a desfăşurat timp de două zile în Parcul Bălcescu din municipiu.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  România

  Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, demis de premierul Florin Cîțu. Fostul șef al GNM i-a mulțumit ministrului Tanczos Barna
  Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu (USR PLUS), a fost demis, luni, din funcție de premierul Florin Cîțu. Decizia fost publicată în Monitorul Oficial.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Profesoara orădeană Mirela Tanc, susținută de ministrul Educației în cursa pentru un milion de dolari: „E singura din România care în ultimii 5 ani a reușit această performanță"
  Mirela Tanc, profesoară de limba română la Şcoala Gimnazială „Oltea Doamna" se află pe lista scurtă a celor 50 de dascăli finalişti ai competiţiei "Global Teacher Prize", "Oscar- ul Educaţiei", al cărui câştigător va primi uriaşa sumă de un milion de dolari.

  Anunturi Electrica

  Întreruperi energie electrică -B. 23.09.2021 - 24.09.2021 -PL Salonta + Oradea - anuntate cu 2 zile

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.