bihon.ro Web analytics

Soluţii actuale pentru afaceri

Conferinţa îşi propune să aducă în faţa participanţilor cele mai noi soluţii pentru creşterea afacerilor.
Scris de Raul Simea - Conferinţa îşi propune să aducă în faţa participanţilor cele mai noi soluţii pentru creşterea afacerilor.

Dacă e toamnă, plouă la Oradea cu conferinţe destinate antreprenorilor şi oamenilor de afaceri. „Soluții actuale pentru afaceri” este una dintre acestea. Va fi organizată de către Afaceri.ro, în Cetatea Oradea, în data de 9 noiembrie. Conferinţa își propune să aducă participanților cele mai noi tendințe și soluții pentru acelerarea și creșterea afacerilor, tendințe ale pieței și ale consumatorilor. Această a treia ediție întrunește experți în domeniile lor, oameni care au un nivel de cunoaștere astfel încât să poată împărtăși din experiența lor relevantă.

Experţi

Sebastian Văduva – decanul Facultății de Management Griffiths din cadrul Universității Emanuel din Oradea, partener/proprietar la firmele Soluții Avansate, International Business Consulting, Stark Vantage și Școala Informală de IT – va trece în revistă contextul socio-economic în care suntem. Alt speaker va fi Dacian Palladi, City Managerul Municipiului Oradea. Ramona Chirilă – directorul executiv al proiectului Repatriot – va conferenţia despre proiectul de cooperare și schimburi de experiență ale românilor din țară cu diaspora.

Despre finanțări şi franciză vom afla detalii de la Dana Ghineț, managerul Acces Project Investments (API). Ovidiu Popică, consultant Relaţii Publice, va vorbi despre cum poate ajuta internetul afacerile, iar Mihaela Rentea, Managing Director Trust Communications, va conferenţia despre promovarea în Social Media. Marius Alexa, CEO al companiei Arhipelago, va avea ca subiect „Conferințele Afaceri.ro la baza dezvoltării naționale și internaționale ale afacerilor prin tematicile și experții invitați”.

„Cum creăm și gestionăm eficient recomandări, cum ne ajută recomandările în afaceri” este tema prezentată de Bogdan Băbălău Maghiar, Branch Manager al Adecco Romania în Oradea. Călin Iepure, antreprenor și consultant în strategie de business, va conferenţia despre „Relaționarea și networking-ul – punți de comunicare în afaceri”, iar Dan Todea, unul dintre promotorii business networking-ului din Oradea, va avea ca temă „Networking-ul la baza oricărei afaceri”.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ajutorul de încălzire și curent electric pentru sezonul rece, la DASO. Documentele necesare și sumele alocate
  Direcția de Asistență Socială Oradea va distribui și prelua documentele necesare pentru ajutorul de încălzire și pentru suplimentul de energie electrică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Terminalul intermodal de mărfuri, pe terenul Vămii Oradea
  Aleșii locali au votat vineri trecerea clădirii Vămii Oradea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului de Finanțe, în domeniul public al Primăriei Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pompierii au salvat viața unui bărbat adus la porțile subunității din Salonta
  Pompierii salontani au intervenit prompt și au salvat viața unui bărbat de 66 de ani.

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  România

  Dragnea vorbește despre planurile președintelui Klaus Iohannis cu criza politică
  Klaus Iohannis a vrut ca PNL să fie controlat de el 100% și nu putea face asta cu Ludovic Orban și a mai vrut ca cel care face propunerile pentru șefii parchetelor să fie omul lui, spune Liviu Dragnea:„își bate un cui în talpă foarte serios”. Despre alegerile anticipate, Dragnea afirmă: „o cacialma”.

  BIHON Opinii

  Instinctul ca durere
  E foarte greu să definești în ziua de azi, noțiunea de instinct, într-o societate așa zisă modernă și civilizată care funcționează după anumite reguli morale, sociale, politice etc.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului
  Consiliul Județean Bihor a transmis că firma de construcții SC Crișana Proconstruct SA a început, pe propria cheltuială, lucrările de reparații pe Drumul Județean (DJ) 709 Talpoș, la limita cu județul Arad.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.