bihon.ro Web analytics

Spații dedicate co-working în beciul Palatului Baroc din Oradea

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:

Spații dedicate co-working în beciul Palatului Baroc din Oradea

La capătul câtorva ani de lucrări, în subsolul Palatul Baroc vor fi disponibile spații pentru birouri și coworking
Reactualizat la:
În ședința Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului din acestă săptămână s-a aprobat refuncționalizarea subsolului Palatului Episcopiei Romano-Catolice - Palatul Baroc. Astfel, se vor amenaja mai multe încăperi cu destinația de co-working.
Scris de Cristina Ghilea - În ședința Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului din acestă săptămână s-a aprobat refuncționalizarea subsolului Palatului Episcopiei Romano-Catolice - Palatul Baroc. Astfel, se vor amenaja mai multe încăperi cu destinația de co-working.

„Termenul „co-working” definește un spațiu partajat, care poate fi folosit de firmele aflate în căutarea unui birou, un spațiu în care acestea pot să conlucreze și să colaboreze”, informează Primăria.

„Episcopia Romano-Catolică ne-a solicitat avizul pentru câteva mici modificări la proiectul de reabilitare a Palatului Episcopal. Acestea privesc redeschiderea a trei ferestre zidite în perioada dinainte de anul 1989, rețeaua de instalații sanitare, dar și câteva modificări solicitate de ISU Bihor. Practic, modificările la proiect privesc zona de parter, etajul I și etajul II – unde se va amenaja o sală de conferințe de 160 mp, cu grupurile sanitare aferente. Separat s-a propus refuncționalizarea subsolului palatului, pentru care Episcopia va solicita o nouă autorizație de construire pe baza unui proiect tehnic”, transmite Arhitectul Șef al Primăriei, Radu Fortiș.

Astfel, la subsol se va amenaja o sală multifuncțională – practic o încăpere necompartimentată cu o suprafață de 360 mp, situată în jumătatea din aripa estică a palatului, înspre Șirul Canonicilor, trei birouri de tip co-working, fiecare dintre acestea având între 30 – 50 mp, un coridor tot cu funcțiunea de co-working în suprafață de 220 mp, la care se adaugă grupuri sanitare și anexe.

Această refucționalizare a spațiului subsolului vine tot în întâmpinarea nevoilor mediului de afaceri, mai ales a micilor întreprinzători.

Business Hotel în Parcul Industrial din Oradea

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Bihon CSM Oradea

  Renasc speranțele la calificare: CSM Oradea câștigă meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász
  CSM Oradea a câștigat cu scorul de 75-58 meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász.

  România

  Incident halucinant: O familie a fost atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Selina și Construcții Bihor, oferte pentru parcarea de pe str. Iosif Vulcan 
  Inițiativa a stârnit nemulțumirea riveranilor, dar petiția lor n-a produs efectele dorite. Primăria a scos la licitație proiectarea și execuția parcării dintre case.

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  PSD și UDMR au blocat reorganizarea de la Școala Francisc Hubic
  Aleșii județeni au respins, pentru a treia oară, aprobarea organigramei Centrului de Cultură al Județului Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Victorie civică la Sântandrei: Justiția spune ”NU” definitiv incineratorului de animale de lângă Palota
  Asociația ”Santandrei Metropolitan Area” (SMA) a reușit să blocheze definitiv prin intermediul justiției înființarea unui incinerator de animale pe raza comunei. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Oradea - Sânmartin - exproprieri în valoare de 2 milioane euro
  Consilierii județeni au aprobat marți culoarul de expropriere pentru drumul de legătură Oradea - Sânmartin. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.