bihon.ro Web analytics

Spectacolul „Anonimul venețian” în Campania „Artiști români pentru artiști ucraineni”

De Camelia Buşu
Reactualizat la:
Reactualizat la:
Campania iniţiată de UNITER este un proiect de strângere de fonduri pentru promovarea culturii prin sprijinirea artiștilor ucraineni.
Scris de Camelia Buşu - Campania iniţiată de UNITER este un proiect de strângere de fonduri pentru promovarea culturii prin sprijinirea artiștilor ucraineni.

 

Teatrul Regina Maria răspunde pozitiv Campaniei umanitare inițiate de UNITER, în parteneriat cu Worldwide Reading Project și CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore, „Artiști români pentru artiști ucraineni”, proiect de strângere de fonduri care se va desfășura în perioada 16 mai – 15 iunie.

Campania umanitară de anul acesta este dedicată artiștilor ucraineni care trec acum prin momente teribile, iar scopul acestui demers este acela de a sensibiliza opinia publică în vederea strângerii de fonduri pentru promovarea culturii prin sprijinirea artiștilor și a activităților acestora.

În urma propunerii UNITER, 46 instituții culturale de stat și independente au răspuns favorabil apelului de a fi împreună, prin teatru, pentru păstrarea demnității artiștilor și pentru susținerea culturii ucrainene, fie prin organizarea unor spectacole lectură pe baza a 10 texte scrise de autori ucraineni după declanșarea războiului din Ucraina, fie prin programarea unor spectacole din repertoriul propriu, donând încasările.

Teatrul Regina Maria se implică în campanie cu spectacolul „Anonimul veneţian” de Giuseppe Berto, regia Elvira Rîmbu, care va avea loc luni, 16 mai, la Sala Arcadia. Suma strânsă din vânzarea de bilete va fi virată în contul special deschis de Asociația UNITER, Fondul de Solidaritate Teatrală: RO22RNCB0072049712860086 BCR SECTOR 1 – Împreună pentru păstrarea demnității artiștilor și pentru susținerea culturii ucrainene. De asemenea, persoanele care vor să doneze, o pot face prin virament bancar, în același cont.

Biletele din campanie pot fi achiziționate doar de la Agenția de bilete, deschisă de marți până vineri, în intervalul orar 10-14 și cu o oră înainte de spectacol, de la Sala Arcadia.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se lucrează la înierbarea liniei de tramvai Nufărul-Cantemir
  Lucrarea face parte din proiectul „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir” și se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -Perioada 07.07.2022 -08.07.2022 - PL Rural +PL Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Beiușeanca Anamaria Babău e Miss World NexT Top Model 2022
  Nu e primul titlu al beiușencei din acest an. Iolanda Anamaria Babău a fost Miss Earth Emiratele Arabe Unite 2022, dar și coperta revistei de fashion fashion L’Officiel Arabia, ediția digitală din ianuarie 2022, respectiv US Fashion, ediția februarie 2022. 1
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Mapamond

  Dezastru în Turcia: Inflaţia a ajuns la 80%
  Inflaţia din Turcia a ajuns la aproape 80%, în timp ce analiştii au avertizat că ţara riscă să fie prinsă într-o spirală de creştere a preţurilor şi salariilor. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Doi minori au fost surprinși inscripţionând cu graffiti mobilierul urban din Oradea. Au fost amendați și vor trebui să refacă mobilierul distrus
  Cei doi minori au fost amendați fiecare de către polițiștii locali cu o amendă în cuantum de 500 lei. 1

  Jurnal Bihorean

  „Istoria clubului de fotbal CAO / NAC Oradea”

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.