bihon.ro Web analytics

Spitalul Curteanu neagă cu fermitate acuzele de malpraxis medical aduse de un fost brancardier

De Marius Sasu
Reactualizat la:

Spitalul Curteanu neagă cu fermitate acuzele de malpraxis medical aduse de un fost brancardier

Reactualizat la:
Conducerea Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu" Oradea neagă cu fermitate acuzele de malpraxis aduse de un fost brancardier la o secție de pacienți COVID.
Scris de Marius Sasu - Conducerea Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu" Oradea neagă cu fermitate acuzele de malpraxis aduse de un fost brancardier la o secție de pacienți COVID.

Cristian Cernat a declarat pentru mai multe site-uri că a lucrat ca și brancardier timp de 6 luni la Spitalul Curteanu din Oradea, iar după această perioadă le-ar fi reproșat medicilor că „sunt niște criminali”. Articolul de „bază”, care a fost ulterior preluat de alte publicații, inclusiv site-uri de știri a fost publicat în Ziarul Național.

Tot la aceeași publicație și sub aceeași semnătură a apărut și articolul în care medicul orădean Flavia Groșan a declarat că a reușit să-și vindece toți pacenții după o schemă de tratament similară cu cea pentru tratarea unei pneumonii, iar în urma căror afirmații a fost audiată de Colegiul Medicilor Bihor.

Dr. Flavia Groșan, primele declarații după ce a fost audiată de Colegiul Medicilor Bihor

 

Ulterior publicării articolului cu fostul anagajat de la Curteanu, mai multe site-uri au preluat declarațiile acestuia, ulterior fiind publicat și un material video pe pagina deputatului bihorean Mihai Lasca.

Cernat a declarat că în unitățile spitalicești pacienții ar primi prea mult oxigen, așa că el, în calitate de brancardier pe perioada cât a fost angajat a redus concentrația de oxigen necesară pacienților, inducându-le după semnele descrise de acesta (pacientii se simteau ametiti si ca nu aveau vlaga), hipoxie, lipsă de oxigen.

„Mulți se plângeau în spital și se plâng și acum că le ard plămânii. Le dădeau oxigen la maxim pacienților, că noi, brancardierii, reglam oxigenul, la indicația medicilor. Și le dădeam 15 litri de oxigen pe minut, ceea ce este enorm. Îmi spuneau pacienții că îi ustură, că nu au aer, că se simt amețiți, că nu au vlagă. De câteva ori le-am redus eu presiunea oxigenului. Erau oameni de 80-90 de ani care își dădeau masca de oxigen jos, pentru că le făcea rău. Oxigenul începea să fie administrat din camera de primire. Așa spunea medicul, chiar dacă pacienții spuneau că nu au nevoie. Dacă aveau sub 95% saturație începeau să le dea oxigen. Toți veneau în Ambulanță cu oxigenul. Apoi pe salon iar oxigen. Iar medicii nu știu de unde scoteau cifrele, că la unii îmi spunea să le pun 8 litri pe minut, la alții 10, la alții 15, fără să facă o analiză a concentrației gazelor din sânge. După ce le băga oxigen starea pacienților începea să se degradeze, nici vorbă să se facă bine. Eu aș vrea din tot sufletul să dau de persoane pe care eu le-am internat și să stau de vorbă cu ele acum, după câteva luni, chiar sunt curios dacă mai trăiește cineva”, a declarat Cristian Cernat potrivit sursei citate.

Spitalul neagă cu fermitate acuzele aduse

„Ca urmare a apariției în spațiul public, respectiv în presa online și pe rețelele sociale, a unor acuze complet nefondate la adresa insituției noastre și a personalului nostru, Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu neagă cu fermitate orice susțineri privind presupuse fapte de malpraxis medical în tratamentul pacienților infectați cu Covid-19″, a transmis Spitalul Curteanu, printr-un comunicat de presă, semnat de managerul și directorii medical, financiar și de îngrijiri ai unității spitalicești.

Se respectă protocolul

„Contrar celor ce se susțin în spațiul public, spitalul nostru respectă cu strictețe Protocolul de tratament al infecției cu virusul SARS-CoV-2 în privința medicației administrate, care este adaptată fiecărui caz medical în funcție de afectarea pulmonară și simptomatologia manifestată de pacient, inclusiv sub aspectul administrării de oxigen medical. Ceea ce se susține a fi uri efect advers a1 supradozajului de oxigen de care suntem acuzați sunt în fapt manifestări ale infectării cu SarsCov2 propriu-zise, ale desaturației și detresei pulmonare accentuate pe care această infecție le cauzează. Degradarea bruscă a stării generale a pacienților despre care se susține că ar fi cauzată de un supradozaj al oxigenului este în fapt un element specific al evoluției fulminante ai acestei infecții”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Curteanu”.

Pacienți supravegheați

„Pacienții noștri sunt supravegheați în mod continuu de cadrele medicale și auxiliar medicale, singurele care sunt îndreptatite să administreze și să dozeze oxigenul medicinal. Punem la îndoială afirmațiile propagate cu atât mai mult cu cât, prin natura postului de brancardier pe care îi ocupa persoana care a inițiat propagarea acestor neadevăruri, aceasta nu avea contact cu pacientul, nu putea staționa în zona roșie unde este administrat oxigenul pacienților, având strict atribuții de a transporta pacientul de la camera de gardă până la intrarea în secția medicală”, se mai precizează în comunicat.

„Demers pur vindicativ din partea angajatului”

„Întrucât afirmatiile complet nereale și percepția trunchiată asupra actului medical se propagă în spațiul public de către un fost angajat, ne permitem să afirmăm că aceste fapte reprezintă un demers pur vindicativ din partea fostului salariat, care a dat dovadă de o conduită cât se poate de reprobabilă la locul de muncă, conduită în considerarea căreia raportul de muncă nici nu a fost menținut. Vom demara de urgență toate demersurile legale pe care Legea ni le pune la dispoziție pentru tragerea la răspundere a persoanelor și entităților care propagă la adresa noastră și a personalului nostru informații false, afectând imaginea instituției sanitare și subminând actul medical”, se mai arată în comunicatul instituției.

Aproape 10.000 de pacienți COVID tratați

„De la începutul pandemiei, până azi, 02.11.2021 ora 12.00, spitalul nostru a tratat 9704 de pacienți infectați cu SarsCov2, ceea ce a presupus din partea noastră eforturi extraordinare din punct de vedere profesional și chiar uman și considerăm că este condamnabilă orice încercare de a submina și de a duce în derizoriu aceste eforturi prin propagarea de neadevăruri”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

 

62 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. pintea says:

  Mai Cernat tu esti pasibil de a fi judecat pentru ca ai redus oxigenul bolnavilor dupa aprecierea ta ,dar ce esti medic ?
  Stam acum sa ne uitam in gura unui nimeni de nicaierea ?

  • janos2021 says:

   Salut. Deci după mentalitatea ta dacă suntem noi 2 pe stradă la 1 noaptea și pe mine mă lovește o mașină sau alunec iarna pe gheață si îmi rup glezna, nu îmi chemi o ambulanță pentru că nu ești medic ? Sper să nu am așa ghinion cu cei ca tine nicodată.

   • Oradean says:

    Unde dai si unde crapa! Faci niste corelatii de-a dreptul aberante. Brancardierul la locul de munca nu prescrie si nu administreaza medicamente, din cate stiu eu; el cara pacienti; tu vrei sa fii tratat de brancardieri? Daca-ti rupi glezna pe strada chemam salvarea, nu ne ne apucam sa-ti punem piciorul in ghips. Cam aia a facut nenea asta: a pus ghips in mijlocul strazii, fiind de fapt zidar, nu medic. Mai rau, chiar: la locul de munca si-a arogat competente si sarcini pentru care nu are nicio calificare si a pus viata unora in pericol. Apoi mai si trambiteaza nelegiurea asta, iar unii ca tine o apreciaza. Mare ti-e gradina, Doamne!

    • janos2021 says:

     Băi omule, tu ești dement rău. Treaba unui medic este ca la sfârșitul zilei numărul de rețete scrise să fie egal cu numărul pacienților care au intrat pe ușă. Azi mă doare gâtu. Dece mă trimiți la testare covid? Numai eu știu că am băut prea rece berea. Da dute la test covid că nu strică.

     • Oradean says:

      Pentru ca este pandemie de covid si mor o gramada de oameni, un om responsabil (nu este cazul tau, este evident!) se duce singur sa se testeze, nu comenteaza cand il doare gatul si medici-i cer sa se testeze! Asta se numeste RESPONSABILITATE sociala, o notiune care ti-e complet straina tie si sosocarilor antivaccinisti de tot felul! Responsabilitatea sociala, in antiteza cu egoismul si iresponsabilitatea voastra, presupune sa ai grija de cei din jurul tau, sa ii protejezi, sa fii empatic si solidar la nevoie, sa respecti si sa aplici reguli sociale, medicale, legale, morale etc., ca nu degeaba au fost inventate si instituite. Pe de alta parte, daca ai fi vaccinat, nu te-ar mai bate nimeni la cap, nu ti-ar mai ingradi nimeni “drepturile”, asa ca du-te la vaccinat si nu mai imprastia minciuni si nu mai induce neincredere in medicina si sistemul medical pe aici!

 2. Flor says:

  Vor plăti și ei într-o zi dacă sunt vinovați.

 3. Zic și eu says:

  Ia te uită de ce sunt atât de mulți decedați covid în Bihor.! Ajuns în spital ești tratat de orice analfabet ce trece pe acolo și care nu are nimic de-a face cu medicina

 4. Mata says:

  Astia doi ar trebui arestati ….
  Mai ales marele deuptat

 5. Civilizat says:

  Sunt curios sub ce usere posta individul acesta pe aceste site-uri?

  Ghiciți cumva?

  Eu bănuiesc câteva… 😂

 6. Qwerty says:

  Organele statului nu se autosesizeaza la infractiunea de ucidere din cupla sau poate omor ale acestui Bodog?

 7. Brancardierul -medic says:

  In primul rand, trebuie sa depuneti plangere impotriva brancardierului care si-a permis sa reduca fluxul de oxigen al pacientilor, impotriva oricaror recomandari medicale, depasindu-si competentele si punand in pericol integritatea pacienilor.

 8. Alin says:

  Mai nou brancardierul dozeaza oxigenul la pacienții cu COVID și mai și recunoaște în public asta, cred ca e pasibil de cercetare penala. Acești indivizi nu au ce cauta într-un spital.

 9. Larry says:

  O avea dreptate omul cu studii de brancardier in defavoarea medicilor.

 10. Civilizat says:

  De pe alt site:


  La un moment dat, fostul brancardier a început şi să devină violent. “A ameninţat o pacientă care i-a fost prietenă, iar aceasta şi-a anunţat familia, care a depus plângere penală împotriva lui. Când rudele au venit la spital, s-a încăierat cu ele, dar şi cu personalul care a încercat să îi despartă”, spune managerul.

  “Am început să facem verificări şi am aflat cu surpriză că persoana respectivă a fost pacient la Psihiatrie. Am pus cazul în discuţia comisiei de disciplină, care a decis să nu îi mai fie prelungit contractul de muncă, care a expirat în luna mai”, arată Chiană.

  “Este regretabil că unele persoane profită de asemenea probleme medicale ale altei persoane pentru a face propagandă politică şi propagandă antimedicală, dar şi că unele persoane care exercită meseria de jurnalist nu au făcut minimul demers să afle şi poziţia unităţii sanitare. Bineînţeles că noi nu încercăm să facem rău pacienţilor, ci îi ajutăm să îşi recapete starea de sănătate, iar asemenea acuzaţii nu fac decât să semene neîncredere în corpul medical şi să favorizeze în continuare teoriile care ne-au adus pe toţi, ca societate, în situaţia în care suntem acum, cu spitale pline, cu multe decese, restricţii şi suferinţe de tot felul”, spune managerul Spitalului Municipal.

 11. Treabă bună says:

  “Autoritățile române au raportat recent zero cazuri de infecții intraspitalicești la pacienții diagnosticați cu Covid-19, de la începutul pandemiei până în prezent.
  Or, acest lucru este imposibil. Știm, din raportările europene, că inclusiv țări cu sisteme medicale mult mai performante se confruntă cu infecții asociate asistenței medicale, mai ales în secțiile de terapie intensivă. Dar în aceste țări se conștientizează problema și se depun constant eforturi pentru rezolvarea ei. Este obligatoriu ca și în spitalele din România să se întâmple la fel.”

  ” Raportați infecțiile intraspitalicești!
  Semnează petiția!

  Către: Premierul României
  Ministrul Sănătății

  Petiție
  Noi, semnatarii acestei petiții, vă solicităm să implementați un mecanism de raportare zilnică a infecțiilor nosocomiale. Este nevoie urgentă ca Ministerul Sănătății să organizeze cadrul pentru raportarea infecțiilor intraspitalicești, așa cum se întâmplă deja pentru infectările cu virusul SARS-CoV-2.

  De ce este important?
  Trecem prin cea mai mare criză de sănătate publică a ultimilor zeci de ani. Mulți dintre noi suntem speriați de gândul internării în spital, cu diagnostic de Covid-19 sau cu orice altă boală. Vrem să știm că șansele noastre de supraviețuire și vindecare nu sunt împiedicate de existența necontrolată a infecțiilor intraspitalicești. Monitorizarea și combaterea acestora poate face diferența dintre viața sau moartea pacienților în perioada următoare.”

  https://facem.declic.ro/campaigns/raportati-infectiile-nosocomiale?utm_campaign=2021-10-29.861&utm_medium=post&utm_source=facebook

 12. Mangusta says:

  Pacientii mor pentru ca nu avem antivirale. Oxigenul ar trebui monitorizat in prmanenta de catre madici, dar ii mai lasa si in plata Domnului.

 13. Gheorghe says:

  ….la ultimul loc de muncă oare cât a rezistat ! Aici la Curteanu 6 luni ….mare realizare si competente profesionale extraordinare ! Spune-mi cu cine te împrietenesti ( cu Lasca ? ! ) ca să-ti spun cine esti ! Alături de infractori ????….si să te si credem ?!

 14. Gheorghe says:

  Nici de medicul minune Flavia Grosan nu prea auzi multe sau oameni povestind cum s-au vindecat prin ,,tratamentul minune,, !

  • Bogdan says:

   Ea isi face treaba in continuare. Nu are medicament minune. E o schema de medicamente aprobate pe care ea le recomanda in bolile de plamani. Aceasta schema de tratament functionea foarte bine si la pacientii care au covid. Mie personal mi-a facut bine. E un medic pneumolog cu experienta de ani intregi in medicina. E pacat ca unii o desconsidera.

 15. asterix says:

  ce caracter trebuie sa aiba si deputatul ala sa calce pe cadavre pentru popularitate si mai si exploateaza oamenii labili psihic precum brancardierul ala cu care a jucat rolul de ventriloc.zic ventriloc deoarece acea filmare e ca un episod din muppets show.efectiv ii zicea ce sa zica si il incuraja sa exagereze.un lucru bun a facut si el ca macar l-a ajutat pe brancardierul expert in medicina de urgenta sa se autodenunte pentru un posibil genocid.cine stie cati oameni a omorat nemernicul ala,auzi la el lucreaza cateva luni la carat si deja contrazice medicii si hotaraste el cine cat oxigen sa primeasca.aici se vede si slabiciunea personalului medical ca i au permis sa intre acolo,asta daca e adevarat.daca intri pe pagina de facebook a deputatului si te uiti la comentarii intelegi de ce suntem rusinea europei.pandemia asta a scos la suprafata si slabiciunea sistemului medical din lume in general dar arata si nivelul intelectual al fiecarui popor.nici in cel mai urat cosmar nu as fi crezut ca exista oameni care chiar cred ca extraterestri ne vaccineaza pentru a ne transforma in roboti omul 2.0,cipuri 5g,caracatite,se adapostesc cand vad un avion de frica sa nu i stropeasca cu covid si lista poate contiuna.de la unii chiar aveam pretentii,macar cu toata nenorocirea asta vedem fiecare de ce fel de oameni suntem inconjurati.

  • Adi says:

   Lasca e un infractor cu dosare pe rol , condamnare. Un intrrlop, bataus, spargator, calauza. Toti din jurul lui cand le fezi figurile sunt toti ca el. smecherari si asa zisi mini bombardieri.

 16. Xxxxx says:

  Ai de sclavi ta Cernat tea pus Lasca sa declari chestii care nu le poți dovedi mai te și acuzi ca ai făcut ca ai dres,foarte grav puscaria te mănâncă…

 17. Sabina says:

  e clar ca in oradea tratamentele pentru covid19 sunt ineficiente dovad este numarul f. mare de morti zilnic printre cele mai mari din tara.

  • Biggie says:

   Sabina,

   Normal ca-s multi decedati daca portarii si brancardierii regleaza oxigenul dupa cum au vazut ei ca zice grosan pe feisbuc.
   Oare la cati vindecati prin telefon o fi ajuns femeia? Ar trebui sa faca cate un update cateodata cu numarul de vindecati. Dar si cu cei decedati.

 18. Doctor Marghita says:

  Va veni rândul când doctori de bine care chiar o luptat să salveze pacienți vor vorbi despre acești doctori criminali bineînțeles dacă ce-i care au fabricat acest virus și acest vaccin experimental vor fi învinși vreodată

 19. Bau says:

  Foarte credibil mai ales că apare alături de Lasca.

 20. Ivancea says:

  Lasca sa ne sugi pula la toti. Cu toti ghertoii din anturajul tau. Jeg de infractor cu interlopii tai si cacatii de smecherasi care te sustin. Sa futeti pe mama voadtra toti

 21. .......... says:

  Dacă a fost asa cum a spus Cernat este părtaș la ce se întâmplă în spitl ,de ce nu a filmat de ce nu a informat autoritățile atunci.
  Din punctul meu de vedere sa auto acuzat ca a redus oxigenul bolnavilor,dar când sa mai asociat cu Lasca e clar poate vor infunda ambii pușcăria.
  Dacă nu în mod sigur Cernat spune adevărul și il poate demonstra cea ce e foarte grav în acest caz mulți trebuie sa între la pușcărie pe viata din acel spital ,pentru ca asta se numește genocid .

 22. alioto says:

  De cand cu pandemia, cele mai mizerabile cadre medicale sunt la Curteanu dtpdv.

 23. Cornel says:

  Brancardierul ala e nebun de legat. Venea cu cagula la lucru, pe strada dadea din maini singur. Ala e in lumea lui. Creierul lui proceseaza informatia dupa cum vrea el. Ala e nebun.

 24. Ultimul neuron says:

  Mi se pare mie sau astia doi cam seamana? Si la fata si la intelect…

 25. CuliciGrecuDinamitaLungu says:

  Ati facut bine in spital 9000 si ceva de pacienti?
  Pai la 150 paturi de ati si o perioada de sedere de minim 7-8 zile, ca sa nu mai zic cazurile ce necesitau 14 zile – asta inseamna ca v au luat 994 saptamani, adica 19 ani pentru a vindeca toate aceste persoane.
  Bai voi chiar asa prosti ne credeti??

 26. Garfield says:

  beavis & butt head

 27. cacanis says:

  normal ca neaga, in Oradea sunt cei mai buni medici din tara . glumesc :)))

 28. Citizon says:

  Este grav cad personaje colorate ca si Lasca ajung sa puna la indoiala un spital, mai ales intr-o perioada in care acesti oameni lupta pentru viata semenilor nostrii, mare parte din ei ajunsi acolo pentru ca asculta de aceasta LEPRA numita Lasca. PseudoPoliticianule, sa-ti fie rusine pt cati mortii ai pe constiinta.

 29. Iosif Eden says:

  Ce fete au astia doi…emana inteligenta prin toti porii. Asa am si eu par pe mandule cum au astia sub barba.

 30. ADE says:

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACUM ATENTIE AICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MARE ATENTIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TRAG 500 DE SEMNALE DE ALARMA COD. ROSU – FOARTE URGENT – SUNATI LA POLITIE – DICOT- DND-SRI-JANDARMERIE – SI CERETI SA FIE ARESTATI ACEI MEDICI ACUM IN ACEST MOMENT, NU MAINE CI AZI.

  DACA MEDICI FAC RAU LA OAMENI SA FIE ARESTATI PE LOC SI SA LI SE FACA DOSAR PENAL.

  VA ROG FRUMOS SA TRIMITETI ACEASTA STIRE LA ANTENA 1, PROTV, PRIMA TV, DIGI 24, ROMANIA TV, B1 TV, VA ROG SA ARESTATI MEDICI SI SA INCHIDETI SPITALUL.

  • Civilizat says:

   A mai evadat un pacient la Psihiatrie?

  • Biggie says:

   ADE,

   De ce nu suni tu de 500 de ori?

   Ne dai numarul de la DND? Ca pe aia nu ar trebui sa-i deranjezi. Daca nu stii de ce, cauta pe internet.

   Si ti-am mai spus, nu zbiera, nu suntem surzi. Mai bine fa o vizita la doctor sa-ti schimbe medicamentele. Asta daca le iei pe alea pe care ti le-a prescris.

 31. Ade says:

  Poti sa i deranjezi si pe Dna si fara motiv, cum a putut doamna aia doctor sa sune la 112 fara motiv si nu a primit amenda de la politie, si pentru ce a sunat doctorita aia la politie??? ca domnul deputat a impartit si el niste pliante, deci doctorita a spunat la 112 pentru nimic si tot nu a fost amendata, daca ea nu a primit amenda, haideti sa sunam si noi

 32. Ade says:

  ATENTIE DOMNILOR POLITISTI – AGENTI DE POLITIE – Ofiteri de politie – Sub ofiteri de politie – sefi de politie, coloneli, maiori, jandarmi, va rog eu frumos sa va autosesizati sa nu mai ascultati de sefi vostri si sa dati navala la spital si arestati medici si inchideti spitalul toti sa aibe dosar penal pentru complice, ca le-au facut rau la oameni

 33. Ade says:

  IN ATENTIE OFITERILOR DE POLITIE – JANDARMILOR – PROCURORILOR – SRI- DICOT SI ALTE INSTITUTI ABILITATE SA GESTIONEZE CAZURILE DE CRIMINALITATI SI CORUPTIEI.

  Va rog foarte mult sa va auto-sesizati si sa dispuneti arestari, sa le faceti dosar penal la medici, sa nu mai faca rau la oameni.

  IN ATENTIA DOCTORILOR, ASISTENTILOR DE ORICE FEL, NU MAI ASCULTATI DE SEFI VOSTRI SA FACETI RAU LA OAMENI.

  MEDICILOR NU MAI ASCULTATI DE SEFI VOSTRI, REFUZATI SA FACETI RAU LA OAMENI SI DACA VI SE CERE DE CATRE UN SUPERIOR ANUNTAT POLITIA SI ARESTATIL.

  • xxxxx says:

   Inainte de a alerta lumea trebuie dovedit asemenea chesti nu arunci cu acuzatii in presa si la politie pe vorbe dupa cum il vad a fost dat afara si vrea sa improaste cu noroi tot cum crezi ca a tacut pana acum ia gandeste

 34. ADE says:

  VA ROG FRUMOS SA DISTRIBUITI STIREA SI LA ANTENA 1, PROTV, PRIMA TV, DIGI TV, ROMANIA TV, REALITATEA TV, B 1 TV, TVR 1, TVR 2, CRONICA CARCOTASILOR SA STIE TOATA LUMEA, CE FAC MEDICI

  • Afară cu Mamelucii !!! says:

   Dumneata vii aici ca să-ţi bați joc de noi, ca să ne iei în balon?

   Tu nu vezi că guşterii ăştia chiar te iau în serios ?

 35. Other says:

  Covidul este o boala mintala de care sufera o planeta intreaga. Aproape, nu chiar toata.

 36. Ion says:

  Presiunea prea mare a oxigenului pimit in spitale a fost considerata o problema si in Statele Unite inca de anul trecut unde multi medici au contestat protocolul…

 37. Georgel says:

  Taicameu o fost internat la acest spital magic
  s-a infectat cu curonavirus in Octombrie anul trecut
  In Ianuarie s-a internat la spitalul miliar pentru operatie de hernie unde a fost depistat Pozitiv…interesant dupa aproape 2 luni
  DUpa care il duce la municipal el nemaiavand nici macar un simptom de coronavirus !
  Si il baga pe nustiu ce boabe galbene drecu lecu si o gramada de coctailuri
  A iesit pe proprie raspundere ,deabia se mai tinea pe picioare !!! acasa 2 zile o stat cu dureri de cap si zicea ca gata,moare

  SA NU UITATI CA O INTRAT IN MUNICIPAL FARA NICIUN SIMPTOM ! TRECUT DE COVID DE 2 LUNI !! I-O FACUT SI LA PLAMANI RAZE NU I-O GASIT NIMIC SI L-O “TRATAT” BENEVOL!
  DACA MAI STATEA 2 ZILE IL SCOTAEAM PE TARGA
  In concluzie medicii ramasi paici is niste criminali idioti ce ar trebuii tratati ei de boli mintale,majoritatea niste incompetenti
  Ce-o fost bun,o plecat de mult praf si pulbere.

  bata-i boala de medici descreierati!!

 38. Ade New says:

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATENTIA MAXIMA PENTRU TOTI AGENTI DE POLITIE SI TOTI JANDARMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  In atentia domnilor agenti de politie, jandarmi, ofiteri Dicot, ofiteri Dna, ofiteri Sri, va rog frumos sa faceti un flagrant la spitale, doar asa o sa puteti sa i prindeti in fapt.

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATENTIE DOMNILOR AGENTI DE POLITIE, AGENTI DICOT, JANDARMI, SRI, ARMATA ROMANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  FACETI UN FLAGRANT LA SPITALE, INFILTRATIVA, DOAR ASA O SA PUTETI SA I PRINDETI IN FAPT PE MEDICI, ASISTENTI MEDICALI, INFIRMIERE, INGRIJITORI, BRANCADIERI SA VEDETI CUM FAC RAU LA OAMENI.

  CREDETI CA OMUL ACELA CARE A SPUS ADEVARUL NU ARE NICI UN INTERES SA MINTA PENTRU CA DOMNUL BRANCADIER A LUCRAT ACOLO SI STIE TOT.

  Va rog frumos sa faceti un flagrant la toate spitalele din Bihor din Romania si sa incepem prindere acelor medici care fac fapte de coruptie, fapte de crime, fapte de insalatorie, haideti sa i prindem si sa i arestam sa le facem dosar penal.

  Acum va rog frumos in acest moment, nu maine nu poimaine, ci acum astazi, haideti sa i arestam pe medici rai.

  !!!!!!!!!!!!!!!! ATENTIE MARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  – SEFILOR DE POLITIE

  – COMISARILOR DE POLITIE

  – SEFILOR AI JANDARMERIEI ROMANE

  – COLONELILOR ARMATEI

  – GENERALILOR ARMATEI

  – OFITERILOR ANTIDROG

  – OFITERI DNA

  – OFITERI DICOT

  ——- HAIDETI SA FACETI UN FLAGRANT SA VA INFILTRATI IN SPITALE SI SA PRINDEM MEDICI RAI………………

  SEFILOR DE POLITIE – DICOT – JANDARMERIE – ARMATA- SRI- DNA – TRIMITETI AGENTI PE TEREN SA FACA VERIFICARI LA SPITALE SA SE INFILTREZE IN SISTEM, SA FACA FLAGRANT, SA I PRINDEM PE MEDICI CARE FAC RAU SI SA IL PRINDEM PE CAPUL RETELEI.

  ATENTIE SEFILOR – DA-TI ORDINE LA AGENTI, LA OFITERI, LA SUB OFITERI SA MEARGA DE URGENTA IN SPITALE SI SA FACA FLAGRANT SI SA PRINDEM CAPUL RETELEI SI SA IL ARESTAM.

  • vasi says:

   Bai analfabetule, mai las-o cu Lasca si AUR, mars la 6 si urmeaza-ti tratamentul.. Vorbeste votantul tipic de AUR.. Stai linistit ca maine is toti acolo pe capul lor, si poimaine va angajati voi in locul lor, patriotilor.

  • xxx says:

   De ce nu vorbesti cu politia locala, ei se ocupa de dosare grele, apeleaza la ei te rog ADE

 39. ade says:

  Lasa ca ma angajez eu in locul medicilor si nu o sa fac rau la oameni, nici daca imi cere seful sectiei sau vine ordine de la Arafat sau mai stiu eu de unde de sus, si daca prind un medic ca face rau la om, direct aduc politia si jandarmi pe capul lui.

 40. Mapamond

  Atac armat într-un centru comercial din Copenhaga. Atacatorul a fost arestat
  Presupusul autor al atacului armat din Copenhaga a fost imobilizat şi arestat, au anunţat duminică seară autorităţile daneze, îndemnând cetăţenii să evite zona în care a avut loc incidentul.

  România

  Ministerul Afacerilor Externe confirmă decesul turistei din România în Egipt
  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, duminică, de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul turistei din România aflată în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt.

  Mapamond

  Un ghețar s-a prăbușit în Alpii italieni, cel puțin 6 morți
  Părți ale unui ghețar s-au prăbușit duminică, 3 iulie, în Alpii italieni, pe fondul unor temperaturi record, au anunțat autoritățile locale, iar presa locală a anunțat că cel puțin șase persoane au fost ucise, scrie Reuters.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Mapamond

  O româncă de 40 de ani a fost ucisă de un rechin în Egipt, în timp ce înota în Marea Roșie
  Trupul unei turiste românce în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac al unui rechin care a provocat moartea unei austriece în vârstă de 68 de ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polițiștii de frontieră atrag atenția asupra documentelor necesare pentru copii în cazul călătoriilor în străinătate
  Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (ITPF) informează că în ultimele trei săptămâni, de la începutul acestei vacanţe şcolare, peste 500 de copii români nu au putut părăsi ţara, ca urmare a faptului că părinţii sau însoţitorii acestora nu deţineau documentele necesare pentru a putea călători în străinătate.

  Mapamond

  O femeie a murit după ce a fost sfâșiată de un rechin lângă coasta Egiptului
  O turistă austriacă a murit după ce a fost atacată de un rechin, în timp ce înota în Marea Roșie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.