bihon.ro Web analytics

Start la Ştafeta Ciclistă SM

Patru tineri vor străbate şapte oraşe din ţară pentru cauza Sclerozei Multiple.
Scris de Demian - Patru tineri vor străbate şapte oraşe din ţară pentru cauza Sclerozei Multiple.

Soare, aer curat, glasuri de copii, tineri cu biciclete. Toate ingredientele necesare unei acţiuni de succes cum a fost cea demarată de Societatea de Scleroză Multiplă. Acţiunea a avut loc miercuri, 21 mai 2014, la ora 13:00, în Parcul 1 Decembrie.

Aici s-a dat startul Ştafetei Cicliste Scleroză Multiplă (SM) 2014. Ştafeta ciclistă este formată din patru tineri studenţi sau absolvenţi de kinetoterapie. Aceştia vor străbate în cadrul ştafetei şapte localități din România (Oradea, Cluj Napoca, Bistrița, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Constanţa și București). Au fost prezenţi zeci de tineri cu bicicletele şi familiile. Cu această ocazie în parc au fost organizate diferite concursuri cu premii.

Tombolă

De asemenea, au putut fi achiziţionate bilete de tombolă la Tombola Ștafetei Cicliste SM în valoare de 5 lei de la promotorii evenimentului. Biletele la tombolă se mai pot cumpăra până pe data de 29 mai a.c. (sunând la numărul de telefon 0721 897929), iar extragerea națională va fi organizată pe data de 3 iunie 2013. Premiile din cadrul tombolei din Oradea constau în tichete de acces la Centrul Wellness Sunflower, sticle și farfurii decorative realizate manual de persoane cu SM, cărți despre SM și de rugăciuni, bilete de acces la tenis de masă și biliard, bilete la film, abonamente la programul de dezvoltare prin mișcare, Ki Aikido și gimnastica coloanei pentru adulți, tricouri,tichete la cofetariei și multe alte surprize. „La eveniment, participanţii vor putea scrie mesaje de încurajare pe un post-it oferit de organizatorii de la locul evenimentului. Mesajele vor contribui la încurajarea persoanelor care suferă de această boala şi vor întării lupta noastră împotriva sclerozei multiple”, a declarat Claudia Torje, coordonator proiect. Banii adunaţi din vânzarea biletelor de tombolă vor fi folosiţi pentru susţinerea grupurilor de suport.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Noi reguli RCA: constatarea amiabilă se va face electronic, reguli simple pentru mașina la schimb
  Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat un proiect de normă care aduce modificări substanțiale Normei 20/2017 privind asigurările auto în România. Actul normativ a fost trimis către Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare după 90 de zile de la publicare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.