bihon.ro Web analytics

Statistici negative: mai puține nașteri și căsătorii, dar mai multe divorțuri în Bihor

Statistici negative: mai puține nașteri și căsătorii, dar mai multe divorțuri în Bihor

Reactualizat la:
Ultimele date ale Direcţiei Judeţene de Statistică (DJS) Bihor arată că în luna noiembrie 2018 în judeţul Bihor s-au înregistrat 425 născuţi-vii, în scădere cu 110 faţă de luna precedentă şi cu 21 faţă de luna noiembrie 2017.
Scris de farcas - Ultimele date ale Direcţiei Judeţene de Statistică (DJS) Bihor arată că în luna noiembrie 2018 în judeţul Bihor s-au înregistrat 425 născuţi-vii, în scădere cu 110 faţă de luna precedentă şi cu 21 faţă de luna noiembrie 2017.

Tot în luna noiembrie 2018 s-au înregistrat 609 persoane decedate, în scădere cu 72 decese faţă de luna precedentă şi în creştere cu 13 faţă de luna noiembrie 2017.

Sporul natural din luna noiembrie 2018, calculat ca diferenţă între numărul de născuţi-vii şi decesele înregistrate, a fost de -184 persoane.

Numărul decedaţilor sub un an a fost în luna noiembrie 2018 de o persoană, în scădere cu şapte, faţă de numărul de decese din luna anterioară şi cu patru faţă de numărul de decese din luna noiembrie a anului precedent.

În luna noiembrie 2018, oficiile de stare civilă au oficiat în judeţul Bihor 215 căsătorii, în scădere faţă de luna precedentă cu 115 căsătorii. Comparativ cu luna noiembrie a anului 2017, numărul căsătoriilor a crescut cu 52.

În luna noiembrie 2018, instanţele judecătoreşti au pronunţat definitiv 95 divorţuri, în creştere cu 42 divorţuri faţă de numărul de divorţuri din luna precedentă şi în creştere cu 16 faţă de numărul de divorţuri din luna noiembrie 2017.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  STATISTICĂ: Cele cinci judeţe în care s-au înregistrat 40% din decesele COVID din ţară. Câţi bărbaţi şi câte femei au murit
  90,7% dintre persoanele decedate din cauza COVID-19 aveau comorbidităţi asociate, se arată într-un raport al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP).

  Bihon CSM Oradea

  „Cred că putem să ne batem de la egal la egal cu Steaua”
  Internaționalul Vlad Georgescu afirmă că echipa orădeană se află în plin progres.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  SMAllTime Festival, în septembrie
  Artistic Oradea a decalat evenimentul pentru a doua oară, pentru 26-27 septembrie, începând cu orele 11:00.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  De pe o zi pe alta, peste 600 de oameni în plus la izolare
  În doar o singură zi, numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu a crescut cu peste 600. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cursuri autorizate – O meserie, o șansă în plus pe piața muncii!
  Societatea noastră până în prezent a şcolarizat peste 400 agenţi de securitate cu o promovabilitate de 100%, mulţi dintre ei azi câştigându-şi existenţa cu această meserie!

  Mapamond

  Elon Musk, obligat să schimbe prenumele fiului său
  Magnatul sud-african Elon Musk şi actuala lui parteneră de viaţă, cântăreaţa Grimes, şi-au surprins fanii atunci când au decis să îşi numească primul lor copil "X AE A-12", însă legile din statul american California i-au obligat să renunţe la acest prenume total neobişnuit, relatează ediţia online a cotidianului spaniol El Pais. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.