bihon.ro Web analytics

Strângere de fonduri pentru copiii cu sindromul Asperger

Strângere de fonduri pentru copiii cu sindromul Asperger

Fundația „Castelul Erhard” desfășoară o campanie de conștientizare a populației asupra sindromului Asperger.
Scris de Demian - Fundația „Castelul Erhard” desfășoară o campanie de conștientizare a populației asupra sindromului Asperger.

La această campanie caritabilă s-a alăturat și CBA Nord Vest. „Atenția noastră se îndreaptă de această dată spre Fundația <Castelul Erhard>, o fundație dedicată strict copiilor cu tulburări de spectru autist, o fundație menținută în proporție de 85% de părinții acestor copii”, transmit reprezentanții CBA Nord Vest.

Cum a luat naștere „Castelul Erhard”?

În 2011, mama unui copil diagnosticat cu sindromul Asperger a simțit pe propria piele cum este să fii neputincios. Ea a realizat că deși la noi există școli pentru oameni cu dezabilități, nu există specialiști care să se ocupe strict de copii cu sindromul Asperger.

„Pentru un părinte nu există imposibil când vrea să își vadă copilul fericit!” ne spune fondatoarea acestei instituții, Edita Enciu.

Astfel, după lungi cercetări și documentări, cursuri urmate în străinătate despre acest sindrom și despre recuperarea din acesta, în 2013 se pun bazele fundației, începând cu câțiva copii printre care și fiul dânsei. În momentul de față, fundația ajută la recuperarea a 39 de copii, prin terapie adaptată după nevoile individuale ale fiecăruia.

Mai multe informații despre activitățile Fundației „Castelul Erhard” găsiți accesând site-ul www.castelulerhard.ro și pe pagina lor de Facebook.

În perioada iunie – august 2019 derulăm o campanie, prin care atragem atenția lumii asupra acestui sindrom, care este recuperabil.

Un copil care suferă de Asperger, se poate reabilita, se poate integra în societate, se poate recupera.

Perioada acțiunii este de 01 iunie – 31 august 2018, perioadă în care 5% din valoare vânzării a 6 produse stabilite oferim asociației Castelul Erhard.

Campania se va încheia în 15 septembire 2019. Din suma de bani adunată se va achiziționa o tablă interactivă, un instrument important de altfel pentru educarea acestor copii.

Cumpărând aceste produse din magazinele proprii și francizate contribuiți și dumneavoastră cu 5% din valoare acestora la recuperarea acestor copii.

Deasemenea, puteți ajuta acești copii virând bani în contul asociației: RO88 BTRL RONC RT03 7703 9401 cod: CBA ASPERGER.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul polițist local Paul Kover a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Karpaten Bistro Haus, un restaurant orădean în stil bavarez! Evenimente private, meniul zilei, happy hour 1+1 gratis, muzică live, livrări la domiciliu!
  Orădenii care doresc să servească un meniu deosebit cu specific bavarez o pot face aproape de centrul orașului, la Karpaten Bistro Haus. Localul este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 77/A, pe locul fostului restaurant Intim.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Festivalul Baroc în Cetate: Oradea devine capitala muzicii baroce
  A doua ediție a Festivalului Baroc se va derula în perioada 23-31 mai 2022.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  An pregătitor pentru studenții străini din cadrul Universității din Oradea
  Studenții străini au la dispoziție un an pentru a învăța limba română, în cadrul unui program dezvoltat de Facultatea de Litere din Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 1,3 milioane de euro pentru Universitate din Oradea în cadrul Erasmus+
  Universitatea din Oradea se află în topul alocărilor de fonduri pentru proiectele de mobilitate Erasmus+. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Aleșii din Vadu Crișului, la „Trezoreria domnească” din Hajduszoboszló
  În cadrul unui proiect comun finanțat de către BGA (Ungaria), o delegație de 12 persoane din Vadu Crișului a făcut cunoștiintă cu oportunitățile de vizitare oferite de localitatea maghiară Hajduszoboszló.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.