De săptămâna asta se pot face și livrări la domiciliu pe Glovo și Takeaway, iar de săptămâna viitoare acest lucru va fi valabil și pe Tazz.
————–
Povestea Street Food Bistro a început în 2017, ca o afacere mică de familie, într-un orașel mic din Bihor, numit Salonta. Totul a pornit de la un hobby pentru burgeri. A început cu o locație de 15 m2 și a ajuns la o extindere de în jur de 100 m2 și vreo 15 angajați, acum în 2021.
Burgerii făcuți la Street Food Bistro se numără printre cei mai apreciați din Bihor, fiindcă totul se face ca la carte și din ingrediente produse local. Chiflele se fac manual de către mama soacră, câte 200-300 de bucăți pe zi din ingrediente cum ar fi: făină de la moara din Salonta, ouă de la producători locali. Carnea de vită tot de la producători locali. Și binențeles, sosurile sunt făcute tot de angajații Street Food Bistro, din cele mai bune ingrediente. În meniu se găsesc 16 feluri de burgeri, cei mai apreciați fiind BOSS Burger, TURNU Burger, BBQ Burger și CHEESE Burger. În meniul de burgeri găsiți și burgerul lui Chuck Norris.
În meniu mai găsiți 17 feluri de pizza, toate făcute cu cele mai bune ingrediente din Italia. Aluatul de pizza este făcut tot de către angajații Street Food Bistro.
Se mai găsesc și crispy și un fel de salată.
Meniul va fi disponibil în curând și pentru livrări la domiciliu prin Glovo, Takeaway și Tazz.
Pentru că Salonta e tranzitată mereu de către orădeni, produsele Street Food Bistro au ajuns să fie apreciate și în Oradea. Deținătorii aceste mici afaceri de familie au decis, după rugămințile insistente ale orădenilor, să deschidă o locație și în Oradea, pe Vasile Alecsandri nr 6.
În viitor se vrea extinderea Street Food Bistro și în Arad, Timișoara sau Satu Mare.
Care este secretul acestor produse apreciate? Bineînțeles, faptul ca se pune foarte mult SUFLET! Mai multe detalii: https://www.facebook.com/streetfoodoradea/
Advertorial! CH: 14846
Citiți principiile noastre de moderare aici!