bihon.ro Web analytics

Studenții pot elibera căminele doar cu programare online

De Crina Dobocan

Studenții pot elibera căminele doar cu programare online

Reactualizat la:
Măsura a fost luată pentru a evita aglomerația și pentru a asigura protecția studenților.
Scris de Crina Dobocan - Măsura a fost luată pentru a evita aglomerația și pentru a asigura protecția studenților.

xStudenții Universității din Oradea își vor putea recupera lucrurile rămase în camerele de cămin, pe care le-au ocupat până la instituirea stării de urgență și suspendarea cursurilor față în față. Pentru evitarea aglomerației și asigurarea siguranței studenților, accesul în cămine pentru recuperarea lucrurilor personale și eliberarea camerelor de cămin va fi permis doar studenților care se programează on-line, la adresa de email: marianafilimon@uoradea.ro.

,,Având în vedere situația cauzată de pandemia Covid – 19 și de ridicarea stării de urgență, cu trecerea din data de 15.05.2020 la starea de alertă la nivel național, vă aducem la cunoștință că pentru a putea intra în posesia lucrurilor personale, începând cu data de 18.05.2020, trebuie să faceți programare pe adresa de e-mail marianafilimon@uoradea.ro, de unde veți primi răspuns despre confirmarea datei la care veţi avea acces în cămin/cameră. Programarea este obligatorie, pentru a respecta regulile impuse de starea de alertă”, este anunțul făcut de prorectorul responsabil cu problemele studențești dr. Olivia Ligia Burtă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON CAO

  Spălări de magistrale: se întrerupe furnizarea apei potabile
  SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA îşi anunţă consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede că, în cursul nopţilor din zilele de marţi spre miercuri 02.06.2020 / 03.06.2020 şi miercuri spre joi 03.06.2020 / 04.06.2020, furnizarea apei potabile se va întrerupe total după următorul program:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tratamentul obezitatii -- chirurgia bariatrica ultramoderna
  Suntem in plina pandemie cu COVID-19. Este cunoscut faptul ca majoritatea celor care au pierdut lupta cu coronavirus au avut ca principala comorbiditate obezitatea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un TIR a rămas suspendat pe podul de la Groși
  Un camion încărcat cu pufuleți a rămas suspendat pe marginea unui pod din localitatea bihoreană Groși. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bolojan cere părerea despre viitorul stadion: 14-15.000 de locuri, fără pistă de alergat și cu parcare subterană
  Primarul Ilie Bolojan s-a deplasat la Târgu Jiu pentru a vedea care sunt costurile de întreținere ale unui stadion nou. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  De 1 iunie la Solonta se redeschid locurile de joacă
  La nivel național acestea au rămas închise, chiar dacă parcurile s-au redeschis.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Efectele pandemiei - zootehnia a lucrat pe stoc
  Ministrul Agriculturii: chiar dacă a fost secetă, nu sunt premise pentru creșterea prețurilor la alimente.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.