bihon.ro Web analytics

Tânăr din Marghita în Top 100 Manageri România

De Veronica Bursașiu
Reactualizat la:

Tânăr din Marghita în Top 100 Manageri România

Dani Oros, în elita managerilor din România 
Reactualizat la:
Tânărul născut la Marghita este Head of Marketing Filiala Google România și apare într-o companie selectă a Top 100 Manageri România, întocmită de Capital.
Scris de Veronica Bursașiu - Tânărul născut la Marghita este Head of Marketing Filiala Google România și apare într-o companie selectă a Top 100 Manageri România, întocmită de Capital.

„Mă bucur să fiu pe lista Top 100 Manageri. Nu știu dacă sunt manager de top, știu însa că fac tot posibilul să nu ajung un manager slab sau toxic. Iar pe acest subiect, cred că ar fi important să se discute mai mult în spațiul public. Realitatea e că multe companii sunt pline de manageri care fac viața colegilor un coșmar”, consideră Dani Oros.

Declarația sa surprinzătoare în acest context e argumentată de ceea ce se întâmplă pe piața forței de muncă. „1 din 2 angajați care pleacă dintr-un job o fac din cauza managerului; 4 din 5 angajați nu se simt implicati în ceea ce fac, iar 70% din această implicare e influențată de manager”, spune Head of Marketing Google România, Dani Oros. „Storytell-ingul și crearea de emoții rămân la fel de actuale în Marketing, însă aici tehnologia continuă să aducă noi oportunități”, a declarant Dani Oros pentru „Capital”. Dintre proiectele derulate anul trecut, cel mai drag pare să fi fost „Recenzia de Aur”, un proiect prin care Google a apreciat locații HoReCa.

„E foarte greu să evaluezi din exterior dacă un manager e performant, pentru că nu știi toate obiectivele și rezultatele firmei, ce resurse are la dispoziție, precum și multe alte detalii interne. Este însă mult mai simplu să recunosti un manager slab sau toxic, fiindcă: nu e deschis la feedback și/sau la alte opinii, crede că are întotdeauna dreptate; nu are discuții regulate 1:1 cu oamenii din echipă, nu îi ajută să se dezvolte, nu setează obiective clare; nu e capabil să ia decizii, nu își asumă responsabilitate și ownership.
Pe principiul via-negativa, primul pas e să încerci să eviți lucrurile de mai sus și multe altele”, consideră Head of Marketing Google România, Dani Oros. În întocmirea acestui top, au fost analizate performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent.

 

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări auto. Vezi motivul
  O mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări auto aparținând Serviciul de Parcări din cadrul Primăriei Oradea a stârnit numeroase reacții. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șase trasee turistice montane din Bihor, omologate de Ministerul Turismului
  În județul Bihor există 54 de trasee turistice amenajate care însumează peste 700 de kilometri.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se lucrează la înierbarea liniei de tramvai Nufărul-Cantemir
  Lucrarea face parte din proiectul „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir” și se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -Perioada 07.07.2022 -08.07.2022 - PL Rural +PL Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Beiușeanca Anamaria Babău e Miss World NexT Top Model 2022
  Nu e primul titlu al beiușencei din acest an. Iolanda Anamaria Babău a fost Miss Earth Emiratele Arabe Unite 2022, dar și coperta revistei de fashion fashion L’Officiel Arabia, ediția digitală din ianuarie 2022, respectiv US Fashion, ediția februarie 2022. 1

  Mapamond

  Dezastru în Turcia: Inflaţia a ajuns la 80%
  Inflaţia din Turcia a ajuns la aproape 80%, în timp ce analiştii au avertizat că ţara riscă să fie prinsă într-o spirală de creştere a preţurilor şi salariilor. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.