bihon.ro Web analytics

Teatru cu iepurasi electorali!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Miercuri seară, la Hotel Elite s-a jucat o piesă de teatru cu iz electoral. Cei care au oferit invitaţii pentru această manifestare culturală au fost candidaţii ARD pentru Parlament în Oradea, Călin Mocan (Colegiul 9 - deputaţi) şi Ionel Bungău (Colegiul 4 Senat).
Scris de Călin Corpaş - Miercuri seară, la Hotel Elite s-a jucat o piesă de teatru cu iz electoral. Cei care au oferit invitaţii pentru această manifestare culturală au fost candidaţii ARD pentru Parlament în Oradea, Călin Mocan (Colegiul 9 - deputaţi) şi Ionel Bungău (Colegiul 4 Senat).

Piesa, regizată de Elvira Platon Rîmbu şi jucată de actorii Mihaela Gherdan şi Pavel Sîrghi, a purtat un nume sugestiv – „În 9 Decembrie, la ora 9, în Colegiul 9”.

Înainte ca actorii să intre în scenă, scena a fost ocupată de „actorii” politici, prezentaţi de Mişu-Jan Manolescu – rectorul Universităţii Agora. Mocan şi Bungău s-au adresat publicului format din câteva zeci de persoane. Mocan chiar a schiţat câteva puncte din programul său politic, insistând pe necesitatea exploatării resurselor geotermale ale Oradiei.

Recomandări pe 9

Piesa de teatru prezintă doi „iepuraşi” amorezaţi, însă într-o postură adulterină. Aflată într-o stare de anxietate maximă, amanta ajunge să-i ceară „iepuraşului” său să accepte să-i zică Florin, aşa cum îl cheamă pe soţul încornorat. Iar acesta acceptă! Totul pentru ca ea să nu se „scape” cumva în faţa soţiorului, pronunţând numele amantului Andrei… El intră în panică atunci când cineva sună insistent la uşă, îngrozit de gândul că ar putea fi soţia. Aduşi la paroxism, cei doi porumbei adulterini îşi aruncă vorbe grele, dar pe care şi le retractează imediat, atunci când musafirul nepoftit renunţă şi se îndepărtează de uşa apartamentului conspirativ. Piesa se încheie cu o ipotetică întâlnire pe care el şi ea şi-o dau în data de 9, la ora 9, în Colegiul 9. Spre deosebire de cetăţeanul turmentat al lui Caragiale, de astă dată spectatorii au putut afla cu cine votează amorezii Elvirei: tocmai cu… Mocan şi pe Bungău! La final, Călin Mocan a intrat pe scenă pentru a le mulţumi tuturor de prezenţă, dar şi pentru a le aminti „să aleagă calea dreaptă”. Adică altfel decât li se arătase în reprezentaţia de mai devreme..

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Alarmă în şcoli: Elevii le dau pumni colegilor ca în „Jocul calamarului”, serialul coreean de pe Netflix
  Nebunia este foarte populară în rândul elevilor din şcolile primare şi gimnaziale, care, teoretic, nu ar fi trebuit să vadă produsul TV, deoarece este interzis copiilor sub 14 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Salonul Internațional de Artă Naivă Oradea se pregătește să-și deschidă porțile
  Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, partener fiind Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La mulți ani, Armata Română!
  Luni, 25 ocombrie e Ziua Armatei Române, iar militarii locali de la Garnizoana Oradea organizează la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie Oradea o ceremonie militară cu intonarea imnului de stat, slujbă religioasă, alocuţiuni, depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimul scărar din Bihor care reface „drumul pâinii”
  „Luați scări !”, „Luați scări!”, „Hai la scări!”. E un strigăt care se aude din ce în ce mai rar pe ulițele din Bihor. Singurul care mai duce scări de lemn făcute chiar de el la vânzare cu căruța e Dumitru Buha din Cresuia.

  BIHON Sport local

  Debut cu dreptul pentru voleibalistele orădene

  România

  Noile restricții care intră de luni în vigoare: Carantină de noapte și certificat verde obligatoriu. Magazinele, deschise până la ora 21. Lista completă
  Începând de luni, 25 octombrie, de la ora 00:00, intră în vigoare noile restricții aprobate de CNSU și decise de Guvern, iar mai apoi publicate în Monitorul Oficial al României. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.