bihon.ro Web analytics

Tichetele de masă destinate persoanelor vaccinate împotriva Covid-19, ridicate prin baza unei cereri

Tichetele de masă destinate persoanelor vaccinate împotriva Covid-19, ridicate prin baza unei cereri

Măsura a fost luată pentru a înlătura din disconfortul datorat aglomerării ghișeului din piramidă și a prelungirii timpului de așteptare pentru ridicarea tichetelor.
Măsura a fost luată pentru a înlătura din disconfortul datorat aglomerării ghișeului din piramidă și a prelungirii timpului de așteptare pentru ridicarea tichetelor.

Începând de luni, 16 mai, persoanele care s-au vaccinat în ultimele 6 luni împotriva COVID cu schema completă, își vor putea ridica tichetele de masă fără a se mai prezenta la ghișeele primăriei Oradea, ci doar prin completarea și trimitera unei cereri tip către adresa instituției.

Tichetele de masă se vor acorda în baza cererii tip, care se poate descărca de pe site-ul www.oradea.ro, respectiv la link-ul: https://www.oradea.ro/cereri-si-formulare-tip/direc-539-ia-economica

La cerere se vor anexa obligatoriu următoarele documente:

· copie după actul de identitate

· adeverința de vaccinare, din care să reiasă data și centrul de vaccinare unde s-a efectuat vaccinarea (adeverința se poate descărca de pe site-ul: https://adulti.renv.ro/users/login.

Cererile completate, însoțite de documentele obligatorii, se vor depune la ghișeele din piramidă sau se vor trimite prin poștă la adresa: Piața Unirii, nr. 1 , respectiv prin e-mail la adresa: primarie@oradea.ro

Persoanele care beneficiază de acordarea tichetelor de masă sunt cele care s-au vaccinat cu schemă completă după data de 03.09.2021. Tichetele de masă vor fi trimise prin poștă recomandat.

2 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Noapte buna says:

  Dormiți liniștiți, statul are grija de voi.
  Și guvernul mondial.
  Noapte buna.

 2. alex says:

  Parca sunt dispozitii in HG ca nu se mai depun la institutii copii dupa actele solicitate si care le poate accesa institutia de la subordonati ( copie buletin) si de la dsp ( certificatele de vaccinare)
  Intram iar in era birocratiei ?

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi să apelezi la un centru de înfrumusețare
  Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice 2022, la Oradea
  Evenimentul va avea loc în cadrul Zilelor Muzeului Țării Crișurilor, ediția a XXIV-a.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  3 bărbați și o femeie condamnați la închisoare cu executare depistați și arestați de polițiștii bihoreni
  Cei patru bărbați au fost depistați în trafic de către polițiștii bihoreni și arestați.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziții de artă fotografică în mijloacele de transport din Oradea
  Proiectarea expozițiilor de artă fotografică este realizată prin parteneriatul dintre Asociația Internațională „Euro Foto Art” şi Oradea Transport Local S.A.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Alergăm împreună la fapte bune pentru autism”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Poștașii continuă protestele la București
  SLPR solicită Guvernului României să dispună o analiză temeinică și sănătoasă asupra stării Companiei Naționale Poșta Română.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.