bihon.ro Web analytics

Tratament împotriva cancerului 100% gratuit în Centrul MedEuropa Oradea: radioterapie și oncologie medicală!

Reactualizat la:

Tratament împotriva cancerului 100% gratuit în Centrul MedEuropa Oradea: radioterapie și oncologie medicală!

Reactualizat la:

Centrul de radioterapie MedEuropa din Oradea oferă bolnavilor de cancer consultații de specialitate, servicii de radioterapie și oncologie medicală în mod gratuit, cu decontare prin Casa de Asigurări de Sănătate. Unitatea medicală pune la dispoziția pacienților o echipă de specialiști formată din oncologi, radioterapeuți, fizicieni medicali și asistenți cu experiență în tratarea pacientului oncologic.

În mod similar celor trei centre MedEuropa din țară – deschise la Constanța, București și Brașov – în unitatea medicală din Oradea se utilizează tehnologii de iradiere de ultimă generație, mai exact acceleratoare liniare Elekta Infinity. Acestea permit tehnici moderne ca IMRT/VMAT sau stereotaxie, pentru tratamentul cancerului. În clinica MedEuropa din Oradea se poate efectua atât radioterapie cu intenție curativă, cât și cu scop paliativ, în regim de spitalizare de zi. Radioterapia este o metodă de tratament care utilizează radiațiile ionizante în terapia tumorilor maligne. Asemănător chirurgiei, radioterapia este un tratament locoregional (se tratează tumora și ganglionii limfatici din vecinătatea acesteia), scopul ei fiind de a evita apariția recidivelor bolii (creșterea controlului local al bolii canceroase). Datorită tehnologiei de care dispune și a unei echipe experimentate, tratamentele oferite în cadrul MedEuropa Oradea sunt de înaltă calitate și precizie. Acestea respectă două deziderate de bază ale tratamentului prin iradiere: doză cât mai mare aplicată volumului tumoral, cu o protecție maximă a țesuturilor sănătoase.

În cadrul comisiei oncologice („Tumor Board”), formată din medicii implicați în rezolvarea cu succes a unui caz oncologic, în funcție de indicație: oncolog medical, chirurg specializat în diferite localizări ale cancerului, radioterapeut, anatomopatolog, precum și alți profesioniști din specialități conexe, echipa MedEuropa Oradea asigură discutarea și analiza situației fiecărui pacient, oferind confort și certitudine în luarea deciziei. „Misiunea MedEuropa este de a reda sănătatea pacienților și de a le ameliora suferința. Folosim tehnologie de ultimă generație și ne bazăm pe experiența unei echipe valoroase. Modernizarea tehnologică în radioterapie îmbunătățește rezultatele clinice deoarece există o adaptare individuală a iradierii, crește șansele de vindecare prin doze mai mari și precis administrate, se îmbunătățește calitatea vieții pacientului prin evitarea iradierii cu doze mari a organelor sănătoase. Scopul nostru este să oferim un act medical adecvat, precis și echilibrat, aproape de casă, într-o atmosferă primitoare.”, afirmă Dr. Bogdan Angheloiu, director general MedEuropa.

Un pacient se poate adresa centrului pentru o programare încă din momentul în care există suspiciunea de cancer, în baza investigațiilor și consultațiilor de specialitate indicate, respectiv oferite de medicul de familie și/sau de medicul specialist. Diagnosticul de certitudine este obținut, cu câteva excepții, prin buletinul histopatologic. Documentele medicale sunt analizate în cadrul unei consultații inițiale, pas care poate fi urmat, la nevoie, de alte investigații. În cazul în care dosarul medical este complet, cazul este discutat în tumor board și pacientul este informat cu privire la tratamentul indicat de specialiștii MedEuropa. Decizia finală aparține pacientului, care beneficiază de întreg suportul și de toate informațiile necesare, din partea echipei MedEuropa.

Centrul de radioterapie și oncologie medicală MedEuropa din Oradea este situat pe Strada Constantin Brâncoveanu, nr. 59, în Municipiul Oradea. Accesul se poate face atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu autoturismul personal, unitatea dispunând de parcare proprie. Programările se pot face printr-un apel în Call Centerul MedEuropa, la 021 9971, unde puteți selecta MedEuropa Oradea.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/medeuroparomania sau https://www.medeuropa.ro/

Advertorial! CH: 11714

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Intrare gratuită la expoziţa dedicată generalului Traian Moşoiu
  La Muzeul Oraşului Oradea se lansează cu ocazia zilei de 20 aprilie proiectul „Exponatul lunii”. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ucigașul din Tinca, arestat preventiv. Bărbatul și-a ucis soția pentru că a refuzat să facă sex cu el
  Bărbatul din Tinca, ce și-a ucis și îngropat femeia pe malul Crișului Negru, a fost plasat în arest preventiv. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânăr de 18 ani din Bihor, în arest pentru tentativă de omor. I-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit
  Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv, pe 17 aprilie 2021 pentru tentativă de omor.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Întreruperi de apă în Sânmartin și în cartierele Grigorescu și Tineretului din Oradea

  BIHON Sport local

  Sportivul orădean Alex Creț s-a oprit în turul III la CE de judo
  Desfășurat la Lisabona (Portugalia), Campionatul European de judo pentru seniori a reunit la start cei mai buni judoka ai continentului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  20 aprilie, 102 ani de la Ziua Eliberării Oradiei - festivități în cadru restrâns
  Primăria anunță că, și anul acesta, din cauza pandemiei de Covid 19 și a restricțiilor aferente, festivitățile de 20 aprilie se vor ține în cadru restrâns, fără participare publică. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Gestul lui Șovre inspiră: Erling Haaland a donat un tricou cu autograf asociației SOS Autism Bihor
  Președintele Asociației SOS Autism Bihor, Simona Zlibuț a anunțat că luni, la sediul asociației a ajuns un colet surpriză, din partea fotbalistului Erling Haaland. Pachetul conține un tricou personal semnat, mai multe fotografii cu autografe și o scrisoare.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.