bihon.ro Web analytics

Un 2013 sărbătorit printre perdele de ceaţă

Destui orădeni, poate o mie, poate mai mulţi, s-au încumetat să marcheze cumpăna dintre ani în faţa Primăriei Oradea.
Scris de Demian - Destui orădeni, poate o mie, poate mai mulţi, s-au încumetat să marcheze cumpăna dintre ani în faţa Primăriei Oradea.

Chiar dacă afară era un frig pătrunzător, iar îndărătnica ceaţă s-a încăpăţânat să ia din luminozitatea jocului de artificii pus la cale de edili. Nu a contat, însă, deoarece petrecăreţii orădeni au venit în Centru dotaţi cu şampanie şi/sau vin spumant, după buget. Prin urmare, s-au împlinit de voie bună atunci când animatorul Mihai Dacin a anunţat trecerea în Noul An. Dopurile de la şampanie au sărit care-ncotro, fără să lase victime, însă. Unii petrecăreţi şi-au udat gâturile în cinstea momentului celebrant direct din sticlă, pe când alţii au venit pregătiţi cu pahare din plastic. După maniere şi… gust!

Înainte de miezul nopţii, pe scenă cântaseră clasicii muzicii rock româneşti, Compact, consacratul folkist Mircea Vintilă, grupul Vivere, seara fiind deschisă de ritmurile electronice ale lui DJ Chrom.

„Poporul” s-a împrăştiat din faţa Primăriei până spre ora 1, noaptea. Unii au mers spre casele proprii sau spre localurile răspândite prin diferitele părţi ale oraşului. Alţii au continuat să serbeze trecerea în 2013 tot în Centru, dar câteva sute de metri mai încolo: prin restaurantele, cluburile şi barurile bucuroase de generoşii clienţi din noaptea de peste ani…

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum porți corect pantofii la vestimentație
  Stilul vestimentar reflectă personalitatea fiecărui bărbat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Priveşte natura în ochi în „România sălbatică”. Pelicula poate fi văzută la Cinema Palace Oradea
  Filmul realizat de Dan Dinu şi Cosmin Dumitrache poate fi vizionat la Cinema Palace.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Momente de emoţie la Festivalul Național de Folk „Pro Lirica", de la Oradea
  Cea de a patra ediţie s-a desfăşurat timp de două zile în Parcul Bălcescu din municipiu.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  România

  Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, demis de premierul Florin Cîțu. Fostul șef al GNM i-a mulțumit ministrului Tanczos Barna
  Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu (USR PLUS), a fost demis, luni, din funcție de premierul Florin Cîțu. Decizia fost publicată în Monitorul Oficial.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Profesoara orădeană Mirela Tanc, susținută de ministrul Educației în cursa pentru un milion de dolari: „E singura din România care în ultimii 5 ani a reușit această performanță"
  Mirela Tanc, profesoară de limba română la Şcoala Gimnazială „Oltea Doamna" se află pe lista scurtă a celor 50 de dascăli finalişti ai competiţiei "Global Teacher Prize", "Oscar- ul Educaţiei", al cărui câştigător va primi uriaşa sumă de un milion de dolari.

  Anunturi Electrica

  Întreruperi energie electrică -B. 23.09.2021 - 24.09.2021 -PL Salonta + Oradea - anuntate cu 2 zile

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.