bihon.ro Web analytics

Un nou cros caritabil la Sântandrei: Participanții vor alerga pentru Maxi, un băiețel de 12 ani cu dizabilități, care visează să devină medic

De Bihon.ro
Reactualizat la:

Un nou cros caritabil la Sântandrei: Participanții vor alerga pentru Maxi, un băiețel de 12 ani cu dizabilități, care visează să devină medic

Maxi are nevoie de ajutor | FOTO: SMA/ Cristian Deliman
Reactualizat la:
Locuitorii din Sântandrei și din împrejurimi sunt așteptați sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, pentru a-l ajuta pe Maxi, un băiețel de 12 ani cu dizabilități să fie fericit.
Scris de Bihon.ro - Locuitorii din Sântandrei și din împrejurimi sunt așteptați sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, pentru a-l ajuta pe Maxi, un băiețel de 12 ani cu dizabilități să fie fericit.

„Alergăm pentru Andreea” – Cross caritabil pentru o fetiță din Sântandrei diagnosticată cu sindromul Down

 

Evenimentul organizat de ONG-ul Sântandrei Metropolian Area se va desfășura pe terenul de fotbal din localitate. Scopul evenimentului este de a-l ajuta pe Maxi să aibă o viață mai bună. Vă invităm să ne sprijiniți în demersul de a-l ajuta pe Maxi să fie un copil fericit.

Un băiețel ambițios

Maximus este un copil de 12 ani, din Sântandrei, care nu a avut șansa de a se bucura de o notă mare la naștere. Din contră, din cauza unei hemoragii meningo-cerebrale grave a primit un scor Apgar de doar 2/3, așa că a avut nevoie urgentă de 20 de minute de resuscitare pentru a supraviețui.

Maximus a reușit acest lucru, dar, din păcate, a rămas cu paralizie cerebrală, tetrapareză mixtă și handicap grav locomotor. Din cauza pandemiei, a situației materiale familiale nu foarte fericite, Maximus nu a mai ieșit din apartamentul lor de la blocul din centrul comunei de 2 ani, până în 13 septembrie când a început școala.

Este un copil vesel, deștept, a învățat singur limba engleză de la televizor și are în plan să devină medic. Mai mult, este decis să fie sprijinul mamei lui la bătrânețe.

Maxi la școală, alături de colegi | FOTO: SMA

Dar până atunci, Maxi are nevoie de mult sprijin financiar pentru orteze și încălțăminte specială, pentru terapii de recuperare și, pur și simplu de șansa de a putea reveni în viața reală. Pentru a putea merge la școală, ca toți copiii de vârsta lui.

Donații

„Sumele adunate din taxele de participare și donații sunt destinate exclusiv pentru tratamentele și cele necesare lui Maxi. Toți banii încasați vor fi donați pentru Maxi, iar cei care doresc să facă mai mult decât atât, vor putea dona fie în contul Asociației SMA cu mențiunea pentru Maxi sau direct în contul mamei. Cont Asociatia Santandrei Metropolitan Area: RO76BTRLRONCRT0391470501, Banca Transilvania (cu mențiunea Maxi) NAGY TÜNDE ELISABETA: RO21 BTRL 0050 1201 R730 22XX, Banca Transilvania. În acest proiect ne susțin: Cabinet Medicină de familie Ioana Ardelean, Malinco, Alugard Concept, Demcon, Fit 4 You și Era Sport”, transmite ONG-ul Sântandrei Metropolian Area .

Afișul evenimentului

Despre Sântandrei Metropolitan Area

SMA este un ONG înființat în anul 2017, cu scopul de a uni comunitatea și de promova valori morale menite să ajute oamenii să aibă o viață modernă în comuna Sântandrei. Printre principalele activități ale organizației se numără acțiunile igienizare a malului Crișului Repede, de plantări de copaci, acțiuni caritabile pentru familii defavorizate și acțiunile de protest împotriva marilor poluatori din comună.

Prima ediția a crosului caritabil din anul 2019 a reunit la start circa 200 de localnici, care au alergat și făcut donații pentru Andreea, o fetiță cu sindrown Down din localitate.

Peste 200 de persoane au alergat pentru Andreea!

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Stefanie Hendriks says:

  Vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumut să fie foarte atenți, deoarece trădarea este peste tot. Acum câteva luni eram tensionat financiar și, spre disperarea mea, am fost înșelat de diferiți creditori online. Aproape că mi-am pierdut speranța până când un prieten m-a trimis la un împrumutat foarte de încredere pe nume Karin Sabine, care mi-a acordat un împrumut nedivulgat de 390.000,00 euro în 24 de ore. Dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați-i acum prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau WhatsApp + 79267494861

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ce trebuie să știți despre beneficiile juicingului pentru sănătate
  Toată lumea știe că fructele și legumele sunt bune pentru sănătate.

  Mapamond

  Certificate false COVID, atribuite lui Adolf Hitler şi Mickey Mouse, valabile în Elveţia
  Certificatele Covid false au circulat în Europa miercuri, timp de câteva ore. Două dintre ele sunt atribuite lui Adolf Hitler, iar un al treilea lui Mickey Mouse. Problema a fost semnalată şi de experţi pe Twitter.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest.  1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.