bihon.ro Web analytics

UNPR între educaţie şi producătorii de mobilă

Reactualizat la:
Transylvania College și Holzbox Cluster sunt două importante obiective pentru Uniunea Națională a Patronatului Român.
Scris de demeter1 - Transylvania College și Holzbox Cluster sunt două importante obiective pentru Uniunea Națională a Patronatului Român.

Așa consideră Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) cele două realizări deosebite ale mediului de afaceri din județul Cluj cu care, în data de 3 octombrie 2017, a avut întâlniri președintele Ioan Lucian în turneul național pe care îl întreprinde.

Participând la întâlnirea anuală a membrilor Cluster-ului Holzbox, reprezentanții UNPR au putut afla câte ceva despre realizările și obiectivele acestui Cluster ce unește interesele producătorilor de mobilă din Transilvania.

„Găsirea unei formule de parteneriat dintre Holzbox și UNPR ar putea fi benefică pentru ambele părți. Profesionalismul și calitatea produselor membrilor dumneavoastră, împreună cu experiența, aria relațională mare internă și externă pe care o are UNPR, pot fi argumente serioase pentru o cooperare viitoare”, le-a transmis președintele Ioan Lucian membrilor Cluster-ului aflați în sala de conferințe a frumosului stabiliment Bonanza din localitatea Rădaia, județul Cluj.

A doua întâlnire deosebit de importantă pe care delegația UNPR a avut-o în județul Cluj a fost cu președinta fondatoare a Transylvania College, una dintre cele mai importante și prestigioase edificii de învățământ privat din România și nu numai.

„Este uimitor ce ați putut realiza la Cluj, ridicând standardele învățământului clujean și românesc la cel mai înalt nivel”, a subliniat președintele Ioan Lucian, în timp ce, având-o ca ghid pe președinta Colegiului, doamna Simona Baciu, vizita superba clădire în care aproximativ 700 de copii învață într-un sistem modern.

Dotările de excepție, metodele avangardiste de predare, exigențele profesorilor au făcut ca zeci de elevi ai acestei școli să aibă rezultate de excepție în competițiile interne și internaționale.

Despre toate acestea, Simona Baciu, „creierul” acestei investiții private în învățământul românesc, le-a povestit cu pasiune reprezentanților UNPR care, de altfel, i-au și propus câteva variante de colaborare pe viitor.

„Cu siguranță, doamna președintă Simona Baciu poate fi dată ca exemplu de ceea ce înseamnă cu adevărat investiție românească trainică și de mare impact pentru comunitatea clujeană și românească, de aceea UNPR – prin reprezentanții noștri în județul Cluj – va propune Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca ca distinsei doamne Simona Baciu să i se acorde titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Cluj-Napoca”.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Asociere în trei pentru Centura ocolitoare Biharia
  Zona Metropolitană Oradea, Primăria Oradea și Primăria Biharia au semnat un acord de asociere pentru realizarea „Centurii ocolitoare a comunei Biharia”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Luptă mare pe poziția nr. 2 din PSD Bihor
  Peste două săptămâni au loc alegeri județene în PSD Bihor. Actualul președinte executiv are concurență serioasă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Discotecile URCC, ARLUS și Casa Armatei, reunite la Muzeul Oraşului Oradea
  Muzica anilor ’70 - ’80 şi felul cum se făcea rost de ea, amintiri, DJ, la vernisajul expoziţiei „Discoteca anilor ’70 - ’80”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum reziști tentațiilor provocate de mâncarea nesănătoasă!
  Moment de sinceritate: mâncarea nesănătoasă va părea întotdeauna mai apetisantă decât mâncarea sănătoasă, iar asta nu se datorează gustului.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Ianuarie, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 8:00 şi 16:00, după următorul program:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A cincea prelevare de organe din 2020: trei persoane salvate în urma unei tragedii
  În cursul dimineții de joi, 23 ianuarie, a avut loc cel de-a cincea prelevare de organe din acest an. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.