bihon.ro Web analytics

Untold. De povestit nepoţilor

Reactualizat la:
Reactualizat la:
<div style="color: #212121;">"Olandezul zburător" Armin van Buuren a lăsat o amprentă puternică asupra festivalierilor prezenţi la Untold, iar piesa "Lean On", a celor de la Major Lazer, a fost hit-ul festivalului, cei mai importanţi DJ prezenţi ţinând s-o mixeze.</div>
Scris de Carmen Ile - <div style="color: #212121;">"Olandezul zburător" Armin van Buuren a lăsat o amprentă puternică asupra festivalierilor prezenţi la Untold, iar piesa "Lean On", a celor de la Major Lazer, a fost hit-ul festivalului, cei mai importanţi DJ prezenţi ţinând s-o mixeze.</div>
“Romania, I can t hear you!” – a fost mesajul lui Armin van Buuren. Iar publicul s-a făcut auzit, dar mai ales s-a făcut simţit de către Armin, cel care a ţinut să facă din seara de sâmbătă cea mai memorabilă din festival. Şi a reuşit, cu o prestaţie de trei ore, întinsă până la 5 dimineaţă, reuşind să scoată untul din zecile de mii de dansatori care au umplut arena.
“Nu puteţi voi dansa şi sări, cât pot eu mixa!”. Acesta ar fi putut fi foarte bine mesajul lui Armin – DJ-ul cu suflet – cel care a reuşit să interacţioneze cu publicul ca nimeni altul. S-au apropiat, poate, fraţii Thivaios “Dimitri Vegas & Like Mike”, în prima seară a festivalului. Ca şi olandezul Armin, cei doi au lucrat cu patos la platane, ţinând să fie cât mai vii în show-ul pregătit pentru Untold – mega-festivalul cu care Clujul se poate mândri, din 2015 începând. Prin comparaţie cu filonul hard Armin – D.Vegas&Like Mike, “veteranul” cu codiţă David Guetta a făcut un show pe alocuri melodios, în timp ce Avicii, deşi apreciat de mulţi şi a faptului că a prezentat o piesă în premieră mondială, a păcătuit la capitolul implicare cu relaţia cu publicul. Mai mult, tânărul suedez Bergling a.k.a. Avicii a reuşit să “dedice” propriului public reprezentări video sumbre, sub forma unor stilizări a unor simboluri oculte precum Bafomet.
Untold Festival a însemnat o explozie de sunet şi lumini, punând la încercare toate simţurile. Untold – gazdă generoasă patru nopţi la rând pentru sute de mii de festivalieri de toate vârstele, cu aşteptări şi preferinţe care de care mai diferite. Cei ce nu s-au regăsit în muzica de sorginte electronică amplificată la maximum de către difuzoarele celor şase scene din “campusul” Untold au putut asculta rock în Piaţa Unirii, la “The Citadel” sau să plonjeze în timp, la “Retro Stage”, din proximitate. East 17 şi Culture Beat au avut darul de a stârni nostalgii celor care în anii 90 erau adolscenţi, ca să nu mai vorbim de anii 70 aduşi în festival cu Boney M.
0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - A. Data 01.11.2021 - 05.11.2021 COR mt jt Beius - PL Salonta si COR mt jt Alesd - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihoreanul Dan Daniel crează sculptură monumentală la Ploieşti
  Sculptorul bihorean este unul dintre cei trei artişti selecţionaţi în Tabăra Naţională de Sculptură Monumentală Contemporană – Ploieşti 2021.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.