bihon.ro Web analytics

USR defilează cu Șovarschi, Delia Ungur și Rusu

Reactualizat la:

USR defilează cu Șovarschi, Delia Ungur și Rusu

Reactualizat la:
Critic percutant critici la adresa administrației Bolojan, Flavius Bunoiu a fost retras din cursa internă USR, din cauza unui contract cu europarlamentarul PSD Pavel.
Scris de Călin Corpaş - Critic percutant critici la adresa administrației Bolojan, Flavius Bunoiu a fost retras din cursa internă USR, din cauza unui contract cu europarlamentarul PSD Pavel.

USR Oradea și-a ales echipa cu care va ataca lupta pentru Consiliul Local Oradea. Și, surpriză, lipsește unul dintre cei mai activi membri ai USR Oradea, Flavius Bunoiu. Fost director al Casei de Cultură a Municipiului și fost colaborator al primarului Ilie Bolojan, Bunoiu s-a remarcat în ultimii ani prin atitudinea constant critică la adresa administrației Bolojan. Faptul că înainte să se înscrie în USR a fost consilier al europarlamentarului PSD Emilian Pavel a cântărit mult în relația cu colegii săi din USR. Într-un final, Bunoiu a decis să se retragă din cursa pentru Consiliul Local, chiar dacă Bunoiu este cel care poartă și războiul de uzură cu Termoficare Oradea SA, punând la îndoială natura corectă a relației dintre societatea locală de termoficare și intermediarul de certificate verzi TDR Energy SRL.

Cine le sunt candidații
Iată, însă, cum își prezintă USR Oradea echipa care va candida pentru Consiliul Local:

„Șovarschi Marius – jurist și președintele filialei USR Oradea. Delia Ungur – manager cu experiență în administrația publică, și-a adus contribuția la înființarea Parcurile Industriale din oraș, iar în prezent conduce o firmă cu peste 100 de angajați. Pe Vasile Dumitriu îl cunoaștem toți de la proteste și acțiuni civice, dedicat total cauzelor pe care le susține, membru în comitetul de inițiativă al proiectului Oameni Noi. Adrian Derban este vocea antreprenorilor în USR Oradea. Cristian Rusu, avocat cu numeroase succese și precedente judiciare, își dorește o Universitate puternică care să concureze cu cea din Cluj-Napoca. But Claudia, consultant fiscal și expert contabil, își dorește o administrație care să cheltuiască fiecare ban în interesul orădenilor, cu responsabilitate și transparență, iar Diana Buhaș are o experiență de 15 ani ca expert contabil și practician în insolvență, și crede că doar implicându-ne politic, noi, cetățenii obișnuiți putem schimba viața noastră. Oameni cu personalitate, cu poziții puternice pe diverse subiecte, dispuși să își pună experiența și competențele în slujba comunității”.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Partida says:

  Atãt de multã vreme cât veţi sta pe partide, veţi pierde iar pentru cã dacã toţi vã aduceţi aminte, pânã şi PNL! a fost cu bun simţ! aliat cu PSD.
  La o administraţie publicã cu virgulã conteazã marea doctrinã mai mult decât restul.

 2. BIHON Opinii

  Sechestrele Fiscului încetează în dosarele penale
  Prin decizia nr. 581/2019 Curtea Constituțională a României a admis excepția de neconstituționalitate și a constatat că prevederile art. 213 alin. (8) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, în forma anterioară modificării prin Ordonanța Guvernului nr. 30/2017 sunt neconstituționale.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  În memoria victimelor Holocaustului
  Expoziţia „In memoriam Auschwitz” a fost vernisată luni, la Sinagoga Neologă Sion.

  România

  Gheorghe Dincă, scrisoare pentru familia Luizei: Am fost obligat să mint că am ucis-o
  Familia Luizei Melencu a primit scrisoare de la Gheorghe Dincă, în care acesta susţine că fata „ a fost furată”, nu omorâtă, iar el a fost obligat să recunoască o crimă pe care nu ar fi comis-o. „Eu aici îl cred”, a declarat, luni, Monica Melencu, mama fetei.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polițiștii bihoreni au acordat peste 800 de amenzi în patru zile
  Peste 500 de amenzi au fost acordate pentru depășirea limitelor de viteză.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primii pași pentru centura ocolitoare Oşorhei
  Consiliul Director al Zonei Metropolitane Oradea a decis săptămâna trecută organizarea licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate a centurii ocolitoare a Oşorheiului, a transmis primarul Ilie Bolojan pe pagina sa de Facebook. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Trei cazuri noi de gripă în județul Bihor
  În sezonul rece 2019-2020 s-au înregistrat patru cazuri de gripă în județul Bihor, toate având o evoluție pozitivă.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.