bihon.ro Web analytics

Viktor Orban, despre imigranţi: „Este o acţiune planificată”

Reactualizat la:
De 15 Martie, premierul maghiar a criticat în termeni duri imigraţia dinspre Orient, afirmând că se doreşte transformarea totală a Europei.
Scris de Demian - De 15 Martie, premierul maghiar a criticat în termeni duri imigraţia dinspre Orient, afirmând că se doreşte transformarea totală a Europei.

„Nu vom lăsa pe alții să ne spună pe cine să lăsăm în casa noastră și în țara noastră.

Nu vom permite altora să spună cine te lăsa în casa noastră și în țara noastră”, a declarat Viktor Orban, marți, la Muzeul Național de Științe din Budapesta.

Viktor Orban a declarat că „a venit timpul să tragă alarma” şi să „adune aliați”, pentru a preveni distrugerea Europei. Pentru Orban, unitatea Europei trebuie restabilită, premierul maghiar declarând că liderii UE și cetățenii europeni nu mai pot trăi în două lumi separate.

Orban a arătat cum, la început pentru imigranţi „s-au deschis câteva sute de uşi”. Apoi au fost „una, două mii”, pentru ca acum niciun lider european să nu-şi ia vreun angajament că numprul imigranţilor nu va creşte la zeci şi sute de mii. Premierul maghiar cere Bruxelles-ului să controleze exodul celor din Orient spre Europa, subliniind că Ungaria nu va accepta „criminalitatea, terorismul, homofobia, incendiatorii de sinagogi şi propagatorii anti-semitismului” şi nu va accepta să se formeze „bande care să ne vâneze soţiile şi fiicele”. Premierul maghiar afirmă că nu va acceptat să fie ameninţat sau şantajat şi descrie procesul de absorbţie a imigranţilor ca unul în doi paşi: mai întâi ungurii vor fi forţaţi să accepte imigranţii, iar apoi „îi vor servi de străini în propria noastră ţară”.

Potrivit lui Orban, azi, Europa nu este liberă, deoarece libertatea înseamnă să spui adevărul. „Azi, Europa nu are voie să spună adevărul”, opinează şeful Cabinetului de la Budapesta, care condamnă limbajul european în problema imigraţiei.

Problema suveranităţii

Orban spune că nu se vrea să recunoaşterea faptului că, „de fapt, nimic nu este o coincidenţă”, şi, în fapt, imigranţii fac parte dintr-o „o acţiune planificată, îndreptată către noi”, arată prim-ministrul maghiar, cel care observă că, pe măsură ce imigranţii „capătă spaţiu”, europeni „rămân fără spaţiu”. Scopul final este redesenarea componentelor de natură religioasă, culturală şi etnică a Europei. „Bruxelles-ul absoarbe azi tot mai mult din suveranitatea statelor-membre şi tot mai mulţi birocraţi lucrează pentru planul Statelor Unite ale Europei, pentru care nimeni nu şi-a dat măcar acordul”, afirmă Orban.

Şi în discursul oficial al premierului maghiar, dat publicităţii cu ocazia zilei de 15 Martie, Orban Viktor a subliniat ideea nealinierii Ungariei, a independenţei acesteia. „De atunci (din 1848 – n.red.), 168 de ani ne-am adâncit această idee. Legile noastre, viața noastră de zi cu zi de azi, dorim să se adapteze la ceea ce înseamnă libertatea pentru noi, aici, în această coroană desenată de bazinul carpatic. Nimeni nu poate contesta constituţionaliatea drepturilor noastre, nimeni nu poate pune cumpăra de la noi școlile noastre și nimeni nu va putea să ne trimită fiii în războaie străine. Vreau să servers cauza libertăţii şi supravieţuirii maghiare, doarece asta am învăţat de la paşoptişti: o singură inimă, o minte, un singur acord. Trăiască libertatea maghiară, Trăiască patria!”.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  Irina Bara a fost eliminată la dublu. Monica Niculescu a câștigat duelul românesc
  Joi, după amiază, în turul II al probei de simplu, Irina se va duela cu belgianca Alison Van Uytvanck

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ceremonia de deschidere a noului an universitar, LIVE pe Bihon.ro
  Joi, 1 octombrie 2020, de la ora 11.00, va avea loc la Sala Polivalentă a Universității din Oradea, ceremonia de deschidere a noului an universitar 2020-2021.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La 5 ani de la ani de la tragedia Colectiv, „Suflet Colectiv”: o piesă pentru neuitare
  Compoziţia şi textul piesei aparţin avocatului şi pianistului Alex Penescu, supravieţuitor al tragediei de la Colectiv.

  BIHON Sport local

  Trei bihoreni la națională, pentru trei meciuri importante. Avem și un jucător naturalizat!
  Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat jucătorii pe care va miza în cele trei partide pe care naționala României le dispută în luna octombrie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Microbuz de transport persoane implicat într-un accident în Hidișelu de Sus
  Un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un accident produs pe DN 76, în localitatea bihoreană Hidișelu de Sus. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Focar de infecție coronavirus la un cămin de bătrâni din Marghita: 18 vârstnici și 4 angajați
  Căminul de bătrâni "Sfântul Anton" al Caritas Catolica din Marghita e confirmat aproape în totalitate cu coronavirus. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.