bihon.ro Web analytics

Vot monitorizat cu 23.200 de euro, la Judeţ

Vot monitorizat cu 23.200 de euro, la Judeţ

Reactualizat la:
Conducerea Consiliului Judeţean a cumpărat de la o firmă din Salonta un sistem electronic de numărare a votului, cu sonorizare inclusă.
Scris de demeter1 - Conducerea Consiliului Judeţean a cumpărat de la o firmă din Salonta un sistem electronic de numărare a votului, cu sonorizare inclusă.

Cu Puterea şi Opoziţia aflate la paritate 17 – 17, conducerea Consiliului Judeţean a socotit de cuviinţă să achiziţioneze un sistem pentru transparentizarea votului, în plen.

Prezenţa consilierilor judeţeni, contorizată pe monitor

Prezenţa consilierilor judeţeni, contorizată pe monitor

În sala de plen a apărut joi un monitor unde este evidenţiată prezenţa fiecărui consilier judeţean, precum şi modul în care votează fiecare dintre aceştia. Pe lângă monitorizarea prezenţei şi a votului, sistemul oferă şi un nou soft pentru sonorizare.

De altfel, preşedintele Pasztor a şi remarcat, la începutul şedinţei de joi, că deja Imnul Naţional se aude mai bine, în sală.

„Din catalogul SEAP”

Pasztor şi colegii săi din Executivul CJ Bihor au optat să atribuie acest contract firmei Globomax SRL din Salonta, prin achiziţie directă. Legea permite, din cauza valorii contractului.

Instructaj pentru folosirea sistemului, oferit aleşilor judeţeni

Instructaj pentru folosirea sistemului, oferit aleşilor judeţeni

„Contractul privind Sistemul de sonorizare și votare pentru Sala de ședințe a Consiliului Județean Bihor (inclusiv montare și instruire) a fost semnat pe data de 22 noiembrie 2017, și are o valoare de aproximativ 23.200 euro+ TVA. Achiziția directă a fost selectată din catalogul SEAP.

Societatea comercială selectată se numește Globomax S.r.l”, se arată în răspunsul formulat de purtătorul de cuvânt al CJ Bihor, la întrebarea JB&BIHON.

Conform datelor oferite de platforma listafirme.ro, societatea Globomax SRL din Salonta este deţinută de doi asociaţi: cetăţeanul maghiar Nagy Lajos şi cetăţeanul român Nagy Levente.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ungaria a anunțat noi măsuri la granițe. România inclusă pe lista galbenă, cu restricții
  Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de duminică autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei, măsuri care vor intra în vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Școli în șantier: bani europeni pentru eficiență energetică
  O parte dintre lucrările de la Școala „Dacia” și de la LT „Onisifor Ghibu” ar putea fi gata până la începerea anului școlar. Termenul final: 2021. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se finanțează împădurirea terenurilor. Prefectul le cere și primarilor să aplice
  Se acordă două tipuri de prime pentru împădurirea terenurilor. Banii se acordă pentru proiect, pentru acoperirea cheltuielilor aferente împăduririi, dar și pentru compensarea pierderilor de venit agricol, până la 12 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Reverse The Moment” lansează E.P-ul „Empty Words”
  E.P.-ul conţine cinci piese şi poate fi ascultat peYoutube, Spotify, Deezer, Itunes si Apple music.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 450 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
  După ce sâmbătă a fost înregistrat un număr record de cazuri, duminică, 12 iulie, au fost anunțate 456 de noi infectări cu covid-19. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ARDT Oradea invită tinerii la un webinar unde să discute despre start-ul în carieră
  ARDT Oradea- Asociaţia de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului lansează un nou proiect educaţional: Evolve Intership.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.