bihon.ro Web analytics

Vot monitorizat cu 23.200 de euro, la Judeţ

Vot monitorizat cu 23.200 de euro, la Judeţ

Reactualizat la:
Conducerea Consiliului Judeţean a cumpărat de la o firmă din Salonta un sistem electronic de numărare a votului, cu sonorizare inclusă.
Scris de demeter1 - Conducerea Consiliului Judeţean a cumpărat de la o firmă din Salonta un sistem electronic de numărare a votului, cu sonorizare inclusă.

Cu Puterea şi Opoziţia aflate la paritate 17 – 17, conducerea Consiliului Judeţean a socotit de cuviinţă să achiziţioneze un sistem pentru transparentizarea votului, în plen.

Prezenţa consilierilor judeţeni, contorizată pe monitor

Prezenţa consilierilor judeţeni, contorizată pe monitor

În sala de plen a apărut joi un monitor unde este evidenţiată prezenţa fiecărui consilier judeţean, precum şi modul în care votează fiecare dintre aceştia. Pe lângă monitorizarea prezenţei şi a votului, sistemul oferă şi un nou soft pentru sonorizare.

De altfel, preşedintele Pasztor a şi remarcat, la începutul şedinţei de joi, că deja Imnul Naţional se aude mai bine, în sală.

„Din catalogul SEAP”

Pasztor şi colegii săi din Executivul CJ Bihor au optat să atribuie acest contract firmei Globomax SRL din Salonta, prin achiziţie directă. Legea permite, din cauza valorii contractului.

Instructaj pentru folosirea sistemului, oferit aleşilor judeţeni

Instructaj pentru folosirea sistemului, oferit aleşilor judeţeni

„Contractul privind Sistemul de sonorizare și votare pentru Sala de ședințe a Consiliului Județean Bihor (inclusiv montare și instruire) a fost semnat pe data de 22 noiembrie 2017, și are o valoare de aproximativ 23.200 euro+ TVA. Achiziția directă a fost selectată din catalogul SEAP.

Societatea comercială selectată se numește Globomax S.r.l”, se arată în răspunsul formulat de purtătorul de cuvânt al CJ Bihor, la întrebarea JB&BIHON.

Conform datelor oferite de platforma listafirme.ro, societatea Globomax SRL din Salonta este deţinută de doi asociaţi: cetăţeanul maghiar Nagy Lajos şi cetăţeanul român Nagy Levente.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Coronavirus: Pragul de 1 milion de cazuri de infectare la nivel mondial a fost depășit. Peste 50.000 decese
  Potrivit centralizărilor realizate de Universitatea Johns Hopkins, numărul de cazuri de infectare la nivel global cu virusul COVID-19, a depășit pragul de un milion.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pacienții de la UPU Spitalul de Urgență sunt testați de coronavirus
  Pacienții care se prezintă cu afecțiuni non-Covid la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, sunt testați și, în cazul în care sunt depistați și cu Covid, sunt direcționați către Spitalul Dr. Gavril Curteanu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mӧmax închide magazinele din Oradea și Timișoara
  În contextul pandemiei mondiale COVID-19, instituită și în România, retailerul austriac mӧmax respectă ordonanțele autorităților naționale și închide temporar cele două magazine din Timișoara și Oradea, până când situația va reveni sub control deplin și perioada de izolare la domiciliu se va sfârși.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  România a făcut într-o lună aproximativ jumătate din testele făcute de Germania într-o zi
  România a făcut primele teste de coronavirus în data de 2 martie, transmite Grupul de Comunicare Strategică. 6

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor la prelungirea drumului expres. Vezi când se estimează că se va deschide circulației
  Pe viaduct se face suprabetonarea. Drumul e aproape gata pe bucata Suişului - viaduct şi în lucru, pe bucăţica viaduct - ieşirea spre Biharia. 6

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic în izolare. Centrul de permanență Vadu Crișului închis
  Ca urmare a faptului că unul dintre medicii care asigurau asistență medicală la Centrul de permanență din Vadu Crișului a intrat în izolare, fiindcă a avut contact cu pacientul infectat cu COVID 19 din Bulz, unitatea medicală se închide.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.