ANUNȚ DE PRESĂ privind începerea proiectului„Dotarea și echiparea companiei S.C. GHP INTELLIGENT SYSTEMS S.R.L în vederea diversificării ofertei și consolidării poziției pe piață”

ANUNȚ DE PRESĂ privind începerea proiectului„Dotarea și echiparea companiei S.C. GHP INTELLIGENT SYSTEMS S.R.L în vederea diversificării ofertei și consolidării poziției pe piață”
S.C. GHP Intelligent Systems S.R.L., cu sediul social în Municipiul Oradea, str. Republicii, nr. 10A, ap. 4C, județul Bihor, derulează începând cu data de 29.06.2018 proiectul cu titlul „Dotarea și echiparea companiei S.C. GHP INTELLIGENT SYSTEMS S.R.L în vederea diversificării ofertei și consolidării poziției pe piață”, cod SMIS 102919, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltarea Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de autoritate de management, și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de organism intermediar.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Organismul Intermediar pentru Programul Operațional Regional în Regiunea Nord-Vest: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (www.nord-vest.ro).
Valoarea totală a proiectului, în conformitate cu contractul de finanțare, este de 936.626,15 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 669.018,68 lei. Valoarea contribuției din FEDR este de 568.665,88 lei.
Obiectivul general este creșterea productivității muncii și a eficienței activității companiei GHP INTELLIGENT SYSTEMS S.R.L în vederea consolidării poziției acesteia pe piață având în vedere domeniul specific de activitate, contextul economic, provocările și oportunitățile oferite de regiunea în care este localizată investiția, municipiul Oradea – regiunea Nord-Vest.
Perioada de implementare a proiectului este de 37 de luni, respectiv de la data de 29.06.2018 având termen de finalizare data de 30.06.2019.
Detalii suplimentare puteți obține de la sediul societății GHP Intelligent Systems S.R.L. din Municipiul Oradea, str. Republicii, nr. 10A, ap. 4C, județul Bihor sau la email ghp@ghpisystems.ro.

Advertorial! Hb: 578000Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !