Cosuri de gunoi scoase cu barca din Crisul Repede

La „pescuit” de coşuri
La „pescuit” de coşuri
Vandalii vor fi puşi la cărat pietre în cadrul amenajării malului stâng al Crişului.

În cadrul conferinţei de presă susţinută marti Pasztor Sandor, directorul Administraţiei Bazinale de Apă „Crişuri” a reamintit faptul că în 2012 se va finaliza amenajarea Crişului Repede pe tronsonul Pod Centrul de Calcul-Pod Decabal. De asemenea, cel mai probabil în luna mai vor demara şi lucrările de amenajare pe malul stâng pe tronsonul Podul Intelectualilor-Pod Primărie. „Înca proiectul de amenajare pe acest tronson nu este finalizat şi nu se cunosc costurile aferente dar, există câteva elemente tehnice de noutate şi anume faptul că nu se va interveni cu utilaje, se va lucra manual şi se va crea o fâşie verde care actualmente nu există”, a declarat Pasztor Sandor.

Vandalism

În ceea ce priveşte actele de vandalism din ultimele luni, reărezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă „Crişuri” a propus conducerii Primăriei montarea unui sistem de supraveghere video pe malurile Crişului Repede, în mod special în zona Podului Intelectualilor. De asemenea, ABA Crişuri a propus ca pe lângă amendă, persoanele care se găsesc vinovate de acte de vandalism să muncească în folosul comunităţii şi mai exact să fie obligate să participe trei patru zile la lucrările de amenajare de pe malul stâng al râului în zona centrală. De asemenea, ABA Crişuri a venit în ajutorul Primariei Oradea şi a mobilizat ambarcaţiuni uşoare pentru a putea scoate din apă pubele de gunoi aruncare încă de săptămână trecută. În total au fost scoase cinci pubele de gunoi, urmând ca acestea să fie predate către RER.

S.Al.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !