Creșă și grădiniță în Parcul Industrial I

Proiectul grădiniței din Parcul Industrial nr. 1, de pe Șoseaua Borșului
Proiectul grădiniței din Parcul Industrial nr. 1, de pe Șoseaua Borșului - © Sursa: Cristian Pușcaș
În ultima ședință Consiliului Local Oradea, a fost aprobat proiectul privind construirea unei creșe și a unei grădinițe în Parcul Industrial nr. 1 din Oradea, dar și echiparea acestora cu infrastructura educațională necesară.

Întrucât proiectul a fost admis, pe POR, aflându-se în etapa de precontractare, s-a trecut la întocmirea Proiectului de Hotărâre și aprobarea acestuia în ședința Consiliului Local. Proiectul va fi finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Valoarea totală a proiectului este de 6.804.035 lei (inclusiv TVA), din care valoarea totală eligibilă este de 4.298.910 lei (inclusiv TVA) iar valoarea totală neeligibilă este de 2.505.125 lei (inclusiv TVA). Totodată, a fost aprobată contribuția proprie în proiect a Municipiului Oradea, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului în cuantum de 85.978 lei (inclusiv TVA). Arhitectul Cristian Pușcaș și-a expus pe mediile de socializare proiectul de grădiniță, pentru care a fost contractat de structurile municipalității.

Cererea de finanțare pentru proiectul “Construirea creșei și grădiniței din Parcul Industrial nr. 1, cu echiparea infrastructurii educaționale pentru educația timpurie antepreșcolară și preșcolară în Municipiul Oradea” a fost depusă la ADR Nord -Vest în luna aprilie 2018, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !