Diana Bart, manechin pentru Rozalia Bot

De Veronica Bursaşiu
Cu Andreea Marin, prezentatoarea evenimentului
Cu Andreea Marin, prezentatoarea evenimentului
Împreună pe aceeaşi scenă, două lumi ce păreau a nu se întrepătrunde, redefinind frumuseţea şi normalitatea.


12 manechine în scaun cu rotile au defilat alături de 12 persoane publice, purtând ţinute realizate special pentru această ocazie de 12 dintre cei mai buni designeri de la noi. E un eveniment cu totul atipic, care demonstrează că frumuseţea nu are parametri, nu are limite.

Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. În cadrul evenimentului nu se pune accent pe emoţia generată de poveştile de viaţă ale manechinelor, ci tocmai pe normalitatea frumuseţii acestor fete extraordinare. Atipic Beauty îşi propune propune să demonstreze, an de an, că dizabilitatea nu este un motiv să nu trăieşti frumos şi demn şi transmite un mesaj puternic: frumuseţea e în noi, nu în aparenţe. Îniţiatoarea evenimentului este un fost manechin Magdei Coman, nevoită să îşi petreacă viaţa în scaun rulant, şi care e convinsă că „dizabilitate este dată de atitudinea negativă, care trebuie înlăturată din vieţile noastre”. Organizatorii, Asociaţia Open Your Heart, în parteneriat cu Acibadem Hospitals Group, spun că prezenţa designerilor în proiect e rezultatul dorinţei lor de a redefini ideea de frumuseţe şi perfecţiune prin realizarea unor ţinute pentru persoanele cu dizabilităţi. Prezentatoarea celei de-a cincea ediţii a evenimentului găzduit de Rin Grand Hotel a fost Andreea Marin, iar criticul Alin Gălăţescu a fost coordonatorul întregului eveniment. Alexandra Ungureanu & The dAdA şi Ianna Novac au asigurat partea muzicală a evenimentului.

Designerul din Salonta, Rozalia Bot, are o mai veche colaborare cu Alin Gălăţescu şi a devenit o prezenţă constantă la acest eveniment. În acest an, Rozalia Bot a îmbrăcat-o pe prezentatoarea de la prima TV, Diana Bart.

Manechine şi designeri:

– Diana Bart, alături de Spânu Bianca – designer Rozalia Bot
-Iulia Zgripcea, alături de tânăra în scaun cu rotile Cristina Radu – designer Aleha Toncea
-Adina Halas, alături de Feroiu Nicoleta – designer R’Ias Couture
– Anca Lungu, alături de Mârza Anişoara – designer Simona Semen
– Lora, alături de Olteanu Adriana – designer Marie Ollie
– Nico, alături de Hadarag Paula – designer Mihaela Cretescu
-Diana Bisinicu, alături de Solomon Roxana – designer Sergiu Bechian
-Geanina Ilies, alături de Monica Radu – designer Ludmila Corlăţean
– Maria Constantin, alături de Sasebes Cristina – designer Studio Cabal
– Alina Eremia, alături de Ilinca Rotariu – designer La Chaterie by Isabell
– Alina Puşcas, alături de Mihaela Moldovan – designer Norina Stoica
-Anca Turcasiu, alături de Magda Coman –0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !