Dr. Miculschi: un medic-om

Dr. Miculschi: un medic-om
Dr. Gabriela Miculschi a ţinut mereu să fie discretă şi nu voia în ruptul capului să-şi supere colegii şi mai ales şefii.

Chiar şi atunci când îşi mustra asistentele, a doua zi se apleca asupra problemelor lor.

Medic-om

Colegii şi şefii doctoriţei Gabriela Miculschi au doar cuvinte de laudă şi respect pentru ea. Viceprimarul Gheorghe Carp, fost manager al Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu, s-a declarat răvăşit de plecarea colegei lui, pe care a susţinut-o. „De Gabi îmi plânge sufletul. Dr. Miculschi este un medic-om!”, a spus dr. Carp. De altfel, pe timpul manageriatului dr. Carp, dr. Miculschi a avut cele mai bune rezultate din spital. Nu a dorit nici atunci mediatizare. Doctoriţa ştia că la secţia unde lucrează ea fusese şi cel mai mare consum de medicamente şi nu ar fi dorit ca cineva să interpreteze realizarea în mod greşit.

Cu flori

Actualul manager al Spitalului Dr. Curteanu, dr. Ovidiu Pop, spune că deja o aşteaptă să revină: „Cât timp o să fiu manager al acestui spital, pe dr. Miculschi o voi aştepta tot timpul cu braţele deschise şi cu un buchet de flori pus de o parte”. Dr. Pop ne-a relatat că a lucrat cu dr. Miculschi în mai multe proiecte şi se simte legat la mâini, deocamdată. „Mie îmi pare rău că pierd un astfel de medic. În cazul ei, rezultatele vorbesc suficient de mult. Dar legislaţia actuală nu mă ajută”, a spus dr. Pop care informează că spitalele din Oradea se doresc a fi incluse din nou într-un program pilot, în care salariile s-ar încerca să se dea în funcţie de performanţele medicale.

 O.Ş.

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !