Infirmiere pentru Marea Britanie

De Dan Birta
Infirmiere pentru Marea Britanie
Românii care doresc să câştige mai mulţi bani se pot angaja în Marea Britanie ca îngrijitori de persoane.

Pentru acest doemniu sunt oferite 200 de posturi. Una dintre condiţiile de bază este cunoaşterea limbii engleze la nivel B1. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă peste 18 ani, experienţă în domeniu şi să fie persoane sociabile.

Cerinţe

Candidaţii vor îndeplini toate îndatoririle care se impun pentru îngrijirea persoanelor în vârstă: furnizarea tratamentului impus de medici, hrănirea acestora, oferirea de ajutor pentru persoanele care nu se pot deplasa…etc. Programul de lucru este de 42 ore/săptămână, dar se pot lucra şi ore suplimentare (programul de lucru zilnic este de la ora 8:00 dimineaţa până la ora 8:00 seara. La sosirea în Anglia, candidaţii vor trebui să aibă suma necesară până la primul salar care să acopere transportul local de la locul cazării la serviciu, costul cazării şi o garanţie, dacă se va impune, precum şi bani pentru întreţinerea personală.

Salariul oferit este de 7,20 lire pe oră şi se plăteşte lunar. Candidaţii vor mai beneficia de ajutor la găsirea unei cazări, la deschiderea contului bancar şi la obţinerea numărului de înregistrare naţională. Uniforma va fi asigurată gratuit de angajatori. Contractul este pe durată nedeterminată.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor, strada Transilvaniei, nr. 2. J0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !