Magician, antrenor pentru antreprenori

De Veronica Bursaşiu
Magician, antrenor pentru antreprenori
Eugen Antal lansează o nouă provocare mediului de afaceri local, aceea de a-şi antrena atenţia cu Magicianul Augustin.

Iluzionismul este arta de a manipula atenţia. „Situaţiile în care este necesară atenţia şi energia, în viaţă şi în business, sunt vitale. Câştigi doar dacă îţi controlezi atenţia. Pierzi din neatenţie. Iar accidentele produc victime şi leziuni. Mai ales în afaceri. Magicianul Augustin stăpâneşte bine tehnicile de dezvoltare personală pe care le îmbină cu iluzionismul într-un mod plăcut, cu multă măiestrie, umor şi o incredibilă energie pozitivă”, spune Eugen Antal, moderator al workshop-ului la care sunt invitaţi proprietari de afaceri, directori executivi, reprezentanţi de vânzări, responsabili de marketing, responsabili de HR, persoane care sunt sau vor să fie pe calea succesului şi doresc să aibă avantaje de diferenţiere excepţionale în evoluţia profesională sau dezvoltarea personală. Participanţii la acest workshop vor dobândi efectiv abilităţi pe care le folosesc doar cei cu expertiză la nivel înalt: detectivi, keynote speakeri, actori, negociatori profesionişti”, spune Eugen Antal.

Workshopul, în premieră în România, este special dedicat antreprenorilor care doresc să-şi dezvolte atenţia. Magicianul Augustin e gata să-i ajute pe cei care activează în mediul de business să dobândească abilităţi unice, vitale pentru obţinerea de rezultate spectaculoase în relaţiile şi mediul lor de afaceri. Participanţii au ocazia să înveţe ceea ce nu se predă la nici o facultate sau MBA: cum să descifreze mesajele nonverbale şi cum să induci anumite mesaje. De ce cu ajutorul unui magician? Fiindcă iluzionismul este arta de a manipula atenţia.

„Iluzionismul nu se foloseşte doar în spectacole, unde pare de-a dreptul vrăjitorie, ci este folosit şi de elitele diverselor profesii. Participanţii la workshop vor dobândi abilităţi pe care le folosesc doar cei cu expertiză la nivel înalt: detectivi, keynote speakeri, actori, negociatori profesionişti, oficialităţi publice. Participanţii pot să-şi crească în ritm accelerat nivelul de încredere şi şarm în prezentările în public. Acest workshop se adresează celor care sunt pe calea succesului şi doresc să aibă avantaje de diferenţiere excepţionale în evoluţia profesională”, spune Eugen Antal, moderator al evenimentului. Cursanţii vor dobândi tehnici de iluzionism-body language, prin care vor putea influenţa cursul unei negocieri, cum să inducă mesaje subliminale interlocutorului prin gesturi pe care acesta nici nu le conştientizează, să-şi maximizeze profitul prin antrenarea atenţiei şi multe altele.

„Situaţiile în care este necesară atenţia şi energia, în viaţă şi în business, sunt vitale. Câştigi doar dacă îţi controlezi atenţia. Pierzi din neatenţie. Iar accidentele produc victime şi leziuni. Mai ales în afaceri. De ce să te expui la astfel de riscuri, când e la îndemâna ta să afli secretele nerostite ale negocierilor de orice fel de la unul din cei mai cunoscuţi şi celebri magicieni din România”, spune Eugen Antal.

Participanţii care vor să-şi însuşească abilităţile de iluzionism-bodylanguage în scopul manipulării celorlalţi în sens negativ sunt sfătuiţi să se abţină să participe.

„Veniţi pregătiţi cu situaţii concrete în care veţi fi ajutaţi în mod practic sub îndrumarea trainerului, în sesiunea de exerciţii ”, este îndemnul organizatorilor. Înscrieri pe http://www.business-for-business.ro/inscriere.

 

FACT BOX

Beneficiile participării la workshop:

– Înveţi accelerat practicând tehnici şi mişcări unice, secrete pentru marea majoritate a oamenilor, prin care vei face o mare diferenţă şi vei obţine rezultate neaşteptat de pozitive;

– Înveţi să identifici ceea ce oamenii gândesc şi încearcă să-ţi ascundă, crezând că nu poate fi descifrat;

– Vei putea să atragi atenţia, prin iluzionism, către scopul (comercial) pe care l-ai stabilit şi declarat iniţial;

 Îţi creşti la un nivel foarte înalt nivelul de încredere şi şarm pentru prezentările în public.

 


 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !