Martorii lui Iehova, în Congres

De Crina Dobocan
Martorii lui Iehova vor să promoveze pacea în relaţiile cu alţii. Congresul „Căutaţi pacea şi urmăriţi-o”, organizat de Martorii lui Iehova, va avea loc pe 19 aprilie, între orele 9:30 şi 16:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.


„În cea mai renumită predică a sa, Isus Cristos a spus: «Fericiţi sunt cei împăciuitori». El a mai declarat: «Fericiţi sunt cei cu un temperament blând, deoarece ei vor moşteni pământul» (Matei 5:5,9). A fi împăciuitor înseamnă mai mult decât a fi în pace cu alţii sau a fi calm. O persoană împăciuitoare ia iniţiativa în a face binele şi promovează pacea. Sunt practice în zilele noastre cuvintele lui Isus citate mai sus? Unii cred că pentru a avea succes în lumea de azi, trebuie să-i intimidezi pe ceilalţi, să fii agresiv sau chiar violent. Dar este înţelept să adopţi un astfel de comportament, cu alte cuvinte să plăteşti cu aceeaşi monedă? Sau este mai bine să fii împăciuitor?”, aceasta este – spun organizatorii, fundamentul Congresului din 19 aprilie.

Prin exemple relaţionate cu citate şi istorioare din Biblie, Martorii lui Iehova îşi doresc să-i determine pe cei prezenţi să înţeleagă mai bine valoarea practică a cuvintelor lui Isus. Intrarea la eveniment este liberă şi fără donaţii sau colecte.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !