Principele Cuza face afaceri la Oradea

Reactualizat la:
Principele Cuza face afaceri la Oradea
Principele Bogdan Cuza este strănepot al marelui domnitor Alexandru Ioan Cuza şi a fost prezent la Gala Sănătatea ta.

Descendentul marelui unificator a participat la sărbătoarea dedicată mediclor bihoreni în calitate de prieten al organizatoarei, Camelia Păşcui, moderatoarea emisiunii Sănătatea ta de pe Antena 1 Oradea. Bogdan Cuza a fost însoţit la gala de premiere a medicilor bihoreni de asociata sa de la Hedco, fosta fabrică Mioriţa, Dora Bota. Principele Cuza a spus că apreciază calitatea emisiunilor Cameliei , emisiuni care au ca scop promovarea ideii de sănătate şi a grijii faţă de oameni.Bogdan Cuza s-a adresat apoi medicilor, care au fost premiaţi, dar şi celor care în acest an nu au primit un premiu.

Pentru aceasta, principele s-a folosit de un citat din Marc Twain:”Este mai bine să nu primeşti o diplomă pe care nu o meriţi, decât să primeşti o diplomă şi să nu o meriţi”. Invitatul special al Cameliei Păşcui s-a ţinut să transmită unm mesaj optimist celor prezenţi, dar şi bihorenilor. „Să trecem prin momentele grele vare ne stau în faţă şi să nu neîngrijorăm pentru viitor. Fiindcă viitorul, oricum, va veni”. În ceea ce priveşte calitatea sa de descendent al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, Bogdan Cuza a invocat familia „din care providenţial îmi trag numele şi sper să-l port cu cinstea cuvenită”.

Prima apariţie publică, în România, a principelui Bogdan Cuza este consemnată în urmă cu cinci ani la Craiova. Acolo a apărut alături de Magda Cuza, fiica lui Alexandru Constantin Cuza, băiatul vărului primar al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, şi cea maî in vârstă descendentă a familiei. Bogdan este fiul unuia dintre fraţii Magdei Cuza. El are un fiu pe care îl cheamă chiar Alexandru Ioan Cuza.Bogdan Cuza s-a născut la Sibiu, dar trăieşte de ani buni în Germania. Legătura cu România a păstrat-o prin prisma afacerilor care le are la Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !