Sâmbătă, „Let’s Do It, Romania”

De Dan Birta
Sâmbătă, „Let’s Do It, Romania”
Asociația Firmelor Bihorene (AFB) lansează o nouă acțiune de responsabilizare a întregii comunități bihorene prin proiectul „Let’s Do It, Romania”.

„Proiectul «Let`s Do It, Romania!» se va repeta anul acesta printr-o nouă acțiune de voluntariat sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 9:00. Misiunea proiectului constă în convingerea și mobilizarea cetățenilor și autorităților să ia parte la cea mai mare inițiativă de curățare a României de gunoaie. Unul dintre obiectivele proiectului este acela de conștientizare a cetățenilor cu privire la importanța conservării mediului înconjurător și adoptării unui comportament responsabil în relația cu natura”, a precizat Radu Silaghi, directorul executiv al AFB. Și în acest an echipa locală de coordonare este condusă de Mihai Pop, președintele Corpului de Voluntari a Gărzii de Mediu Bihor şi directorul departamentului de CSR din cadrul AFB.

„Echipa locală de implementare a proiectului dorește să determine cât mai mulți locuitori ai județului să participe activ la curățenia generală din 26 septembrie, zi în care oamenii responsabili și cu simț civic vor trebui să dovedească faptul că iau atitudine față de problemele grave ale mediului înconjurător și împotriva nesimțirii multor semeni de a arunca gunoaie la voia întâmplării”, a subliniat Mihai Pop. Așadar, bihorenii sunt invitați, cu toții, să se înscrie ca voluntari la acest eveniment anual, sub aspectul implicării active în cel mai mare proiect social din țara noastră. Nu de alta, dar bihorenii vor trebui să îmbunătățească succesul proiectului „Let’s Do It, Romania!” din anii trecuți. În proiect sunt implicate autorităţile locale şi instituţii deconcentrate precum Garda de Mediu, Agenţia de Protecţia Mediului, Jandarmeria, Penitenciarul şi primăriile din judeţ.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !