U.C.M.R., pe drumuri europene

U.C.M.R., pe drumuri europene
REŞIŢA – Anul 2007 a început pentru grupul U.C.M. prin reluarea colaborării între una din firmele componente, Robus SA, cu partenerul mai vechi, societatea rusească Russian Buses. În acest sens, Robus a prezentat oferta de autobuze pentru anul 2007.

Astfel, anul acesta, U.C.M. Reşiţa va comercializa şase autobuze marca Robus, de la cel pentru oraş, cu 55 de locuri, din care 17 pe scaune, până la autocare interurbane, cu o capacitate de 44 de locuri pe scaune.

Autobuzele vor fi produse în Rusia şi asamblate la Reşiţa. „Am discutat cu Andrey Zhbannikov, despre cum va evolua proiectul în acest an. Am decis că vom dezvolta un centru de competenţă la Reşiţa.

Sperăm că lucrurile vor merge mai bine decât anul trecut“, a declarat dr. ing. Adrian Chebuţiu, preşedintele director al U.C.M.R. Pentru Russian Buses colaborarea cu Robus este prima în afara Rusiei.

„S.C. Robus S.A. este un aspect foarte important în strategia noastră. Pentru noi, Robus este treapta de intrare în UE, unde vom comercializa produse pentru UE conform cerinţelor şi regulilor CE“, a declarat Andrey Zhbannikov, directorul relaţiilor economice externe al Russian Buses.

Pentru anul 2007 ţinta Robus este de a vinde 200 de autobuze în primele şase luni şi de a dezvolta producţia de motoare euro 4, care vor deveni obligatorii începând cu anul 2008. „Este un proiect promiţător şi sper că alături de partenerii ruşi, vom reuşi să îl punem în aplicare. Scopul este de a vinde autobuze şi în Europa, nu numai în România“, a adăugat dr. ing. Adrian Chebuţiu.

Doina Rolea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !