bihon.ro Web analytics

Avarie pe strada Griviței: Mai mulți orădeni vor rămâne miercuri dimineață fără apă

Reactualizat la:

Avarie pe strada Griviței: Mai mulți orădeni vor rămâne miercuri dimineață fără apă

Reactualizat la:
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri 13.04.2022, datorită lucrărilor de remediere a unei avarii apărute pe strada Griviței, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 08:00 şi 16:00.
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri 13.04.2022, datorită lucrărilor de remediere a unei avarii apărute pe strada Griviței, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 08:00 şi 16:00.

Vor fi afectaţi consumatorii situați pe str. Griviței (inclusiv Centrul de vaccinare Centru Civic și Piața Mare), precum și cei alimentaâi prin Stația de Hidrofor 887, cu străzile arondate acesteia: Griviţei, Piaţa Independenţei, M.T. Cicero, Piaţa 1 Decembrie.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Conducerea

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.

1 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Maria says:

  Actualizați va rog, pentru că Piața Independenței (in centrul civic)a fost redenumita de către Primăria Oradea, Piata Emanuil Gojdu – cu vreo cinci ani de zile in urma. Piața Independenței (in centrul civic) nu mai exista. Mai exista Strada Independentei, pe linia de tramvai spre primărie și deasupra parcării subterane- acea zona de agrement o denumesc improriu-Piata Independentei. Mai exista și Strada Emanuil Gojdu (unde se afla liceul cu aceeași denumire), care este confundata de unii taximetriști cu Piața Emanuil Gojdu, așa că pentru cetățean aceste confuzii, îi aduc neplăceri. Acum cei din Piața Emanuil Gojdu nu își vor face rezerve de apă, din cauza acestor confuzii. Actualizarea listei cu denumirea corecta a străzilor este necesară.

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziții de artă fotografică în mijloacele de transport din Oradea
  Proiectarea expozițiilor de artă fotografică este realizată prin parteneriatul dintre Asociația Internațională „Euro Foto Art” şi Oradea Transport Local S.A.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Alergăm împreună la fapte bune pentru autism”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Poștașii continuă protestele la București
  SLPR solicită Guvernului României să dispună o analiză temeinică și sănătoasă asupra stării Companiei Naționale Poșta Română.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  România

  Klaus Iohannis a promulgat Legea Offshore - Statul va câștiga 60% din redevențe în urma exploatării
  Președintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri,25 mai, Legea Offshore.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Incendiu cauzat de o afumătoare improvizată - o casă și o anexă au fost salvate
  Pompierii militari bihoreni au intervenit în cursul nopții de marți spre miercuri, 25 mai, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Aușeu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ce tipuri de ampermetru există? De ce ampermetrul digital este cel mai folosit?
  Ampermetrele sunt folosite pentru a detecta probleme în circuitele electrice( niveluri neobișnuit de ridicate sau scăzute de curent). Primul poate indica o funcționare defectuoasă a componentelor pentru un scurtcircuit, în timp ce, cel din urmă poate fi un semn de întreruperi perturbatoare sau impedanță electrică neobișnuită. Este obligatoriu să verifici prizele folosind un ampermetru atunci când efectuezi reparații sau schimbi o siguranță.Ampermetrele nu trebuie confundate cu voltmetrele, care măsoară tensiunea dintr-un circuit. Tensiunea electrică este diferența de potențial electric dintre două puncte dintr-un circuit și, prin urmare, cantitatea de forță necesară pentru a muta sarcina între ele. Ampermetrul digital – ce trebuie să știi despre el?

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.