bihon.ro Web analytics

Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

Reactualizat la:

Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

Reactualizat la:
Având în vedere HOTĂRÂREA nr. 91 din 22.10.2021 emisă de GUVERNUL ROMÂNIEI - COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ, privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului de sănătatea publică cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2, începand cu data de 25.10.2021, pentru o perioadă de 30 zile, activitatea de relaţii cu publicul a SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA se va realiza printr-un aflux controlat, astfel:
Având în vedere HOTĂRÂREA nr. 91 din 22.10.2021 emisă de GUVERNUL ROMÂNIEI - COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ, privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului de sănătatea publică cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2, începand cu data de 25.10.2021, pentru o perioadă de 30 zile, activitatea de relaţii cu publicul a SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA se va realiza printr-un aflux controlat, astfel:
 1. Prin Ghișeul Exterior al Agenției Comerciale CAO, din strada Duiliu Zamfirescu nr.3, exclusiv pentru plata facturilor emise de companie, pentru persoanele care nu pot prezenta Certificatul digital al UE privind COVID-19;

 1. Prin Ghișeele Interioare ale Agenției Comerciale CAO din strada Duiliu Zamfirescu nr. 3 – Registratură, Comunicare Clienți, Avize, Contracte.

În acest caz, accesul clienților se va face prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID-19, care va fi scanat de personalul de pază, accesul fiind permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării.

Pentru asigurarea accesului tuturor clienților la serviciile publice oferite, inclusiv persoanelor care nu fac dovada vaccinării, trecerii prin boală sau testării, SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA oferă posibilitatea accesării în mediul on-line a serviciilor de încasare facturi, eliberare avize, încheiere contracte şi comunicare clienţi, după cum urmează:

PLATA FACTURILOR

 • Online – pe site-ul https://plataonline.apaoradea.ro/ sau www.apaoradea.ro (Contul meu)

 • la punctele de plată – PayPoint – obligatoriu factură
  un-doi Centru de plăţi” (Mobile Distribution) – obligatoriu factură

 • prin serviciul de Direct Debit al CEC Bank, Băncii Comerciale Române, Banca Transilvania

 • sediul oficiilor poştale – Compania Naţională „Poşta Română” din localităţile unde domiciliaţi, sau direct la factorii poştali în cazul localităţilor din mediul rural

 • prin virament bancar în următoarele conturi :

 

RO41BRDE050SV03433450500

Banca : B.R.D.G.S.G.Oradea

RO87RNCB0032046483230008

Banca : B.C.R. Oradea

RO54TREZ0765069XXX001700

Banca : Trezoreria Oradea

RO69BTRL00501202P03578XX

Banca : Transilvania Oradea

RO87RZBR0000060014604408

Banca: Raiffeisen Bank Oradea

RO18CECEBH0130RON0743698

Banca: CEC Bank Oradea

RO04BTRL00501202275335XX

Banca: Transilvania Beiuş

RO09RNCB0034118670470001

Banca : B.C.R. Beiuş

RO41BRDE050SV03433450500

Banca : B.R.D.G.S.G. – Agentia Tinca

RO41BRDE050SV34091150500

Banca : B.R.D.G.S.G. – Agentia Tinca

RO65CECEBH4130RON0521444

Banca : CEC BANK Oradea – Agentia Tinca

 

EMITEREA AVIZELOR TEHNICE

Documentaţiile necesare pentru emiterea de avize tehnice de specialitate, vor fi transmise prin e -mail la adresa avize@apaoradea.ro ( peste 10MB se va utiliza serviciul WE TRANSFER).

Documentele necesare pentru obínerea avizelor sunt disponibile pe linkul http://www.apaoradea.ro/pages/acte-avize.html.

Formularul de cerere este disponibil pe linkul http://www.apaoradea.ro/pages/Cerere_Aviz. pdf.

Avizele vor fi eliberate în format electronic, după achitarea taxelor prin una din metodele de plată mai sus menţionate. Formatul original· al avizelor va putea fi ridicat de la Biroul Avize după reluarea activităţii.

În mod obligatoriu, în corpul e-mailului se vor regăsi datele de contact ale solicitantului, în vederea validării documentaţiei de avizare.

Relaţii pot fi obţinute telefonic, la numărul 0259 436909, interior 142

ÎNCHEIEREA CONTRACTELOR DE FURNIZARE

· Actele necesare pentru încheierea contractelor de furnizare, vor fi transmise prin e-mail la adresa contracte@apaoradea.ro ( peste 10MB se va utiliza serviciul WE TRANSFER)

· Lista actelor necesare pentru încheierea contractelor de furnizare sunt disponibile pe linkul http://www.apaoradea.ro/others/RO%20documente%20nec%20contract.pdf

· Relaţii pot fi obţinute telefonic, la numărul 0259 436909, interior 174

TRANSMITEREA DE PETIŢII, COMENZI ŞI SERVICII

SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA pune la dispoziţia clienţilor următoarele canale de comunicare pentru transmiterea petiţiilor / solicitărilor:

SEMNALAREA DE DISFUNCŢIONALITĂŢI TEHNICE
Pentru a transmite eventualele situaţii de disfuncţionalităţi ale sistemului de alimentare cu apă

sau de canalizare, clienţii sunt rugaţi să sune la Dispeceratul Central, telefon 0259 430 928 / 0359

410 203 ( program permanent ).

CITIREA CONTOARELOR

 • SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA va citi lunar, prin angajaţii săi, apometrele clienţilor din toată aria de operare, ce deţin branşamente dotate cu contoare ce permit citirea la distanţă
 • Clienţii deserviţi de branşamente dotate cu contoare mecanice, pot transmite indexul contoarelor astfel: prin e-mail facturare@apaoradea.ro sau telefonic la 0259 435505, în perioada 10 – 20 ale lunii

 • In lipsa comunicării indexului, serviciul va fi facturat estimat, automat, în baza mediei consumurilor anterioare

IMPORTANT

 • SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA a întreprins toate măsurile necesare ca activitatea de furnizare a apei potabile şi de canalizare să nu aibă de suferit din cauza acestei situaţii excepţionale. Toate staţiile de tratare a apei au suficiente stocuri de materiale şi substanţe utilizate în procesele de potabilizare. Stocuri de substanţă şi echipamente de rezervă au fost făcute şi la staţiile de epurare, astfel încât, calitatea apei deversate să respecte condiţiile de mediu.

 • Personalul este instruit pentru situaţiile excepţionale ce pot apărea pe fondul unei eventuale extinderi a focarelor de coronavirus, scopul fiind acela de a asigura continuitatea serviciului. Consumul apei de la robinete este sigur, calitatea apei furnizate fiind strict monitorizată în laboratorul propriu, în baza unui program stabilit în comun cu Direcţia de Sănătate Publică Bihor, rezultatele analizelor fiind postate pe pagina de internet a societăţii, http://www.apaoradea.ro/index.html.

 • În perioada următoare nu vor fi executate debranşări sau lucrări care să ducă la sistarea furnizării apei, excepţie făcând situaţiile neprevăzute, generate de avarii şi lucrări de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă în curs de execuţie la nivel de oraş ( acest tip de intervenăţii vor avea un interval cât mai scurt de întrerupere ).

Conducerea

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Fetiţa cu chibrituri”, concert dedicat copiilor
  La sediul Filarmonicii de Stat Oradea s-a demarat şi o strângere de donaţii împreună cu Asociația Caritas Eparhial Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un transport agabaritic va tranzita județul Bihor. Traseul vehiculului
  CNAIR a anunțat, miercuri, că în următoarea perioadă se va efectua un transport agabaritic cu depășiri pe ruta Sibiu-Borș II.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o contestație a fraților Costa și a pompierului Butuc, respinsă de Curtea de Apel Oradea
  Frații Florin și Andrada Costa și fostul pompier Cătălin Butuc rămân în continuare după gratii. Curtea de Apel Oradea a respins miercuri, contestația celor trei tineri care au terorizat o femeie, de prelungire a arestului preventiv.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON Sport local

  Turneu caritabil la Avram Iancu. „Maracanito 2021, ediție specială Ionuț Mânz”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  VIDEO | Dacă o persoană are anumite boli, trebuie să evite vaccinul? Răspunde dr. Ramona German, medic specialist în medicina de familie
  Întrebarea și răspunsul au fost formulate în cadrul dezbaterii „În dialog cu medicii”, moderată de către jurnalistul Octavian Haragoș. Dezbaterea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare desfășurată sub genericul „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți”, inițiată de către Primăria Municipiului Oradea.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C. 10 si 15.12.2021 - PL Salonta + Rural + Oradea - anuntate cu 2 zile

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.