bihon.ro Web analytics

Trupele marca Switch au devenit încet dar sigur printre cele mai renumite din România şi au confirmat acest lucru şi la această ediţie a Campionatului Naţional Hip Hop International România.
O trupă orădeană de hip hop, Switch Crew, are şansa de a participa la Campionatul Mondial din Las Vegas, USA. Problema este că pentru a fi prezentă în America, trupa mai are nevoie de bani şi caută sponsori.
În urma participării la Campionatul Naţional de Dans Hip Hop – HHI 2013, formaţia orădeană Ritm Mic a ocupat locul I la categoria Varsity (cadeţi), obtinand premiul de 1000 $ si dreptul de a reprezenta România (şi Oradea) la Campionatul Mondial de Dans Hip Hop ce se va desfăşura în perioada 06 - 11.08. 2013 în Las Vegas, SUA.
Trupa de streetdance Diamonds Crew a participat la Hip Hop International 2012 (de la Oradea) si au reusit sa se califice in finala competitiei unde au reusit sa incante chiar daca nu au reusit sa se claseze pe podium.
powered by Surfing Waves

BIHON Ştirile judeţului Bihor

S-a stabilit traseul centurii de nord a Oradiei: ocolește Cartierul Tineretului și trece printre satele din Paleu
Ilie Bolojan a prezentat traseul centurii de nord a Oradiei, așa cum a fost stabilit în urma discuțiilor cu primarii și după studierea terenului.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

A tras bine cu pistolul! Bihoreanul Bucsiás Levente a țintit medalia de argint la „europene”

Bihon Decese

Cociş Teodora

BIHON CAO

ANUNŢ Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea - citiri contoare

BIHON CAO

ANUNŢ SC COMPANIA DE APĂ ORADEA

Bihon Decese

Cătălin

Bihon Decese

Costache Cătălin Octavian Daniel

Bihon Decese

Coste Cornelia

Bihon Decese

Hangyal Cristina

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Aurel Căuș, reales președinte al Senatului Universității din Oradea
Senatul Universității din Oradea s-a întrunit, joi, 29 februarie, în prima ședință de lucru. Cu această ocazie l-au reales, pe Aurel Căuș, în funcția de președinte al forului deliberativ al instituției de învățământ superior. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Drum nou între inelul metropolitan și centura Oradea
Șoseaua va fi construită în regim de drum local și va traversa comunele Sânmartin și Nojorid. 

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Alertă de poluare pe Valea Borod din Bihor
Apele Române atenţionează în legătură cu o posibilă poluare pe Valea Borod, în judeţul Bihor, unde apa are o culoare roşiatică, fiind luată în calcul posibila prăbuşire a unei galerii de mină din cauza unui cutremur ce a avut loc duminică.

BIHON Sport local

„Ne propunem un loc cât mai în față în play-off-ul Ligii a IV-a”
Una dintre echipele importante din Liga 4 Bihor rămâne Foresta Tileagd.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.