bihon.ro Web analytics

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean, proaspăt reales la conducerea Partidului Național Liberal Bihor, ne-a vorbit despre planurile lui în actualul mandat de lider al celui mai puternic partid din județ, despre greșelile din trecut și planurile de viitor, dar și despre ceea ce crede el că înseamnă un om performant în administrație.
Spune că și-a propus să schimbe fața județului Bihor, astfel încât cei care vin aici să își dorească să rămână. Bolojan face referiri și la două dintre cele mai delicate teme ale activității sale ca primar: exproprierile și termoficarea. „A fost o onoare pentru mine să fiu primarul Oradiei și am încercat să respect acest vot acordat de orădeni", este mesajul său, la capătul a trei mandate de primar.

Mapamond

Încă un aditiv alimentar interzis de Comisia Europeană
Statele membre au aprobat propunerea Comisiei Europene de a interzice utilizarea dioxidului de titan (E171) ca aditiv alimentar începând din 2022.

Anunturi intreruperi energie electrica

ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C.Data 19.01.2022 - PL Marghita - anuntate cu 2 zile

România

Premierul României, acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. Ciucă: Am inițiat solicitarea de verificare a tezei mele de doctorat de Comisia de Etică a UNAp

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Citiri contoare Compania de Apă

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă Oradea

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se circulă pe toate drumurile din județ. Autoritățile le cer șoferilor atenție sporită
Companiile responsabile cu deszăpezirea au acționat, în noaptea de luni spre marți, cu 48 de utilaje pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a intervenit pe drumurile naționale.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Nominalizări pentru Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Viaţa în era COVID. Tu cum îţi protejezi auzul?
STUDIU: Unii pacienți afectați de COVID-19 s-au confruntat în timpul bolii și cu probleme de auz.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Marty Restaurants Oradea lansează noul meniu #BigTaste!
Marty lansează de mâine,19 ianuarie 2022 noul meniu, aşa că vă aşteaptă să îl încercaţi între 10:00 şi 22:00, pe Strada Zorelelor 14A, Parcu Salca! #numazic.

România

Record al cazurilor de COVID în valul 5 pandemic, în România: Peste 16.500 infectări noi
În ultimele 24 de ore a fost atins un nou record al cazurilor de COVID din acest val pandemic. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Sindicatele și patronatele solicită plafonarea prețului la gaz și energie electrică
Acestea solicită limitarea preţurilor aplicate la energie şi gaz la valoarea celor din decembrie 2020, pentru cel puţin 1 an.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cursuri suspendate: Miercuri, grevă de avertisment în școlile din România
Orele de școală se suspendă în intervalul 11:00-13:00, pe durata grevei de avertisment. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se deschide cabinetul stomatologic de la CN „Octavian Goga”. Peste 3.100 de copii din Marghita vor fi tratați gratuit prin grija Rotary

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.