bihon.ro Web analytics

Orice persoană care comite un accident de circulație în urma căruia are loc vătămarea propriei persoane, fiind necesare acordarea de servicii medicale, nu va mai fi nevoită să își achite cheltuielile de spitalizare.
Ștrandul Ioșia din Oradea se închide începând de luni, 16 decembrie 2019, pentru o perioadă de patru săptămâni, urmând să se redeschidă vineri, 10 ianuarie 2020.
Târgul de Crăciun Oradea a devenit, de departe, cel mai animat loc din oraș. Fiecare își găsește ceva de făcut la târgul feeric amenajat în Piața Unirii.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

15 milioane de euro, finanţări pentru împăduriri
S-a prelungit până, pe 31 martie 2020, depunerea cererilor de sprijin pentru schema de împădurire.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

ePiramida, funcţională de luni
Platforma online poate fi accesată parţial, în baza codului numeric personal. Pentru acces la toate secţiunile, utilizatorul trebuie să ceară Primăriei, online sau la ghişeele din Piramidă, validarea contului.

Bihon CSM Oradea

CSM Oradea va juca cu Dinamo în semifinalele Cupei
Turneul Final Four al Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca, la 9-10 februarie.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

„Discoteca anilor '70-'80”, la muzeu
Este vorba despre prima expoziție permanentă dedicată discotecilor din anii comunismului.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Parc industrial în locul vechiului CET
Directorul demisionar al Termoficare SA, Stănel Necula, anunţă refuncţionalizarea terenului de la CET-ul vechi de pe Borșului. După toate probabilităţile, Necula va rămâne în administraţia locală, la Termoficare SA şi după intarea în vigoare a demisiei depuse ca urmare a unei condamnări penale. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Debitul Crișul Repede, de trei ori mai mic decât media multianuală
Debite scăzute și fenomene de iarnă în bazinul hidrografic Crișuri. Vremea rece din ultima perioadă a dus la apariţia formaţiunilor de gheaţă pe cursurile de apă din bazinul hidrografic Crişuri.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Un taximetrist a rămas fără mașină după ce a transportat marocani la frontieră
Polițiștii de frontieră bihoreni au prins 4 marocani care încercau să treacă vama fraudulos, doi dintre aceștia se aflau într-un taxi.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

O fetiță de 13 ani din Bihor a beneficiat de primul transplant renal din acest an
În cursul zilei de duminică, 19 ianuarie, la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) Cluj-Napoca a avut loc primul transplant la copil din acest an.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Strâng bani pentru refacerea caselor mistuite în incendiu
Oameni greu încercați în aceste zile geroase, rămași fără case. Pagubele sunt estimate la 70.000 de euro. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Maternitate transformată în centru de zi
Lucrările sunt realizate din fonduri europene și sunt în valoare de 600.000 de euro.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

De pe podiumurile de modă, pe urmele lui Moise, pe Muntele Sinai
Este doctor în artă, este cunoscută pentru că de peste 20 de ani conduce o agenție de modelling care îi poartă numele. Din poziția de designer vestimentar a fost nominalizată la Gala Operelor pentru cel mai bun costum de scenă.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.