bihon.ro Web analytics

Campioana națională a fotbalului studențesc se decide la Oradea

De Teodor Biriș
Reactualizat la:

Campioana națională a fotbalului studențesc se decide la Oradea

Reactualizat la:
Scris de Teodor Biriș

Premieră la Universitatea din Oradea. Cele mai bune șase echipe de fotbal studențești se vor duela săptămâna viitoare pentru titlul de campioană națională.
Turneul final al Campionatului Național Universitar al României, ajuns la ediția a VI-a va fi găzduit de stadioanele Universității și Tineretului în perioada 19-22 mai.
„După aproape trei ani de pandemie, fotbalul universitar revine în actualitate. Universitatea Oradea a fost desemnată în premieră să organizeze turneul final al Campionatului Național. Țin să felicit toate echipele participante și să îmi exprim speranța că, anul viitor, într-un format mai generos, vor fi și mai multe universități înscrise în competiție”, a precizat decanul Facultății de Geografie Turism și Sport, Alexandru Ilieș, coordonatorul competiției.
Joi, în sala Consiliului de Administrație al Universității din Oradea, avut loc tragerea la sorți a celor două grupe. O tragere la sorți transparentă, efectuată online, în prezența rectorului Constantin Bungău, a prorectorului Sorin Borza, a decanului Alexandru Ilieș și a lui Radu Bitea, președintele AJF Bihor. „Ne bucurăm că universitatea noastră a fost desemnată să organizeze acest turneu final. Sper ca acest moment să reprezinte unul de continuitate pentru fotbalul universitar din țara noastră, spre binele fotbalului românesc. Să vedem cât mai multe goluri la Oradea”, a spus rectorul Universității din Oradea.
Prorectorul Sorin Borza consideră că „sportul este un excelent ambasador al mediului academic. Viața academică nu se rezumă numai la cursuri și studiu, sportul face parte din viața noastră”.
Președintele AJF a felicitat Universitatea Oradea pentru organizarea în premieră a turneului final. „Sper să vedem jocuri cât mai agreabile, iar cei mai bună să câștige”, a punctat Radu Bitea, amintind că CJA Bihor va oferi arbitri divizionari la jocurile care se vor desfășura în cadrul turneului.
Sunt așteptați la Oradea jucători care activează la nivel de Liga 4, Liga 3 și chiar Liga 2.

Grupele turneului final:

GRUPA A: Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași, Universitatea Petroșani.
GRUPA B: Universitatea Oradea, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București (UNEFS) București, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.

Programul turneului final:

JOI, 19 MAI
Universitatea de Vest Timișoara – Universitatea Petroșani (ora 17:00)
Universitatea Oradea – Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu (ora 17:00)

VINERI, 20 MAI
Universitatea de Vest Timișoara – Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași (ora 11:00)

Universitatea Oradea – Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București (UNEFS) București (ora 11:00)

SÂMBĂTĂ, 21 MAI 2022
Universitatea „Ion Ionescu de la Brad” – Universitatea Petroșani (ora 11:00)

UNEFS București – Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu (ora 11:00).

DUMINICĂ, 22 MAI, se vor disputa finalele:
Ora 10:00, finala mică între echipele clasate pe locul 2 în grupe
Ora 12:00, finala mare între echipepe clasate pe locurl 1 în grupe

Informații legate de desfășurarea CNUF-ORADEA 2022 sunt disponibile și pe site-ul oficial al competiției: www.CNUFotbal2022.uoradea.ro.

Ediția a VI-a a Campionatului Național Universitar de Fotbal al României este organizat de Universitatea din Oradea în parteneriat cu Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Fotbal și Universitatea Politehnica din Timișoara.
Pentru organizarea turneului final, Universitatea din Oradea beneficiază de sprijin prin parteneriatele cu AJF Bihor, LPS Bihorul Oradea și DJS Bihor.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi să apelezi la un centru de înfrumusețare
  Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice 2022, la Oradea
  Evenimentul va avea loc în cadrul Zilelor Muzeului Țării Crișurilor, ediția a XXIV-a.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  3 bărbați și o femeie condamnați la închisoare cu executare depistați și arestați de polițiștii bihoreni
  Cei patru bărbați au fost depistați în trafic de către polițiștii bihoreni și arestați.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziții de artă fotografică în mijloacele de transport din Oradea
  Proiectarea expozițiilor de artă fotografică este realizată prin parteneriatul dintre Asociația Internațională „Euro Foto Art” şi Oradea Transport Local S.A.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Alergăm împreună la fapte bune pentru autism”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Poștașii continuă protestele la București
  SLPR solicită Guvernului României să dispună o analiză temeinică și sănătoasă asupra stării Companiei Naționale Poșta Română.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.