bihon.ro Web analytics

Eșec usturător! CSM CSU Oradea a încasat 103 puncte în al doilea meci al finalei!

De Teodor Biriș

Eșec usturător! CSM CSU Oradea a încasat 103 puncte în al doilea meci al finalei!

Reactualizat la:
Scris de Teodor Biriș

Al doilea meci al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin a debutat exploziv și a continuat la un nivel de spectaculozitate ridicat față de primul duel. Din păcate, CSM CSU Oradea a înregistrat a doua înfrângere, la capătul unui meci pe care trebuie să-l uite cât mai repede pentru a mai spera la trofeu.
Oradea a început bine, iar Zekovic și Valeika au pus 0-6 pe tabela arenei clujene. Watson și Richard au „mitraliat” de la distanță, iar la jumătatea sfertului s-a înregistrat egalitate (13-13)).
Grasu a adus pentru prima dată echipa clujeană în avantaj (15-13), după care ecartul s-a mărit la șase puncte în finalul sfertului (25-19).
Partea a doua a fost cu suișuri și coborâșuri pentru CSM CSU care s-a apropiat în unele momente la trei puncte (30-27 și 33-30), dar a fost și condusă cu 11 (30-19).
La pauza mare, U BT a mai pus un punct peste cele șase avute după primele 10 minute (45-38).
Clujenii au început în forță sfertul trei cu patru aruncări de 3 p fructificate consecutiv de Tarolis (2), Richards și Wright și diferența a crescut la 19 puncte (57-38). Susținuți de un public efervescent, baschetbaliștilor de la U BT le-a ieșit tot în fața unui adversar palid, neputincios și neinspirat și tabela s-a modificat constant în favoarea lor, ajungându-se și la un ecart de 26 de puncte (82-56).
Dezastrul din sfertul trei a cântărit decisiv în stabilitrea învingătoarei. În ultima parte, U BT a avut și 34 de puncte avans, iar Santa a trecut de borna 100, scorul final fiind 103-80, în ultimele minute pe teren intrând și juniorii celor două formații. Eșec usturător pentru echipa orădeană, care a avut cea mai bună apărare din campionat dar vineri seara a încasat 103 puncte!.
În primul meci, U BT Cluj-Napoca a învins cu 73-62 și are acum 2-0.
Finala se dispută după sistemul „3 din 5”, iar pentru a reintra în joc orădenii trebuie să câștige următorul joc.

Cu spectatori la Arena Antonio Alexe
La începutul săptămânii viitoare finala se mută la Oradea. A treia confruntare este programată la Arena Antonio Alexe, marți 15 iunie, ora 20:00, cu spectatori.
„CSM Oradea, în urma consultărilor cu autoritățile și organele competente, a decisorganizarea și desfășurarea meciului 3 și dacă este necesar a meciului 4 din finala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore numai dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului.
În parcarea Arenei Antonio Alexe din Oradea se va organiza un punct de testare rapidă Antigen și vaccinare pentru persoanele care doresc să asiste la meciul 3 și eventualul meci 4 al finalei”, informează clubul orădean pe site-ul oficial. Serul pentru vaccinare va fi cel produs de compania Johnson&Johnson cu o singură doză. Prețul unui tichet de intrare este 15 lei și poate fi achiziționat doar online pe www.eventbook.ro. Alte detalii legate de intrarea la Arena Antonio Alexe pot fi găsite pe site-ul oficial al clubului și pagina de facebook.

Ecran pentru fanii care nu pot intra
Pentru cei care nu vor putea intra la meci, în preajma Arenei A ntonio Aleze va fi montat un ecran imens. „Știm că unii dintre voi nu vor putea fi alături de noi în sală, însă vrem să fiți cât mai aproape de noi! De aceea vom monta în preajma Arenei un ecran imens pentru vizionarea meciului/ meciurilor de pe teren propriu.
Știm că situația nu este ideală, însă încercăm să găsim cele mai bune soluții și așteptăm să ne putem reîntâlni cât mai curând cu toții”, informează CSM Oradea.

CASETA TEHNICĂ
U BT CLUJ-NAPOCA – CSM CSU ORADEA 103-80 (25-19, 20-19, 37-18, 21-24)
Arena BT Cluj-Napoca. Spectatori: 2250
U BT Cluj-Napoca: Guzman Abreu 9, Grasu 7, Stipanovic 15, Kuti, P. Richard 21, Santa 4, Vida 8, Tarolis 14, Edwards 13, Wright 12, Lăpuște, Lungu. Antrenor: Mihai Silvășan
CSM CSU Oradea: Holt 8, Watson 6, Fometescu 2, Valeika 10, Zekovic 3, Broussard 12, Baciu 10, Marinău, Green 12, Petrescu, Nicolescu 8, Markovic 9. Antrenor: Cristian Achim
Conisar FRB: M. Marinescu
Arbitri: M. Ciulin, S. Rasoga, S. Drugău

FOTO: FACEBOOK CSM ORADEA

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Berardi says:

  antrenorul ala e depășit expirat ! mai schimba antrenorul gata a atins limita!

 2. betonu says:

  Inao o infrangere si mereti la betonat Parcul Petofi!

 3. SCANDAL! says:

  Mai mulți fani ai echipelor de baschet a CSM Oradea și a U BT Cluj-Napoca au scris pe adresa redacției ProSport despre condițiile pe care echipa bihoreană le-a stabilit pentru accesul la meciul 3 din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin contra celor de la U BT Cluj-Napoca.

  ?b:Printre condițiile impuse de CSM Oradea se numără și obligativitatea efectuării vaccinului în centrul de vaccinare realizat în parcarea Arenei Antonio Alexe, doar dacă nu ești vaccinat. Mai mult, dacă te vaccinezi unde precizează CSM Oradea nu trebuie să mai aștepți cele 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

  https://www.prosport.ro/alte-sporturi/baschet/scandal-din-cauza-vaccinului-anti-covid-csm-oradea-nu-ti-permite-accesul-la-finala-ligii-nationale-daca-nu-faci-vaccinul-la-centrul-lor-oficialii-clubului-se-ascund-exclusiv-19278061

  Accesul publicului spectator în Arena Antonio Alexe la meciurile din finala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 este permis în conformitate cu noile prevederi din Hotărârea de Guvern nr. 580/2021, publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 555/28.05.2021, a Ordinului comun nr. 310/708/2021 al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, publicat în Monitorul Oficial în data de 20 mai 2021, Partea I, nr. 522. precum și a Protocolului medical privind organizarea și desfășurarea competițiilor de baschet în sălile de sport, elaborat de Federația Română de Baschet.

  În condițiile stabilite la alin. (1), CSM Oradea, în urma consultărilor cu autoritățile și organele competente, a decis organizarea și desfășurarea Meciului 3 și dacă este necesar a Meciului 4 din finala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore NUMAI dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului.

  La Meciurile 3 și 4 ale finalei Ligii Naționale de baschet masculin sunt eligibile să participe următoarele persoane:
  A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

  B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore și se vaccinează în centrul de vaccinare organizat în parcarea Arenei Antonio Alexe special pentru acest eveniment. Persoanele care aleg să se vaccineze în alt centru de vaccinare nu vor beneficia de acces în sală pentru meci/meciuri.

  C. Copiii sub 3 ani inclusiv nu trebuie testați anti-COVID 19 și au acces în sală fără rezervarea locului.

  D. Copiii cu vârstă între 4 și 18 ani trebuie testați anti-COVID 19 și au acces în sală pe baza biletului rezervat (pentru abonați) sau achiziționat (pentru cei care nu au avut abonament în sezonul 2019/20).

  PUNCT DE TESTARE/VACCINARE
  În parcarea Arenei Antonio Alexe din Oradea se va organiza un punct de testare rapidă Antigen și vaccinare pentru persoanele care doresc să asiste la Meciul 3 și eventualul Meci 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Persoanele care se vaccinează în acest punct de vaccinare vor putea să participe și la eventualul Meci 4, chiar dacă nu au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

  Testarea Antigen va fi gratuită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani cu condiția ca aceștia să prezinte biletul prin care certifică faptul că au rezervat locul în Arena Antonio Alexe pentru meci.

  Programul de funcționare al punctului de testare și vaccinare din parcarea Arenei Antonio Alexe este între orele 14:00 și 19:00, în cursul zilei de marți (15.06). Același program va fi utilizat și în cursul zilei de joi (17.06), dacă va fi cazul disputării Meciului 4.

  Facem apel la doritori să țină cont de acest program și de faptul că vaccinarea implică o procedură ce se întinde pe un interval de timp însemnat de la sosirea în punctul de vaccinare și până la părăsirea acestuia. Din acest motiv rugăm persoanele în cauză să vină din timp și să încerce să evite aglomerarea de la centrul de vaccinare cu o oră înaintea începerii meciului pentru a nu pierde startul meciului.

  Pentru vaccinare se va folosi serul produs de compania Johnson&Johnson cu o singură doză.

  https://csmoradea.ro/informatii-acces-in-arena-antonio-alexe-la-finala-ligii-nationale-de-baschet-masculin-editia-2020-21/

 4. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Agenți din Arad și Bihor, detașați pentru a repune pe picioare înmatriculările din Timișoara
  Criză de personal la înmatriculări, după ce zece angajați au fost ridicați de DGA pentru luare de mită. Trei agenți au fost chemați din concediu, iar alții au fost aduși din Arad și Bihor. Înmatriculările definitive vor fi reluate după program normal abia de săptămâna viitoare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cele trei motive posibile pentru care Apple a eliminat logo-ul luminos de pe spatele MacBook-urilor în 2015
  2021 marchează șase ani de când Apple a decis să scoată ”mărul” luminos de pe carcasa tuturor modelelor de Apple laptop.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost desemnat câștigătorul licitației pentru Drumul Expres Oradea – Arad
  Valoarea estimată a lucrărilor pentru drumul expres Oradea – Arad este de un miliard de euro.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lucrările la parcarea de la Voința, la 85%. Urmează faza finisajelor
  Termenul contractual este luna octombrie 2021, lucrarea e acum la 85%, transmite ADP SA. 8

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Austriecii de la Strabag vor construi drumul de legătură Oradea - Autostrada A3
  CNAIR a anunțat vineri, 18 iunie, câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția proiectului „Legătura Centura Oradea (Girație Calea Sîntandrei) - Autostrada A3 (Biharia)". 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic: Marea Britanie rămâne în zona roșie. Grecia și Franța, în zona verde
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat clasificarea țărilor și teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată a cazurilor de Covid. Astfel, Marea Britanie rămâne în zona roșie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.