bihon.ro Web analytics

FRF a decis: din Liga 3 nu se retrogradează direct!

FRF a decis: din Liga 3 nu se retrogradează direct!

FOTO: Costel Șerban
Reactualizat la:

Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a adus lămuriri în ceea ce privește retrogradarea din Liga 3 și promovarea în eșalonul trei, în condițiile în care fotbalul de Liga 4 nu a putut să fie reluat decât cu mici excepții.
Comitetul de Urgență a decis ca din Liga 3 să nu retrogradeze direct nicio echipă, deși inițial locurile 9 și 10, dar și cea mai slabă echipă de pe locul 8 să facă pasul înapoi în eșalonul patru. „Echipele clasate pe locurile 9 și 10 din cele 10 serii, precum și echipa de pe locul 8 cel mai slab clasată vor disputa jocuri de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga a 3-a cu echipele câștigătoare ale jocurilor de baraj între câștigătoarele Ligii a 4-a”, informează FRF.

Doar în Arad se joacă

Actualmente doar în județul Arad se află în derulare un ”turneu de desemnare a campioanei Ligii a IV-a” cu 9 echipe la start, care urma să se încheie în 26 mai. Prea târziu pentru noile termene avansate de FRF: „Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 8 mai 2021, ora 24:00, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului”.
O altă competiție s-a derulat în toamnă în Hunedoara și e pe punctul de a fi reluată, în timp ce în celelalte 40 de AJF-uri nu s-au disputat meciuri din cauza costurilor ridicate ale testelor PCR-RT.

Minim 7 meciuri

Forul fotbalistic național a decis ca pentru a putea participa la baraj, o echipă de Liga 4 trebuie să participe „la un sistem competițional de tip campionat cu un format de minim 4 echipe (care să înceapă şi să termine competiţia) şi un număr de minim 7 jocuri disputate de echipa calificată/desemnată din partea judeţului respectiv”.
În județul Bihor, competițiile fotbalistice arondate AJF Bihor s-au oprit în martie 2020. Până la stabilirea unui nou protocol medical care să ia în calcul testele rapide antigen, râmâne valabil cel din 18 august 2020 cu obligativitatea testelor PCR-RT.
Echipele bihorene care activează în Liga 3, Seria 10, ocupă după 14 etape următoarele locuri: CAO 1910 Oradea (locul 3), CSC Sânmartin (locul 5) și Luceafărul Oradea (locul 10).

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Intrare gratuită la expoziţa dedicată generalului Traian Moşoiu
  La Muzeul Oraşului Oradea se lansează cu ocazia zilei de 20 aprilie proiectul „Exponatul lunii”. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ucigașul din Tinca, arestat preventiv. Bărbatul și-a ucis soția pentru că a refuzat să facă sex cu el
  Bărbatul din Tinca, ce și-a ucis și îngropat femeia pe malul Crișului Negru, a fost plasat în arest preventiv. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânăr de 18 ani din Bihor, în arest pentru tentativă de omor. I-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit
  Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv, pe 17 aprilie 2021 pentru tentativă de omor.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Întreruperi de apă în Sânmartin și în cartierele Grigorescu și Tineretului din Oradea

  BIHON Sport local

  Sportivul orădean Alex Creț s-a oprit în turul III la CE de judo
  Desfășurat la Lisabona (Portugalia), Campionatul European de judo pentru seniori a reunit la start cei mai buni judoka ai continentului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  20 aprilie, 102 ani de la Ziua Eliberării Oradiei - festivități în cadru restrâns
  Primăria anunță că, și anul acesta, din cauza pandemiei de Covid 19 și a restricțiilor aferente, festivitățile de 20 aprilie se vor ține în cadru restrâns, fără participare publică. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Gestul lui Șovre inspiră: Erling Haaland a donat un tricou cu autograf asociației SOS Autism Bihor
  Președintele Asociației SOS Autism Bihor, Simona Zlibuț a anunțat că luni, la sediul asociației a ajuns un colet surpriză, din partea fotbalistului Erling Haaland. Pachetul conține un tricou personal semnat, mai multe fotografii cu autografe și o scrisoare.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.