„În 2005 am avut un început bun de pregătiri cu lotul naţional la Oradea, care a constituit o lansare spre marea performanţă realizată la Campionatul Mondial de la Sankt Petersburg, unde am cucerit medaliile de argint. Acum începem tot la Oradea, dar situaţia este diferită faţă de anul 2005. Este o situaţie mai specială, acum ne aflăm încă în acţiunea de construcţie a echipei. Am schimbat echipa în proporţie de 65 la sută şi avem nevoie de timp pentru a clădi un lot competitiv”, a spus Tadici, selecţionerul care s-a aflat la cârma naţionalei la precedentele participări ale echipei României la JO, la ediţiile de la Sydney 2000 şi Beijing 2008. Gheorghe Tadici vizează acum a treia calificare, la ediţia 2016, de la Rio de Janeiro. „Cred că aceasta va fi ultima ocazie în care mi se dă şansa să antrenez echipa naţională şi îmi doresc ca acest mandat să ne aducă o nouă calificare la Olimpiadă”, a conchis reptatul tehnician.
Vizeaza a treia calificare la Jocurile Olimpice
Selecţionerul reprezentativei României, Gheorghe Tadici a făcut o paralelă cu precedentul său mandat la naţională, care a început în anul 1995, tot la Oradea. Echipa noastră a susţinut atunci în oraşul nostru partide amicale cu Polonia şi cu Hypo Viena.
Trimite articolul
Xpowered by Surfing Waves
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, și reprezentantul companiei SC Dumexim SRL au semnat săptămâna aceasta, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Beiuș.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Probabil în 9 din 10 gospodării încă se mai regăsește cafetiera clasică a cărei rezervor se umple cu apă, se pun câteva lingurițe de cafea măcinată în sită și se pune pe aragaz până când dă apa în clocot.
România
Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
De post sau cu carne, cu cartofi sau cu urdă, cu păsat sau cu razalăi, în foi de varză, leuştean, lobodă, măcriş sau podbal, în frunză de tei sau de dud, sarmalele sunt, în România, un preparat culinar cu o diversitate de reţete şi denumiri, precum piroşte, curechi, purcei, găluşte, păpuşi, pumni, broboade sau cuiburi.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Consiliul Județean Bihor a aprobat în ședința ordinară de vineri, 26 aprilie, cofinanțarea proiectelor de introducere a rețelelor de gaz în comunele Chișlaz și Drăgești.
Citiți principiile noastre de moderare aici!