bihon.ro Web analytics

Sală de sport din Timișoara, închisă de instanță pentru că nu avea aviz ISU. După un incendiu

Sală de sport din Timișoara, închisă de instanță pentru că nu avea aviz ISU. După un incendiu

FOTO: Tion
Reactualizat la:
Una dintre cele mai celebre săli de sport din Timișoara se închide, după ce proprietarii au pierdut un proces cu Primăria Timișoara. Acolo a izbucnit și un incendiu în noiembrie 2019, după care s-a descoperit că sala funcționa fără autorizație de securitate la incendiu.
Una dintre cele mai celebre săli de sport din Timișoara se închide, după ce proprietarii au pierdut un proces cu Primăria Timișoara. Acolo a izbucnit și un incendiu în noiembrie 2019, după care s-a descoperit că sala funcționa fără autorizație de securitate la incendiu.

Sala de fitness de pe Calea Torontalului nr. 17 nu mai poate funcționa, a decis instanța. Primăria Timișoara a intentat un proces în urmă cu mai bine de un an, după ce în locația de pe Torontalului colț cu Cetății a izbucnit un incendiu, chiar în saună. Aproape 30 de oameni au fost evacuați atunci. La scurt timp s-a descoperit că sala de sport funcționa fără autorizație de securitate la incendiu. Sentința finală a venit în noiembrie 2020, când a fost anulat acordul de funcționare, scriu jurnaliștii publicației Tion.ro.

„A fost admisă definitiv acțiunea formulată de primărie împotriva Smart Fitness Studio SRL. Prin sentința civilă nr. 1457/20.12.2019 pronunțată de Tribunalul Timiș în dosarul cu nr.1614/108/2019 a fost admisă cererea de chemare în judecată formulată de reclamanții Municipiul Timișoara prin Primar și Primarul Municipiului Timișoara, în contradictoriu cu pârâta Smart Fitness Studio SRL și a fost anulat Acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale nr. 7770/10.03.2017 emis de Primăria Municipiului Timișoara pentru societatea comercială Smart Fitness Studio SRL, punctul de lucru de pe Calea Torontalului nr.17, corp B”, au transmis reprezentanții primăriei.

Sentința din 20 decembrie 2019 a rămas definitivă prin decizia civilă nr. 1172/12.11.2020 definitivă, au decis magistrații Curții de Apel Timișoara, care au respins recursurile formulate de proprietari.

Cu documentele în față, primarul Timișoarei a emis o dispoziție de anulare a Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale pentru Smart Fitness Studio SRL, în 13 ianuarie 2021.

„Au fost înștiințate atât societatea comercială Smart Fitness Studio SRL, cât și instituțiile abilitate în verificarea funcționării societăților comerciale pentru a se lua măsurile corespunzătoare, conform legislației în vigoare. Litigiul a pornit de la faptul că societatea nu avea autorizație de securitate la incendiu”, au mai informat reprezentanții primăriei.

Serviciul Autorizare Comerț a informat în 14 ianuarie proprietarii sălii de sport, iar dispoziția dată de primar devine valabilă de la data comunicării. În consecință, punctul de lucru de pe Torontalului 17 trebuie închis.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  13 milioane de lei investiți pentru eficiența energetică a Spitalului Salonta
  În momentul de faţă, Spitalul Municipal Salonta deserveşte circa 60.000 de locuitori, reprezentând populația acestui municipiu și din localitățile limitrofe.

  România

  Berea slab alcoolizată ar putea fi vândută pe stadioanele din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă campanie de e-mail-uri frauduloase, trimise în numele a șase bănci din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o demisie: Anca Grama a plecat din CJ Bihor. Vezi cine o va înlocui
  4

  BIHON Sport local

  CAO a aruncat tinerii în luptă cu CS Ineu. La orădeni a mai debutat un internațional de juniori

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANL dublează chiriile. „Copiii și șobolanii împart același ANL”
  6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.