bihon.ro Web analytics

132 de școli și grădinițe din Bihor rămân în online. Vezi scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

132 de școli și grădinițe din Bihor rămân în online. Vezi scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ

Reactualizat la:
În urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar, Inspectoratul Școlar Județean Bihor a actualizat baza de date cu rata de vaccinare a personalului din unitățile de învățământ de la nivelul județului, corelată cu rata de incidență.
Scris de Crina Dobocan - În urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar, Inspectoratul Școlar Județean Bihor a actualizat baza de date cu rata de vaccinare a personalului din unitățile de învățământ de la nivelul județului, corelată cu rata de incidență.

Astfel, din cele 724 de unități de învățământ preuniversitar din județul Bihor, 132 vor desfășura, săptămâna viitoare, procesul de predare- învățare online, iar 592 cu prezență fizică.

Săptămâna viitoare, profesorii, elevii și preșcolarii nu vor merge la școală decât în zilele de joi și vineri, de luni până miercuri, inclusiv, fiind liberi prin lege, datorită sărbătorii Sfântului Andrei și Zilei Naționale a României.

Printre școlile și grădinițele care își vor desfășura activitatea didactică online se numără Colegiul Economic „Partenie Cosma”, unde rata de vaccinare este de 57,15%, Colegiul Tehnic nr. 1 Vadu Crișului, cu o rată de vaccinare în rândul personalului de 54,9%, Școala Primară nr. 1 Vad Deal (25%), Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Vadu Crișului (44,4%), Grădinița cu Program Normal „Lumina” Oradea (25%), GPP „Floare de Colț” Beiuș (52,38%), GPP nr. 1 Tinca (9%), Grădinița cu Program Normal nr. 2 Tinca (25%), Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” Oradea (58,6%), Liceul Tehnologic „Horea” Marghita (58,49%), GPP „Emanuel” Oradea (25%), Liceul Teologic Penticostal „Betel” Oradea (36%), Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” Tinca (59.03%), Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” Beiuș (58%), Școala Gimnazială „Irinyi Jozsef” Aleșd (36,36%), Școala Gimnazială nr. 1 Hidișelul de Sus (55%), Școala Postliceală „Henri Coandă” Beiuș (42%).

În continuare există unități unde niciun angajat nu este vaccinat împotriva Covid 19, între care Grădinița cu Program Normal „Eldad” din Tulca și Grădinița cu Program Normal „Elim” Hotar, Grădinițele „Floarea Soarelui” și „Curcubeu” din Salonta, Grădinița Samariteanul Aleșd etc. Primele două unități vor rămâne online, pentru că rata de incidență este peste trei la mia de locuitori, iar condițiile reluării cursurilor față în față sunt: minimum 60% dintre angajați să fie vaccinați sau incidența îmbolnăvirilor să scadă sub 3.

Totodată, 88 de unități de învățământ din Bihor au un procent de vaccinare împotriva Covid 19 de 100% – grădinițe din Ștei, Burzuc, Belfir, Adoni, Tărian, Tilecuș, Bălaia ori Școala Primară nr. 2 din Pădurea Neagră.

Documentul cuprinzând lista unităților de învățământ (marcate cu culoarea verde) care vor desfășura procesul instructiv-educativ cu prezență fizică.

6 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Desteapta says:

  A inceput deja MAREA CIPARE a populatiei cu VACCIN NANOTHNOLOGIE 5 G si tot asa o sa continuie.

  A spus astazi la stiri ca aparut o noua super tulpina africana, mult mai periculoasa si ca vaccinul actual este INEFICENT,
  sper ca se faca o data noul vaccin de la Pfizer.

  O sa apara tot noi mutatii ale virusului si tulpini noi.

  Oare ce o sa ne facem? Pana cand mai acceptam acest virus si haideti sa ne impotrivim sistemului, sistemul il facem noi oamenii.

  CoronaVirus cu toate tulpinele tale nu te mai vrem. Dorim sa ne opunem sistemului.

  A inceput deja profetia nu o sa mai putem CUMPARA sau VINDE fara acest vaccin cu cipuri nano-boti-5G.

  Daca la stiri a spus ca vaccinul este foarte slab, ineficent, atunci eu de ce mam vaccinat? cu a 2 doza de Pfizer????

  • Mișu says:

   Ce faci Civilizat, iar ai băut vaccinul?

   • Civilizat says:

    Mișulică,

    Ca de obicei (indiferent sub ce user postezi) – iarăși ești într-o confuzie totală!
    Daca ai ajuns pina la “vârsta” aceasta pe acest site-ulet si încă nu știi si conștientizezi ca vaccinul nu se bea, ce pretenții intelectuale sa mai avem de la tine?

    Penibil…

    Chiar ești JENANT… uneori demn de mila!

    • Vasile says:

     E doar un constipat căruia i s-au urcat beșinile la cap și crede că sunt idei.

    • Mișu says:

     Păi se pare că tu l-ai băut vaccinul, când te uitai in oglindă,l-ai văzut pe Vasile și i-ai dat și lui să tragă un gît.
     Uite așa ai devenit mare specialist in COVID-19.

     • Vasile says:

      Nu e nimic surprinzător faptul că până acum nu ai observat că eu combat doar specialiștii care își exprimă beșinile devenite idei.

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prefectul Țiplea cere adoptarea „la timp și transparent” a bugetelor locale pe 2022
  Primăriile care nu pot adopta bugetul în termenul legal își vor desfășura activitatea pe baza bugetului din anul precedent. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A început „The Jogger Show": Noul model al gamei DACIA este prezentat în cadrul unui show ONLINE
  Pe parcursul evenimentului, desfășurat sub forma unui show online, se va organiza o sesiune de Q&A, cu diferite premii și surprize pentru participanți.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -D. 31.01.2022 - 04.02.2022 - COR mt jt Alesd (anuntate cu 2 zile)

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Gabriel Ghilea, numit subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării
  Fiul fostului deputat PNL de Bihor, Gavrilă Ghilea, este subsecretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, potrivit unei decizii publicate marți în Monitorul Oficial. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! După Gojdu, Liceele Ady Endre, Greco-Catolic și Emanuel intră în online
  Datorită numărului de elevi și profesori infectați cu Omicron, și Liceul Teoretic „Ady Endre” a decis să intre cu toate clasele în online. 3

  România

  Președintele Iohannis, declarații după ședința CSAT: Ne asigurăm că suntem pregătiți pentru orice scenariu posibil
  România are peste 600 km de frontieră comună cu Ucraina și trebuie să ne asigurăm că suntem pregătiți pentru orice scenariu posibil, spune Klaus Iohannis. 6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.