bihon.ro Web analytics

206 locuri la doctorat la Universitatea din Oradea

De Crina Dobocan

206 locuri la doctorat la Universitatea din Oradea

UO oferă 206 locuri, din care 186 cu taxă, 10 bugetate, fără bursă, respectiv 10 bugetate, cu bursă. Alte două locuri bugetate, fără bursă, sunt atribuite doctoranzilor de etnie rromă.
Scris de Crina Dobocan - UO oferă 206 locuri, din care 186 cu taxă, 10 bugetate, fără bursă, respectiv 10 bugetate, cu bursă. Alte două locuri bugetate, fără bursă, sunt atribuite doctoranzilor de etnie rromă.

Universitatea din Oradea organizează în sesiunea septembrie 2021, admitere pentru ocuparea a peste două sute de locuri la studiile de doctorat. De asemenea, UO organizează admitere la doctorat pentru cetățeni străini sau români care trăiesc în afara granițelor țării. Colocviile de admitere, pe domenii de doctorat, au loc în intervalul 20-22 septembrie 2021. Testele de competențe lingvistice, la limba engleză, se desfășoară în zilele de 2 și 7 septembrie 2021.

Cele șapte școli doctorale ale Universității din Oradea propun celor care doresc să își aprofundeze studiile academice nu mai puțin de 18 domenii de doctorat. Pe școli doctorale și domenii de cercetare științifică, oferta Universității din Oradea, dedicată viitorilor cercetători, arată astfel:

– Școala Doctorală Filologie: Filologie – 3 locuri cu taxă; Teologie – 19 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, fără bursă.

– Școala Doctorală Geografie: 9 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, cu bursă.

– Școala Doctorală Istorie: 14 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, fără bursă.

– Școala Doctorală Sociologie: 1 loc bugetat, cu bursă.

– Școala Doctorală de Științe Biomedicale: Biologie – 5 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, fără bursă; Farmacie – 16 locuri cu taxă, 2 locuri bugetate, cu bursă; Medicină – 62 de locuri cu taxă, 2 locuri bugetate fără bursă și 2 locuri bugetate cu bursă.

– Școala Doctorală de Științe Economice: Administrarea Afacerilor – 2 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, cu bursă; Economie – 10 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, fără bursă; Finanțe – 7 locuri cu taxă.

– Școala Doctorală de Științe Inginerești: Agronomie – 6 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, cu bursă; Inginerie Electrică – 3 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, cu bursă; Inginerie Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale – 5 locuri cu taxă; Inginerie Energetică – 5 locuri cu taxă; Inginerie Industrială – 10 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, fără bursă, 1 loc bugetat, cu bursă; Inginerie și Management – 8 locuri cu taxă, 1 loc bugetat, fără bursă; Matematică – 2 locuri cu taxă.

Toate informațiile utile aspiranților la titlul de doctor și documentele necesare admiterii la școlile doctorale ale Universității din Oradea se găsesc aici:

https://doctorat.uoradea.ro/ro/admitere/metodologie-admitere-doctorat-iosud-uo.

Cele mai căutate facultăți ale Universității din Oradea

8 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Florin says:

  Cu cât se mai cumpără un doctorat ?

 2. ian ghilan says:

  @florin …ce mam ras de sarcasmul si inteligenta ta, esti absolvent de cluj, nui asa?

 3. Inchcaş says:

  În fotbal trebuie, pentru cã va fi lângã universitate.

 4. Caius says:

  Doctoratul aduce punctaj la pensie. Este util precum erau certificatele de revoluţionar cândva.

 5. Cezara says:

  doctoratele in Oradea si nu numai si in tara se obtin prin metoda copy-paste e plina tara asta de oameni cu doctorate obtinute pe bani si influenta politica ceea ce este inadmisibil, doctoratele ar trebui obtinute doar de cei care fac o descoperire stintifica in domeniile lor nu cu lucrari cu texte copiate in proportie de 80% de la alti autori.

 6. Ştiri sportive

  Oficial! Leo Messi pleacă de la FC Barcelona, deși ambele părți ajunseseră la un acord
  Clubul FC Barcelona a anunțat oficial, joi seara, că starul Lionel Messi nu va continua să evolueze la echipa catalană, în ciuda faptului că cele două părți ajunseseră la o înțelegere. Clubul informează că necontinuarea colaborării are cauze financiare și structurale.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului frontal de pe Piatra Craiului, dintre un Jeep și un TIR
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul frontal de pe Piatra Craiului, în urma căruia două adolescente au rămas încarcerate. 2

  România

  Franța trece pe lista roșie a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Lista completă, actualizată
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a modificat joi lista țărilor și teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. În zona roșie a intrat din această săptămână și Franța. 3

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile 1 Mai, Haieu, Rontău și Betfia

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe furnizarea apei pentru 3 străzi din Decebal

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Accident pe Piatra Craiului: Impact între un TIR și un autoturism. Două adolescente au fost rănite!
  Două adolescente au rămas încarcerate în urma unui accident produs joi după-masă, pe DN1, în zona Piatra Craiului. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste un milion de metri cubi de lemn pe picior, în licitație printr-o platformă online
  Licitaţiile pentru valorificarea masei lemnoase, pe picior sau lemn fasonat, vor fi organizate, din august, doar printr-o platformă online.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ansamblul folcloric Crișana a fost desființat de CJ Bihor
  Consilierii județeni de la UDMR și PSD nu au votat reînființarea ansamblului, sub o altă denumire, în subordinea Centrul de Cultură al județului Bihor 11

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.