bihon.ro Web analytics

A fost turnat asfaltul pe o porțiune din drumul Beiuș – Aleșd

De Georgiana Anghel

A fost turnat asfaltul pe o porțiune din drumul Beiuș – Aleșd

Tronsonul de drum în curs de reabilitare și modernizare are o lungime de 33,655 de kilometri
Drumul Județean 764 face legătura între localitățile Beiuș (intersecție cu DN76) și Aleșd (intersecție DN1), având o lungime totală de 69 de kilometri.
Scris de Georgiana Anghel - Drumul Județean 764 face legătura între localitățile Beiuș (intersecție cu DN76) și Aleșd (intersecție DN1), având o lungime totală de 69 de kilometri.

La finalul săptămânii trecute a fost finalizată turnarea stratului de uzură pe o porțiune de 12 kilometri din Drumul Județean 764 Beiuș – Aleșd. Tronsonul este cuprins între Podul Pancului, prin localitatea Călățea, și Aștileu. „În august se va lucra la finisarea acostamentelor şi la marcaje, pe această porțiune. Mulțumesc constructorilor care au respectat angajamentul de a termina turnarea asfaltului până la sfârșitul lunii iulie. Continuăm lucrările în zona Cornet, Tomnatec şi Zece Hotare”, a menționat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

Potrivit CJ Bihor, tronsonul de drum care este în curs de reabilitare și modernizare are o lungime de 33,655 de kilometri, fiind cuprins între intersecția cu DJ 764D în apropierea localității Damiș și intersecția cu DJ 108I în localitatea Aștileu. Drumul în lucru străbate localitățile Zece Hotare, Tomnatic, Călățea și se termină în Aștileu la intersecția cu Drumul Județean108I.

Proiect de 93 de milioane de lei

Partea carosabilă are o lățime cuprinsă între 5,50 – 6,00 metri, lățimea platformei fiind cuprinsă între 7,00 – 7,50 m, iar acostamentele între 0,00 – 0,75m. În cadrul proiectului, vor fi reabilitate două poduri pe DJ764, peste Valea Minerii și peste un canal care deversează într-un bazin de retenție. Firma resposabilă de execuția lucrărilor la proiectul „Reabilitare și Modernizare DJ 764 Beiuș – Roșia – Aștileu – Aleșd, Sector de la km 31+000 la km 64+655, L= 33,655 km” este SC Asfamixt SRL. Valoarea contractului este de peste 93 de milioane de lei.

Lucrările au început în octombrie 2019, iar termenul de execuție, conform contractului, este de 28 de luni.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.