bihon.ro Web analytics

Au păşit în vremuri de demult...și s-au simţit extraordinar

Au păşit în vremuri de demult...și s-au simţit extraordinar

<p>Foto: Sergiu Waxmann</p>
Reactualizat la:
Este vorba despre copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Floare de Colţ” Beiuş, care au participat la prima activitate din cadrul proiectului „Să păşim în vremuri de demult”.
Scris de farcas - Este vorba despre copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Floare de Colţ” Beiuş, care au participat la prima activitate din cadrul proiectului „Să păşim în vremuri de demult”.

„Scopul proiectului este acela de a familiariza copiii cu arta tradiţională, cu diverse tradiţii, obiceiuri şi meșteșuguri specifice zonei. Activitatea prezentată a fost una comună cu părinţii, dorința noastră fiind aceea de a-i implica în activitatea copiilor, de a-i face parteneri în procesul instructiv-educativ. La activitatea de debut a participat și doamna inspector Nicoleta Fărăianu. Activitatea a fost una desfăşurată în aer liber”, spune coordonatorul de proiect Ana Florea, care i-a dus pe copii acasă, la Belejeni.

Foto: Sergiu Waxmann

Foto: Sergiu Waxmann

Fiind un proiect judeţean, GPP „Floare de Colţ” are ca partenere alte unităţi de învățământ: GPP nr. 1 Beiuş, GPP Liceul Vocaţional Pedagogic Beiuş, Şcoala Gimnazială „Viorel Horj” Drăgăneşti, dar şi Muzeul Municipal Beiuş și Biblioteca Școlii Gimnaziale Căbeşti.

Foto: Sergiu Waxmann

Foto: Sergiu Waxmann

„Ne-am bucurat de prezenţa doamnei inspector şcolar pentru învăţământul pre-primar Nicoleta Fărăianu, de prezenţa domnului Ghiță David, învăţător la Şcoala din Căbești, care ne-a încântat cu cântece din fluier, de prezența doamnelor director de la GPP nr. 11 şi de la Şcoala Gimnazială «Viorel Horj». Proiectul va continua cu alte activităţi interesante, atractive şi pline de culoare, încărcate de emoţia întâlnirii cu meşteşugurile şi tradiţiile strămoşilor noştri”, spune Ana Florea.

beius-belejeni2

Foto: Sergiu Waxmann

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Călin Ungur, interimar la conducerea Termoficare SA
  Cu expirarea prelungirii mandatului directorului demisionar Stănel Necula, Consiliul de Administraţie al Termoficare SA a votat, miercuri, 19 februarie, instalarea lui Călin Ungur ca director interimar al operatorului de termoficare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Imperialul”, interpretat de Székely Attila
  Pianistul Székely Attila îl înlocuieşte în ultimul moment pe Răzvan Dragnea în concertul Filarmonicii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Revizorul” şobolanilor de ieri şi de azi
  Marţi s-a jucat în premieră spectacolul „Revizorul” de Nikolai Vasilievici Gogol.

  Mapamond

  Polițiști filmați în timp ce împărțeau mita primită de la șoferi
  Nouă polițiști din Republica Moldova sunt cercetați pentru corupere pasivă și riscă de la 5 la 10 ani de închisoare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Recompensă 5.000 de euro pentru autoturismul furat din curtea unei case din cartierul Grigorescu
  Furtul autoturismului Audi Q3 a avut loc luni, 10 februarie. Hoții au furat mașina din curtea unei case din cartierul Grigorescu. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorenii, învățați iar: „Nu tremur la cutremur!”
  Pompierii continuă să informeze populația despre metode de protecție pe vreme de cutremur.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.