bihon.ro Web analytics

Au sosit bilete de tratament pentru Felix

Reactualizat la:
Casa Judeţeană de Pensii Bihor dispune de peste 250 de bilete de tratament în 26 de staţiuni balneare.
Scris de Demian - Casa Judeţeană de Pensii Bihor dispune de peste 250 de bilete de tratament în 26 de staţiuni balneare.

Veşti bune pentru bihorenii care doresc bilete de trament pentru Băile Felix. Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor dispune de nu mai puţin de 93 de bilete de tratament pentru această staţiune. Pentru seria a 6-a, cu începere din 31 mai, CJP Bihor pune la dispoziţia pensionarilor şi asiguraţilor sistemului public de pensii 259 de bilete de tratament în 26 de staţiunie de pe întreg cuprinsul ţării.

Staţiuni şi afecţiuni

Astfel, pentru Geoagiu Băi (recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos) sunt disponibile două locuri. Pentru Covasna (recomandată pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare) sunt zece locuri, la Vatra Dornei – 11 locuri şi la Călimaneşti – pentru aceleaşi afecţiuni – două locuri.

La Olăneşti (recomandată pentru tratarea afecţiunilor digestive şi boli interne) există patru locuri. Afecţiunile respiratorii pot fi tratate la Sovata, unde sunt disponibile patru locuri, Govora – două locuri, Lacul Sărat – patru locuri, Neptun – patru locuri, Slănic Prahova – două locuri, Turda – trei locuri şi Tuşnad – cinci locuri.

Cine doreşte să-şi trateze afecţiunile reumatice poate alege între Băltăteşti – două locuri, Eforie Nord – opt locuri, Saturn – şase locuri, Techirghiol – două locuri, Tinca – nouă locuri, Sângeorz – opt locuri, Căciulata – 20 de locuri, Amara – două locuri, Băile Herculane – 30 de locuri şi Băile Felix – 93 de locuri.

Afecţiunile cardiovasculare pot fi tratate la Geoagiu Băi, unde sunt două locuri, Lacul Sarat – patru locuri, Eforie Nord – opt locuri, Govora – zece locuri.

Persoanele interesate se vor prezenta la sediul instituţiei de luni până joi între orele 8:00 -16:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, cu actul de identitate (original+copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de către medicul de specialitate (copie); cupon pentru plată pensiei (copie+original) sau adeverinţa de venit. Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Coronavirus: Pragul de 1 milion de cazuri de infectare la nivel mondial a fost depășit. Peste 50.000 decese
  Potrivit centralizărilor realizate de Universitatea Johns Hopkins, numărul de cazuri de infectare la nivel global cu virusul COVID-19, a depășit pragul de un milion.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pacienții de la UPU Spitalul de Urgență sunt testați de coronavirus
  Pacienții care se prezintă cu afecțiuni non-Covid la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, sunt testați și, în cazul în care sunt depistați și cu Covid, sunt direcționați către Spitalul Dr. Gavril Curteanu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mӧmax închide magazinele din Oradea și Timișoara
  În contextul pandemiei mondiale COVID-19, instituită și în România, retailerul austriac mӧmax respectă ordonanțele autorităților naționale și închide temporar cele două magazine din Timișoara și Oradea, până când situația va reveni sub control deplin și perioada de izolare la domiciliu se va sfârși.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  România a făcut într-o lună aproximativ jumătate din testele făcute de Germania într-o zi
  România a făcut primele teste de coronavirus în data de 2 martie, transmite Grupul de Comunicare Strategică. 6

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor la prelungirea drumului expres. Vezi când se estimează că se va deschide circulației
  Pe viaduct se face suprabetonarea. Drumul e aproape gata pe bucata Suişului - viaduct şi în lucru, pe bucăţica viaduct - ieşirea spre Biharia. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic în izolare. Centrul de permanență Vadu Crișului închis
  Ca urmare a faptului că unul dintre medicii care asigurau asistență medicală la Centrul de permanență din Vadu Crișului a intrat în izolare, fiindcă a avut contact cu pacientul infectat cu COVID 19 din Bulz, unitatea medicală se închide.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.