bihon.ro Web analytics

Au sosit bilete de tratament pentru Felix

Reactualizat la:
Casa Judeţeană de Pensii Bihor dispune de peste 250 de bilete de tratament în 26 de staţiuni balneare.
Scris de Demian - Casa Judeţeană de Pensii Bihor dispune de peste 250 de bilete de tratament în 26 de staţiuni balneare.

Veşti bune pentru bihorenii care doresc bilete de trament pentru Băile Felix. Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor dispune de nu mai puţin de 93 de bilete de tratament pentru această staţiune. Pentru seria a 6-a, cu începere din 31 mai, CJP Bihor pune la dispoziţia pensionarilor şi asiguraţilor sistemului public de pensii 259 de bilete de tratament în 26 de staţiunie de pe întreg cuprinsul ţării.

Staţiuni şi afecţiuni

Astfel, pentru Geoagiu Băi (recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos) sunt disponibile două locuri. Pentru Covasna (recomandată pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare) sunt zece locuri, la Vatra Dornei – 11 locuri şi la Călimaneşti – pentru aceleaşi afecţiuni – două locuri.

La Olăneşti (recomandată pentru tratarea afecţiunilor digestive şi boli interne) există patru locuri. Afecţiunile respiratorii pot fi tratate la Sovata, unde sunt disponibile patru locuri, Govora – două locuri, Lacul Sărat – patru locuri, Neptun – patru locuri, Slănic Prahova – două locuri, Turda – trei locuri şi Tuşnad – cinci locuri.

Cine doreşte să-şi trateze afecţiunile reumatice poate alege între Băltăteşti – două locuri, Eforie Nord – opt locuri, Saturn – şase locuri, Techirghiol – două locuri, Tinca – nouă locuri, Sângeorz – opt locuri, Căciulata – 20 de locuri, Amara – două locuri, Băile Herculane – 30 de locuri şi Băile Felix – 93 de locuri.

Afecţiunile cardiovasculare pot fi tratate la Geoagiu Băi, unde sunt două locuri, Lacul Sarat – patru locuri, Eforie Nord – opt locuri, Govora – zece locuri.

Persoanele interesate se vor prezenta la sediul instituţiei de luni până joi între orele 8:00 -16:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, cu actul de identitate (original+copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de către medicul de specialitate (copie); cupon pentru plată pensiei (copie+original) sau adeverinţa de venit. Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Test negativ SARS-Cov2, necesar pentru cetățenii străini la intrarea în Serbia din România, Bulgaria, Macedonia și Croația
  Măsuri restrictive impuse de autoritățile din serbia celor care călătoresc din România, Bulgaria, Macedonia și Croația. Cei care doresc să intre în țara vecină din aceste țări trebuie să prezinte un test negativ SARS Cov2.

  România

  Covid-19, întâmplări din izolare. Problemele cu care se confruntă doi actori din Timișoara
  Pandemia de coronavirus „face pași repezi”. Din ce în ce mai mulți oameni, rude, prieteni, sunt suspecți sau chiar „pozitivi” la testele Covid-19.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2.000.000 de lei pentru Universitatea din Oradea
  La Universitatea din Oradea, patru facultăţi au fost câştigătoare la granturile pentru finanţarea învăţământului. Banii sunt alocaţi pentru o perioadă de 24 de luni, pentru proiecte destinate prevenirii abandonului şcolar şi îmbunătăţirii procesului de învăţământ. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Corina Crețu l-ar vedea primar pe Claudiu Pop, dar acesta nu candidează
  Fostul comisar european l-ar fi văzut pe Claudiu Pop primar al Oradiei, de vreme ce Bolojan nu mai candidează. Însă candidatul ProRo pentru Primăria Oradea este un alt Pop, mai tânărul Daniel Pop. Deși Oradea face excepție, Crețu deplânge incapacitatea României de a profita cu adevărat de fondurile europene. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Coronavirus în Bihor: 58 de cazuri noi, 73 persoane vindecate. 1.328 infectări în România
  Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, numărul cazurilor noi la nivel de județ se mențin tot peste 50. 7

  România

  FSLI: Deschiderea anului școlar pusă sub semnul întrebării
  Deschiderea noului an școlar este pusă sub semnul întrebării, dacă nu se acordă salariile majorate de la 1 septembrie cadrelor didactice, avertizează Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI). 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.