bihon.ro Web analytics

Au sosit bilete de tratament pentru Felix

Reactualizat la:
Casa Judeţeană de Pensii Bihor dispune de peste 250 de bilete de tratament în 26 de staţiuni balneare.
Scris de Demian - Casa Judeţeană de Pensii Bihor dispune de peste 250 de bilete de tratament în 26 de staţiuni balneare.

Veşti bune pentru bihorenii care doresc bilete de trament pentru Băile Felix. Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor dispune de nu mai puţin de 93 de bilete de tratament pentru această staţiune. Pentru seria a 6-a, cu începere din 31 mai, CJP Bihor pune la dispoziţia pensionarilor şi asiguraţilor sistemului public de pensii 259 de bilete de tratament în 26 de staţiunie de pe întreg cuprinsul ţării.

Staţiuni şi afecţiuni

Astfel, pentru Geoagiu Băi (recomandată pentru tratarea afecţiunilor sistemului nervos) sunt disponibile două locuri. Pentru Covasna (recomandată pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare) sunt zece locuri, la Vatra Dornei – 11 locuri şi la Călimaneşti – pentru aceleaşi afecţiuni – două locuri.

La Olăneşti (recomandată pentru tratarea afecţiunilor digestive şi boli interne) există patru locuri. Afecţiunile respiratorii pot fi tratate la Sovata, unde sunt disponibile patru locuri, Govora – două locuri, Lacul Sărat – patru locuri, Neptun – patru locuri, Slănic Prahova – două locuri, Turda – trei locuri şi Tuşnad – cinci locuri.

Cine doreşte să-şi trateze afecţiunile reumatice poate alege între Băltăteşti – două locuri, Eforie Nord – opt locuri, Saturn – şase locuri, Techirghiol – două locuri, Tinca – nouă locuri, Sângeorz – opt locuri, Căciulata – 20 de locuri, Amara – două locuri, Băile Herculane – 30 de locuri şi Băile Felix – 93 de locuri.

Afecţiunile cardiovasculare pot fi tratate la Geoagiu Băi, unde sunt două locuri, Lacul Sarat – patru locuri, Eforie Nord – opt locuri, Govora – zece locuri.

Persoanele interesate se vor prezenta la sediul instituţiei de luni până joi între orele 8:00 -16:00, iar vineri între orele 8:00-13:00, cu actul de identitate (original+copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de către medicul de specialitate (copie); cupon pentru plată pensiei (copie+original) sau adeverinţa de venit. Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 180 de persoane bolnave, îngrijite de Caritas Catolica
  Asociația Caritas Catolica își extinde serviciul de îngrijire la domiciliu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Antonia Lestyan, în juriu la Beauty Forum
  Antonia Lestyan este cel mai tânăr make-up artist din juriul concursului Beauty Forum Cluj.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-au distrat la Balul Bobocilor LPS Bihorul
   Șase perechi au concurat la ediția din acest an a Balului Bobocilor „Neon Party” a Liceului cu Program Sportiv ,,Bihorul".

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pro şi contra salariului minim de 60% din cel mediu la nivelul UE
  Socialiştii europeni propun introducerea unui mod de calcul unitar al salariului minim la nivel european care să garanteze o serie de salarii minime adecvate.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor din centru: Pasajul Magheru – 40%, Podul Dacia – 60%
  O raritate între lucrările municipale - şantierul de pe Magheru avansează văzând cu ochii. Este şi cel care provoacă cel mai mare deranj în traficul rutier din centru. 3

  BIHON Sport local

  Dorința lui Mihai Neșu de ziua lui: Nu vreau nimic pentru mine!
  Fostul fotbalist orădean Mihai Neșu împlinește miercuri, 19 februarie, 37 de ani.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.